Ben sevdiğini düşünmem bence boşta kaldıkça artık kim önüne çıkarsa onunla konuşur diye düşünürüm
3 ay
Ben sevdiğini düşünmem bence boşta kaldıkça artık kim önüne çıkarsa onunla konuşur diye düşünürüm
Karşı cinsle nasıl konuştuğuna ve karşı cinsin nasıl davrandığına karşılık gösterdiği dikkate bağlı. Benim sevgilim olsa dostum olan kızlarla konuşamaz mıyım? Konuşabilirim. Hatta dostlarımla tanıştırırdım.
Yani hem o erkeğin kişiliğine, hem yukarıda bahsettiğim nedenlere bağlı. İyi erkek aldatmaz zaten. Aldatacak olan her şekilde yapar.
Benimle sevgili olmadığı zaman da mı? Benimle sevgili olduğu zaman da mı? Tartışılır. Sevgilin olduğu zaman arkadaşların dışındaki diğer karşı cinslere mesafeli olursun. Bu cepte. Sevgilin olmadığı zaman sevdiğin varken diğer karşı cinslere sadece arkadaşça yaklaşıyorsan seviyorsun diyebiliriz. Unutmak içinde yaklaşanlar var, onun da kalbindekini kendi bilir. İnsanı sorgulatır yine de ya.
Hayır , ben sevince otomatik pilot tek kişiye kilitleniyor, bu ilişkiye de saygı. Saygının olmadığı yerde sevgiden söz edilemez ikisi kompozit ilerliyor.
Yamaal, hissettirdiği şey güvensizlik olmuş belli ki… 💔 Sen sevdiğin kişide biraz özel hissetmek, seçilmek istiyorsun ve bu çok normal. Eğer biri boş kaldıkça başka kızlarla flört moduna giriyorsa bu bana da “alternatif açık tutma” gibi geliyor 🙃 Seven insan merak eder, özler, yokluğunu fırsata çevirmez bence.
Ama konuşmanın içeriği de önemli, masum mu flörtöz mü? Senin içini tam olarak ne rahatsız etti? 💬✨
Cevap
17Cevap
Birde soruyor musun🤣🤣 bırak ilişkiyi ben burada benşm dışımda başkasıyla sohbet edeni fakedersem engelliyorum o derece yani😉
Ben konuşmuyorum hiç zaten
Sadık birisi ve helal süt emmiş bir insan sevdiğinden başkasıyla konuşmaz.
Katılıyorum
Sevgilim ya da flörtüm varken başkasıyla asla konuşmam. Konuşandan da bir halt olmaz.
Çok doğru bende öyle düşünüyorum
Erkekler sevse de flört eder. Boş kaldığı an aranır. Ama amacı her zaman senin yerine birini koymak değildir.
Seven adam yokluğunda kahrolur bazıları gülücük saçıyor ortalığa
Yokluğunda başkasıyla laflayan adamdan hayır mı gelirmiş hiç
Asıl yokluğumda sadık kalabiliyorsa gerçek sevgidir
Birini sevmek başkalarıyla takılmaya engel değil bilinenin aksine ama etik olarak yapmaması lazım
Öyle sevgi olmaz. Sadece vakit geçiriyor sen varken senle sen yokken başkasıyla.
Tabii ki hayir oyle gonlu genis insanlardan uzak durmalisin bence
Sevmiyordur sevgi bu değil
Kesinlikle
Başkaları ile samimiyet kuruyorsa sıkıntılı iş
Takılmalık yaşıyordur o kişi ciddi olamaz
Sevmiyordur o sadece ilgi seviyor demek ki
Kesinlikle sevmiyordur
Seven başkası ile konusmaz
zaman geçsin diye yanide olmasa daha iyi
Yani düşündürür aslında
Seven, ilişkisi olan erkeğin burada işi ne?
Sevmiyordur
Hayır
Büyük sıkıntı çıkar
sevmiyo
2 taraf için de geçerli
Yani zaman geçirmek için olabiliyor maalesef
Öyle zaten
Sevmiyordur
Sevmiyordur müdürüm.
Hayır tabii ki
Novft
Yes Ben