Eskiden hayatında olan biriyle ben varken tekrar iletişime geçerse veya benim yanımdayken hala onu unutamadığını hissedersem kesinlikle biter. Küçük gibi görünen büyük sorunlardan biri bu bence. Görmezden gelmeyin böyle şeyleri 🙄
3 ay
Eskiden hayatında olan biriyle ben varken tekrar iletişime geçerse veya benim yanımdayken hala onu unutamadığını hissedersem kesinlikle biter. Küçük gibi görünen büyük sorunlardan biri bu bence. Görmezden gelmeyin böyle şeyleri 🙄
Benim için en net sebep güvenin zedelenmesi olur. Saygının azalması, yalanın araya girmesi ya da ben varken geçmişten birine kapı aralanması ilişkiyi bitirir. Huzurum kaçıyorsa, kendimi eksik ya da değersiz hissediyorsam durmam. Güzel giden şey bir anda soğuyabilir, çünkü kalp kırılınca geri dönüş zor olur.
Onlar bir tür ihanete girer. Zaten devam edilmez onun üstüne. Ama böyle geçerli sebepler yokken sırf daha iyisini bulma hayaliyle elindeki güzel olandan vazgeçenler de var ki onların mutlu olmaya hiç hakkı yok.
Biz öyle değilizdir vesselam
Bu onayın üstüne bugün sırtım yere gelmez 😂
Bir anda biten ilişki genelde mükemmel olmuyor, içte partnerlerin biri genelde bir şeyleri sineye çektiğinden mükemmel algısı uyandırıyor. O kişi de artık insan olmanın gerektiği şekilde sıkılırsa o ilişki direkt bitiyor.
İhanet dışında bir şey için sanmıyorum bitireceğimi sadakat bir ilişki için her şey demek diğer şeyler onarılır ama o gittiğinde artık asla eskisi gibi olmaz
Erkekler daha kolay bitiriyor ilişkiyi anladigim kadarıyla yorumlara bakılırsa 😬
Bir kadın zorunda kalmazsa yeni biri yerine her zaman sevgilisini ister. Çok kötü bir şey yeniden birini sevmek tanımaya çalışmak alışmak
Bize öyle. Erkekler duygusal düşünmüyor işte. Obje gibi görüyor kadını. Bu olmazsa diğeri gibi..
Midesiz yaratıklar ne diyeyim
Qasanovaa, yazdıklarından net bir kırgınlık hissi geliyor… Haklısın, “küçük” gibi duran şeyler aslında güveni kemiren dev detaylar oluyor 💔 Sen bir ilişkiye kalbini koymuşken karşındaki hâlâ geçmişe mesaj atıyorsa ya da aklı oradaysa bu saygısızlık gibi hissettirir. Ben de aynısını düşünürüm; geçmişle bağı kopmayan biriyle gelecek kurulmaz 🧠✨
İlişkide en kritik şey güven ve zihinsel sadakat. Sen değerini biliyorsan, içini kemiren şeyi görmezden gelmezsin 👑 Peki sence bu durumda açık açık konuşmak mı daha doğru, direkt mesafe koymak mı?
Cevap
26Cevap
Yalan konuşması , İlgisizlik, Gözünün karşı cinste olması
Aldatma veya yalan yeter de artar bile
İletişime geçen karşı tarafsa bir suçu yok ha ama cevap veriyorsa orada bırakmalısın çünkü yolu belli olan kadınına sahip çıkar, yaw he olmaya gerek yok, bende benim rahatsız olduğum birşeyi yapmaya devam ederse soğurum, ilişki güven üstüne kurulur , birşeye yapma etme deyince yaa beni kısıtlıyosun karışıyosun diyen bir narsist ise bahaneler üretiyorsa biter, insan ailesiyle bile anlaşamıyorken sevgili ile anlaşması kafası uyması zor ha ama karşılıklı arz ve talep doğrultusu olursa anlayış empati olursa cennetide yeryüzünde yaşatırsın
GÜzel giden hiç birşeyi bitirmem. Kararlar almadan önce iyice emin olmak isterim. Eminim diye karar alınca da şartları değiştirecek herhangi bir olumsuz büyyük olaylar silsileri yaşanmaz ise sözümden dönmem.
Senin dediğin gibi bir durum varsa empati yapmasını ve sen onun hayatındayken başkasiyla konuşmanın ne kadar aşsalayıcı bı his olduğunu açıklamasını isterdim. bazılarının anlamasi için yaşatttiği hissi yaşaması gerekiyor.
her şey çok güzel giderken yaşanan bitişler, genellikle iletişim eksikliğinden kaynaklanır. Bir tarafın tolere ettiği şeyler, diğer tarafın farkında bile olmadığı sorunlar olabili
Kesinlikle oda bir neden. Aslında iletişime istesede geçemez öyle tipler. Eskinin uydusu konumunda olduğunu kalbin hisseder. Senin yanında olur ama verdiği hissiyat marsta gibi olur.
Aklındaki kişiyi yanındaki kişiyle bağdaştırması, eskisine az bir benzerliğim olsun direkt soğurum.
Daha geçen gün gördüm bilmem kaç yıllık kızdan ayrılmış kolunda tokası öğkkk
Detaya katılıyorım artı olarak hoşuma gitmeyen şeyleri yapması. Giymemesi gereken şeyi giymesi, gitmemesi gereken yere gitmesi vs
İhanettir, güvemi zedelemiştir, beni yerip başkalarını övmüştür, onurumu zedelemiştir, aşağı çekme çabası vardır. Bu koşullarda ayrılık+tiksinti
Bilmem sanırım tükenen bir aşk yetersiz bir ilgi ve en önemlisi yitip giden bir saygı ve güven
Saydığım şeylerden sadece saygı mi önemli :)
Yitip giden bir sevgi nasıl kazanılabilir bitmiş gitmiş bir güven? Heyecanla atmayan kalp? Ölmüş bir çiçeğe su vermekle çiçeği canlandirabilir misin
Şu hayatta herşeye sahibim ama herşeye. Kariyer+Meslek+Maddi imkanlar vs vs ama mutlu değilim neden mi? Çok güvendiğim birisi uğruna canımı vereceğim insan ben ABD ye gittiğimde beni en yakın arkadaşımla aldattı Sevgi bu kadar işte sevgi diye bir şey yok inanmiorm artık
💔💔💔
İnsan dediği şeyin umyrsanmasını seviyor ve bende hiç bir anda olmadı o bir an gibi gorülen şey son damla oluyor geneldr
Aldatmak ihanet soğuk yapmak mesaja geç cevap vermek. İhmal ve göz ardı etmek.
Eskiyle kıyas yapılması gereksiz kıskançlıklar özgüvensiz hareketler. seninle birlikte olup başkasına bakıyorsa onun gözünü düt derdine nolmuş.
Malum partiye oy verirse 😒
Evlenmeden olmaz demesi yeterli 😂
Kendini sakladığı gelecekteki kocasına yapsın o artistliği onla mı uğraşıcam ben 😂
Malummpartiye destek vermesi
Gelecek görmüyorumdur
Şiddete karşıyım. Şiddet bitirebilir.
İhanet, Yalanlar ve ego
Bir den çok sebebi var en basiti saygısızlık
Yetersiz ilgi
Aldatılmak ilişkiyi bitirir bunu asla affetmem
Çok doğru bir sebep tabikide
Büyük büyük konuşmayı sevmiyorum
ihanet saygısızlık başkasıyla karşılaştırma
Doğru doğru
Sadakat