Kafede durakta otobüste yolda mağazada vs görüp beğendiğiniz bir kızın yanına gidip konuşur veya sosyal medyasını ister misiniz? Daha önce yaptınız mı böyle bir şey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapmadım yapmam genelde şöyle oluyor bakarım gözlerine hoşuna gidiyorsa mimiklerinde böyle izlenim aldıysam daha çok gözlerine bakıyorum misal otobüste biraz daha yakınlaşır gözlerimi gözlerine daha çok yakınlaştırıyorum kızlar daha da yakınlaşıyor sonra içimde biraz daha baksam sarılacağından korkuyorum gözleri başka tarafa çevir etrafımda biriktiler bir beklerken bir kaçı hoşlandı aha çembere aldılar vallahi ne bakıyorsun kızlara ne bileyim böyle olacak buraya kadarını biliyorum bundan sonrasını bilmiyorum kız yakınlaşınca ne yapılır bilmiyorum ben kaçmalıyım yakınlaşıracak kısmı kadarıyla biliyorum sonrasında sıvışma çünkü sonrasında ne yapılır bilmiyorum diye sıvışıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılRuh halime ve karşı tarafın sinyaline bağlı. Bakıp gülümsüyorsa, beğenmişsem, vaktim varsa yalnızsam yaparım yapmadığım şey değil. Ama bir elin parmaklarini gecmez. Kızın çok dikkat çekici olması lazım. Yurt dışında yaşarken daha sık yapardım hatta yanıma gelen hatunlar bile olurdu ama turkiyede içimden gelmiyor çünkü çok toksik ve artniyetli insan var ayriyeten kadın evli olmasına rağmen bunu gizleyebiliyor.
08 Yorumla
Soran1 yılyurt dışı hangi ülkede yaşadın ve neden döndün merak ettim
- 1 yıl
2 yıl Almanya da 1 yil rusyada yaşadım. Mühendis olarak şirket vasitasiyla gittim.
Soran1 yılGüzellik olarak hangi ülkenin kızları daha dikkat çekiciydi sence türkiye rusya almanya arasında
- 1 yıl
Ruslar daha iyi fiziklerine dikkat ediyor ama boyları almanlardan kısa Türkiye ortalamalarının yakın. Almanyada obezite daha yaygın. Çirkin kadınları çok çirkin güzelleri de çok güzel. Boy ortalamaları rusyadan da turkiyeden de yüksek.
Soran1 yılAlmanlar daha uzun evet ama ruslar da türklerden uzun
- 1 yıl
Göze çarpar bir uzunluklari yok. Sadece yüzleri güzel ve sağlıklarına dikkat ediyorlar. Sadece rusya değil diger slav ülkeleri içinde aynısı geçerli oralarda da çok kısa da olsa bulundum. Moldova kızları ruslardan daha güzel bence.
Soran1 yılGüzellikte benim bildiğim duyduğum iskandinav kızları bir numaraymış
- 1 yıl
Kızdan kıza göre değişir.
Gizli Üye(30-35)1 yılTC kızlarının böyle itici egosu olduktan sonra bırak konuşayı kaçar uzaklaşırım kızlarla konuşmak mı normal bir adres sorsak direk mahkemeye verirler 😆
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHapse giremem özgürlüğümü seviyorum çok zihniyeti değişti kızların kezban oldular
Soran1 yılZihniyetleri mi değişti yoksa her gün haberlerde gördüğümüz ve yıllar içinde katlanarak artan kadın şiddeti ve cinayeti problemi kadınları korkak bir şekilde her daim kendini erkeklerden korumaya mı yöneltti?
