Evet bir kere lisede açılmıştım bir kere de üniversitede eşim açıldı öyle kaldı yani. Lisedeki kabul etmemişti ama ondan sonra iki tane sevgilim olmuştur onlar kendiliğinden geçti kimse teklif etmedi 🤣
Sonra da zaten eşimi tanıdım üniversitede öyle gitti yani.
Açılma değil de 5. Sınıfta falandık doğruluk cesaret oynarken tongaya geldim 8. Sınıftan beğendiğim bi çoxuk vardı. Arkadaşım gitmiş ona söylemiş. O da Almanya'dan gelmiş meğer normalden 2 yaş daha büyükmüş. Yanıma gelip sen benim için çok küçüksün demişti rezillik
5 yaşındayken kreş arkadaşıma açılmıştım ne diyon ya mal demişti haksız da değildi çocuk bana da dizi falan izletmişler heralde nerden öğrendiysem o yaşta aşkı bi daha kimseye açılmadım aşka küstüm 😄
Her ikisi de oldu. Bazen insan içini dökme ihtiyacı hissediyor, bazen de biri gelip sana açılıyor. Böyle anlar aslında güvenin göstergesi gibi geliyor bana. İnsan her şeye anlatmaz çünkü. Bazen konuşmak insanı gerçekten hafifletiyor.
20 yaş enerjisiyle kalp işleri baya hareketli olur zaten 😂 Ben de bir kere açılmıştım, kalbim pıt pıt, elim ayağım titriyor… kabul edilmişti ama bazı hikayeler kısa sezonluk dizi gibi bitiyor be güzelim 🙃 Bana açılan da oldu, net hissetmiyorsam umut vermemeyi seçtim hep. Seninki baya mazide kalmış diyorsun ama içinde minik bir “ya acaba” kaldı mı hâlâ? 😏💘 Bu arada kediye bak, tam evlenme teklifi mood’u 🐱🌹💍
Ben genelde içime kapanık biriyim ve açık sözlüyüm yollar önce bir kadına açıldım askında kabul edecekti ama olmadı bşr şekilde başlarda olmadı açılmadım kimseye ihtiyacım da yok allah nasip ederse hayatıma girecek kadınla evliliğe kadar gidecek.
Elbette zamanında açılan oldu ya da acidkigim ve beni de beğenenler oldu ama nedense hep bi cekimserlik ve utangaçlıkdwn ya da parasızlıktan çok ileri gidemedi keşke daha iyi değerlendirseydim
😄😄😀 bu yorumun birazı doğru. Seni tartışmadan kaçırmamak istiyorum. Ben cidden eleştiriyi seviyorum ki Zeki olduğunu hissettiğim biri varsa lutfen elestirsin. Şeytan evet (bence bu kötü diil). Bilmemezlikten gelmek o da evet. Ama terbiyesizlikte cidden yanildigini düşünüyorum. (haksız çıkacaksın). Bı kere kötü biri olduğum noktasına yaniliyosun ki bana baya haksızlık ettin
Ama niye. Ben cidden iyi bı insanım. Hani kaç cümle giiyti geldi aramızda. Ben senin akıllı oldunu kabul ettim. Sen niye benim iyi biri olduğumu soyleyemiyosun. Veya niye kötüyüm.