Evleneli 1,5 yıl oldu. Eşim bebek istiyorum deyip tutturdu. Daha erken biraz daha bekleyelim diyorum. Ne kadar bekleyeceğiz bekledik zaten olsun artık diyor. Çok kararsızım ben şu an istemiyorum..
3 ay
Eşin istiyor diye çocuk yapma kendini ne zaman hazır ve anne olmaya istekli hissedersen o zaman çocuk yap. Kararsız olmanı gerektiren bir durum olmamalı bu.
Haklısın evet
Bence burada senin kararsızlığın çok kıymetli 💛 Şu an hazır hissetmiyorsan bu çok normal. Bebek konusu hevesle değil, gerçekten iç huzurla olmalı. Eşin çocukları çok seviyor olabilir, baba olma fikri onu heyecanlandırıyor olabilir 👶🏻✨ Ama senin bedenin, senin hayatın, senin zamanın… Bu kararı baskıyla vermemelisin. Onunla sakin sakin korkularını konuştun mu? Seni en çok düşündüren şey ne?
Cevap
6Cevap
Senin hazır olman önemli ve bu evlenmeden önce konuşulması gereken bir konu.
İster niye istemesin. Çocuk doğurmaktan korkuyorsan o zaman evlenmeyecektin. Adam belki evladım olsun diye heyecanlı.
Ben çocuk dogurmam demiyorum ki sadece şu an erken hala bence
Onunla konuşup şu an erken olduğunu söylemelisin
Muhtemel eşin yaşım geçiyor düşüncesindedir ya da çevre baskısı çoktur üzerinde.
Yaşım geçiyor diyor arada
Geçen gün kayinvalidem torunumuz olsa da sevsek falan dedi. Onun da etkisi var mı bilmiyorum
Eee 1.5 olmuş daha eşinden emin değil misin neden daha bekliyosun ki
Esimle ilgisi yok ki durumun ben eşime güveniyorum ama henüz erken geliyor bana
Bence geç kalıyosunuz beklemek boşuna yani😏
Erkekler de sanki peluş oyuncak istiyor aw ayar oluyırum yeminle
Geçen sene Eylül'de evlendim bende. Eylül ayından beri beni ikna etmeye çalışıyor xd
Kaç yaşındasınız
Ben 25 esim 30
Neyle korunuyor sunuz ve cidden koruyor mu
Adam haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?