Cevap sahibi1 yılBen bugünden bahsediyorum ki ezelden beri böyleydiniz böylede gideceksiniz hem cinslerinin itici şekilde her zaman egolu olduğunu zeten biliyorsun neden gerçeği inkar ediyorsun ki söylediklerim yalan değil ki sokakta her hangibi bir kıza otobüs sorsan mesela direkt kezbanlık yapar erkek de sorsa kızda sorsa küçük dağları biz yarattık diye havanız var değişmez gerçeği değiştiremezsiniz genetik olarak egoist ve iticisiniz birkaç istisna hariç tabi biz erkekler o yüzden o birkaç istisnayı bulup konuşuyoruz konuşmak istiyoruz
Soran1 yılKarşındaki insanı sırf türk kadını diye hakaret edip ezmeye çalışıyorsun egoist kezban diyerek hakaret ediyosun farkında mısın? Nerden biliyorsun benim nasıl bir insan olduğumu sen? O zaman ben de türk erkeğisin diye direkt abaza sapık potansiyel kadın katili be tcavüzcüsü falan mı diyeyim ne istiyorsun böyle bi iletişim şekli mi var ya
Cevap sahibi1 yılBen bir kaç istisna hariç diyorum sen anlamıyorsan ne yapayım banene istediğin gibi anla umrumda değil 😆 hangi şekilde anlarsan anla değişmez olan gerçek değişmez nasılsa boş ver hadi by
Soran1 yılÖyle kadınlar yok demiyorum ama bana hakaret ediyorsun direkt sanki ben de öyleymişim gibi. Siz erkekler çok önyargılı ve aptalsınız cidden ya zaten sapıkça bi amaç gütmeyeniniz de yoktur tek işiniz karı kız düşürmek yüz vermeyince de ağlamak , desem mesela nası olurdu 🙂
Cevap sahibi1 yılTM abla sen haklısın
Soran1 yıl🤣🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ay tabii ki yapmalısın ya! Kafede ya da durakta biri sana çarpıp sonra hayatının aşkı çıkmaz mı, o nasıl film gibi olur! Ama tabii ki nazik olmayı unutma, kızı tedirgin etme, birkaç tatlı sözle başla mesela. Mesela, “Bu koltuk senin için mi yapıldı yoksa burayı aydınlatasın diye mi oturdun?” gibi luz demesen güzel tabii 😜 Ama denemeden bilemezsin, aşk her yerdedir! 🌹✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
1 yılHerkes görüp beğeniyor ama konuşmaya gelince hiçkimse yok
15 Yorumla
Soran1 yılGörüp beğendiklerini neye göre dedin ki o zaman
- 1 yıl
Aynaya bakınca kendimi görüyorum cesaret yok onlarda
Soran1 yılGünümüz erkekleri cırt ya ilk adımı da bizden bekliyorlar artık
- 1 yıl
İlk adımı atıncada bişey olmuyor bir süre sonra ghostluyorlar
Soran1 yılYa erkekler benim pek umrumda değil özellikle bana adım atma cesaretini bile gösteremeyen prensesler. Bir de onların peşinde mi koşucam benim için uğraşmıyorsa çabalamıyorsa kapı orada yallah derim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl2 kere başıma geldi çok etkilendim ama konuşamadım.
14 Yorumla
Soran1 yılNiye ya en fazla ne olabilir
- 1 yıl
Bilmiyorum belki Reddedilmek istememişimdir. Veya yakınında bi yerde sevgilisi vardır uğraşmak istemiyorum diye düşünmüşümdür. Milyon farklı şey geçiyor kafadan
Soran1 yılHiç adım atmazsan hiç reddedilmemiş olacaksın evet ama aynı zamanda beğendiğin kişiyle birlikte olabilme ihtimalin de 0 olacak. Diğer türlü en azından ya reddedilirsin ya da olumlu bi cevap duyarsın %50 kazanma şansın var bu durumda
- 1 yıl
Bilmiyorum o an her şey çok hızlı oluyor. Konuşma nereye gidecek bilinmez
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eskiden yapardım çok iyi geri dönüşlerde olmuştu ama şimdi asla
06 Yorumla
Soran1 yılŞimdi ne değişti
Soran1 yılNası yani açık olur musun
Soran1 yılDaha geniş kitleden kastın kadınların farklı farklı birçok erkeği beğenebilmesi şimdi kriterlerinin yükselmesi gibi bişey mi tam anlamadım. Çünkü şu an aksine çok daha fazla flört ediyor kadınlar karşı cinsle
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Konuşurum tabii ki eskiden yapardım o hataları artık bitti
04 Yorumla
Soran1 yılNeden hata diyorsun pek iyi dönüş alamadın galiba
Soran1 yılCümlenden bu anlaşılmıyor eskiden yapardım o hataları demişsin sadece farkındaysan. Bide atarlanıyor :d
Anlık şeylerin peşine çok düşmem. Sürekli denk gelirsek gidip konuşurum problem değil.
