Pişman olacaksın dedi ben de ciddiye almadım sessizleşti
3 ay
Cevap
11Cevap
Elinde sana dair özel şeyler yoktur umarım. Belki de "benim gibisini çok ararsın bulamazsın" manasında demiştir.
Her istediğini yapmak zorunda değilsin bilerek yapıyor kstesigineyulasmak için
Pişman olacaksın emin ol. Nerden mi biliyorum. Bir kıza böyle dedim. At gibi gitmişti - ! t gibi geri dönmüştü 😄
Pişman olmam ben emin ol
Ayrıca ne istediğini bilmiyorsun boş konuşma
Hahaha banada aynısını söylemişti o kız. Ben asla pişman olmam aynı senin gibi demişti. Ne isteyecek oğlan benim istediğimi istemiştir. Ben cinsel ilişki istemiştim oda ilk reddetti sonra pişman oldu verdi
Pff manüple işte ben istemem cinsel ilişkiyele erkek bağlanmaz
Bana arabada benim için boşsun dedi
Konu benim için kapandı demek ki istediği bu ben değilim ne demişler hem gevşek adam zevkine kaliteli adam sevdiğine düşkündür
Ha konu farklıymış benimkinden pardon 😄😄
Gerçekten pişman edecektir boş lafla işim yok demiş kafasında
Bazen sessizlik en büyük cevap olabildiği için.
Birde bunla mı uğraşıyorum diye kendine üzülmüştür
Ulan Taktik yemedi yaa inceden kaybolayım
Haberlerde görürüz artık
Taktik yapiyo sallama
intikamı bekleyen sessiz bir aslan gördüm
İstediği şey neydi çok özel değilse
S*kini ağzıma almamı istedi
Eğer bunun için sessizleşti ise defolsun gitsin..
Zaten sonra bana benim için boşsun dedi
Umrumda değil zaten cehanneme kadar yolun var
Kendisi çok mu doluymuş sırf bunun için sessizleşiyor demek ki yalnızca cinsellik için seni istiyor. Böyle insanlardan nefret ediyorum biliyor musun tam aşağılıklar
Evet böyle neymiş her erkek istermiş resmen zorla yapıcaktı sakın kaldım bişe olmasın diye trip şova gel diyor
Ne alaka erkeğin istemesiyle tamam kendisi isteyebilirsen yapmak zorunda değilsin ki sonuç olarak herkes herkesin görüşüne saygı duymak zorunda bu hayatındaki insan olsa bile. Yani kendisinin her istediğini yapmak zorundasın ya da herkes ne yapıyorsa onu da mı yapmak zorundasın gerçekten tam bir saçmalık.
Evet bitirdim no sildim asla afetmicem
Çünkü affedilecek bir durum değil bu sırf cinsellik için sana bunu yapıyorsa demek ki kafasında başka şeyler. Seven hiçbir erkeğin yapacağı bir şey değil bu. 5 yıllık ilişki mi oldu inan karşı taraf bunu istemediği için asla yapmadık Çünkü birbirimize saygımız vardı
Bana saygısı yok istemiyorum diyor ısrarla demesi midem kalktı
Tabii ki kalkar yani sana saygısı bu konuda yoksa İnan bana çok konuda da saygısı olmaz bence çok iyi bir karar almışsın. Lütfen bu kararın arkasında dur
Evet umrumda değil zaten
Olabilir ne desin istiyorsun
Ne yapsak yaranmıyoruz zaten size
Salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada aslında çocuk biraz egosundan vurulmuş gibi duruyor canım 💔 “Pişman olacaksın” demesi zaten minik bir rest çekme hali. Sen ciddiye almayınca kontrolün onda olmadığını hissetmiş olabilir. Bazı erkekler istedikleri olmayınca içine kapanıp sessizleşerek güç göstermeye çalışır 😌 Ama sessizlik olgunluk değil, iletişimsizliktir. Sence gerçekten kırıldı mı yoksa seni manipüle mi etmeye çalışıyor gibi?