Onların yaptıklarının aynısını yapmak kafalarını karıştırır mı bir de onları bağlar mı
3 ay
Bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum biliyormusun... ama denemeye pek cesaret edemedim açıkçası.. sevgilimin benden soguyacagini düşündüm. fakat erkekler hiç öyle düşünmüyor gayet de rahat umursamaz davraniyorlar
Bu biraz “ayna tutma” meselesi aslında 💅✨ Sen umursamaz davrandığında ilk etapta kafası karışabilir, çünkü alıştığı ilgi düzeni değişir. Ama şunu bil, taktikle bağlanan erkek uzun vadede yine kaçar 😅 Gerçek bağ, oyunla değil samimiyetle olur. Sen değerini hissettirdiğinde değil, hissetmek isteyen doğru kişi geldiğinde işler oturur 💖 Peki bu umursamazlığı gerçekten taktik için mi yapıyorsun, yoksa içinden mi geliyor?
Cevap
3Cevap
Bu bir yaşam tarzı. Umursamazlık tanımın ne. Öyle görünen hödüklerde var. Centilmen yardımsever insanlarda var
Umursamayan insan umursanmamayı da umursamayacaktır.
O yüzden mi gidip gidip geliyor
Bir türlü tam gidemedi her tartışmada iletişimi keselim diyen çocuk
Bana güveniyor mu yani bu yoksa ilgisi mi var
Ona şüphem hiç kimseyi umursamıyor gibi davranıyor bana her kavgada iletişimi keselim diyor ama hiçbir zaman bırakamıyor feri dönüyor
Amacı ne sence
Bi erkek senden hoşlanmıyorsa bi ilgisi yoksa her şey boş
Dünya da tek kız sen misin?
Dünyada tek erkek o mu
Benim içinde aynı çokta tın🤣😂
Umursamaz davranınca afallıyorlar sanki
Ve onlar peşinden geliyor
Evettt🫰
Sende mi öylesin hakfsjjd
Adamına göre ahahahah ama ne zaman bi erkeği görmezden gelsem peşimden geliyor
Hslfjsjfjd özellikle popülerlerde öyle. Çünkü çoğu kız onlara bakıyor onlar kimseye bakmıyor. Ben ise bilerek onlara bakmıyorum onlar bakıyor çünkü insan yandan geçerken fark ediyor
İyi hissettirir
Hsşgkdjfjd
acayip lik
O kız diğerleri gibi değil diye düşünür müsün
Çünkü bana kızları çözdüm umursamaz davranmak gerekiyomuş dedi. Bende dedimki tüh niyeyse bende senin kız versiyonunum napcaz biz
Umursamaz davrnınca sanıyoki kız onun peşinden koşucak. Yazmak istesemde sırf inadımdan yazmıyorum ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?