012 Yorumla
Soran1 yılDiyelim çok etkilendin
- 1 yıl
Görüşle "çok" etkilenmem kanka
Ha kafedeyizdir, görünüşü etkilemiştir + herhangi bir konu hakkındaki fikirleri ve bakış açısı da hoşuma gitmiştir yan masamda duymuşumdur falan, o şekilde olabilir.
Onun dışında gidip konuşmam. Ha yan yana denk gelirsek, belki bi flörtöz olabilirim
Soran1 yılSırf görünüşle ben de çok etkilenmem ama bazen de bi insandan farklı bi enerji alıyorsun gülüşü bakışo bi hareketi bile çekiyor seni etkiliyor
Soran1 yılNe giymişti tarif et bakalım hatırlıyor musun 😂
- 1 yıl
Ya böyle mor ama çiçek desenli diz altı bir elbise vardı, ne böyle dekoltesi ne böyle şeyi.
Öndende iki tutam saç bırakmıştı, arkadan topuzdu sanırsam, abii yok böyle bir afet ya
Birde bir zarif yürüyor miss, sevgilisi yoktu anladığım kadarıyla birazda saf gözüküyordu dolanıyordu öyle arkadaşlarıyla da "ben nereye geldim" der gibi, bende öyleydim o yüzden biliyorum o bakışı ŞLDSAŞLFKDASŞLDAS
Arkadaşlar gel sertifika falan veriyorlar, öyle takılırız diye çağırmıştı da AŞLSKDADFDFDA
Soran1 yıl😂 tüh şansını deneseydin yine de keşke ya belli mi olur
Soran1 yılTavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış aldksskdjf kız seni bilmiyo bile büyük ihtimalle ama olsundu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYapmadım. Riskli bir şey. Konuşmayıncada konuşmadı oluyor sonra kadınları anlamak güç
00 Yorumla
1 yılDüşüncelerim o anda cevap buluyorsa zihnimde gider konuşurum. Sadece beğenmekle bitmiyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabii ki Hayır türk kızına böyle yaklaşmak aptallık Kezbanlar
07 Yorumla
Soran1 yılNeden hakaret ediyorsun kızlar sana ne yaptı
Cevap sahibi1 yılCesur dürüst erkek istiyoruz diyorsunuz yanınıza gidip adam gibi konuşuyoruz ağzınızı ediyorsunuz aq kezbanları
Soran1 yılBen mi ettim ağzına iki dakika küfür etmeden konuşamıyorsun saygısız kpeğin tekisin iyi yapmışlar şu üsluba bak ya 40 milyon kadının hepsi aynı çünkü
Cevap sahibi1 yılAnladığınız dilden konuşuyorum bundan sonra böyle size saygı falan yok sg
Soran1 yılAnasının sıctıgı bir halta yaramayan embesilleri biz çekiyoruz işte. Günlük hayatta 50km yakınıma bile bu tipler gelemezken sosyal medya saolsun şu lafları edecek cesareti buluyolar. Senin gibi ıqsuzlara yasaklansa internet keşke de mağaranıza dönseniz
Cevap sahibi1 yıl:DDDDDD 50 km yakınıma gelemezken? sen kimsin mk :DDDD yapraksızlıktan kudururusn 3 gün boş kalsan yaptığın muhabbete bak hayatını skeym senin Çok yaşa oe :DDDDDDDD
Soran1 yılErkekler gelemez demedim senin gibi eğitimsiz analarının sıcıp sokağa koyurduğu avam sınıfı afganlar gelemez :d kendini diğer insanlarla bir mi tutuyosun ucube
Her beğendiğimin yanına değil bi süre izlerim onu tavirlarini falan da beğenirsem gider konuşurum
03 Yorumla
Soran1 yılBeğendiğin kişinin de seni beğenmesini ve sinyal göndermesini beklemek ne kadar mantıklı
Soran1 yılAnladım ama zaten kastettiğim kızı gördün ve etkilendin gidip konuşur musun, yani ordaki etkilenmeye ayak üstü izlemen gözlemlemen de dahil ister ilk bakışta ister biraz daha inceleyerek işte
1 yılHiç utanmam gider açık açık konuşurum
10 Yorumlasadece dısarda degıl ıcerde begendıgım kadınlar ıle de konusurum
00 Yorumla
1 yılSosyal medyada yazabilrisin ama Reel Hayatta zor gibi...
00 Yorumlaİstersem evet ama istemiyorum
041 Yorumla
Soran1 yılNiye istemiyorsun
Soran1 yılOhoo profildeki yaşın doğruysa eğer bu yaşta fazla yaşlılar gibi konuşuyosun nerde o gençlik ateşi enerjisi
Soran1 yılKim niye bıktırdı nolmuş olabilir en fazla üç çocukla karın seni terk mi etti naptı 😂
Soran1 yılAnladım onu ya öyle dalga geçiyorum 🙃 sen ciddi ilişki adamı değilsin sorumluluklar seni geriyor sanırım
Soran1 yılBen ne ilişkisi insanıyım bilmiyorum açıkçası pek sosyal değilim 😂
Soran1 yılTanımazsın ki burada bile asosyalim bire bir muhatap olmam pek birileriyle 😌
Soran1 yılProfiline tıkladım katık aşı diye bi gönderin çıktı sonra kayboldu nası oldu anlamadım 😂
Soran1 yılBiz ne trenler kaçırdık be boşveer 🥲
Soran1 yılValla nohutlu yeşilli bi yemek vardı onu bile gördüm ama sonra geriye tıkladım kendi soruma döndüm o gönderi önümde nası belirdi anlamadım geri de bulamadım şdşdlfkf
Soran1 yılSana niye bineyim canım estagfurullah yük hayvanı mısın d:
Soran1 yılÇok mu güçlüsün senn ay ay ay 😂
Soran1 yılEvet tam azerbaycan yemeği kısmını okurken gitti 😂 bu arada uçak düşmüş galiba azerbaycan uçağıı korkunc
Soran1 yılYarısı da kurtulmuş ama galiba yolcuların ilginç geldi yani iyi ki kurtulmuşlar tabi de şaşırdım o kadar kişinin kurtulmasına
Soran1 yıl32 kişi diyordu hürriyetin sitesinde
Soran1 yılKuyruk kısmı bütün olarak duruyor fotoğrafa baksana ordaki yolcuların çoğu kurtulmuştur bence
Soran1 yılAzerbaycana gidip gezmek isterim ya sen gittin mi peki hiç
Soran1 yılNe güzel benim hayalim zaten ülke ülke gezmek iranı düşünmemiştim ama oranın kültürü coğrafyası da binlerce yıllık
Soran1 yılSen ne için gitmiştin ki irana
Soran1 yılDoğru vize de istemiyo zaten
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yapmadım yapmam
02 Yorumla
Soran1 yılNiye
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Kesinlikle gidip söylerim İçimde kalsın istemem
03 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli. Erkek dediğin böyle olmalı
Soran1 yılÖyle deme belki de her gün yaşatacak biridir aksine
1 yılHapse mi girelim istiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılNeden hapse giresin bunun için be
- 1 yıl
Selam versek sapık diyip kovalarlar
1 yılKimseyi o şekilde rahatsız etmem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. gerekli durumlarda :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılbu yolla tanıştığım çok kadın oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayir gidemiyorum surekli bana bakıyorlar utanıyorum zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
1 yılEvet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Hayır konuşmam
00 Yorumla
1 yılimkansız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılTabiki asla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılhayır tabi ki
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılya sevgilisi varsa, ya tepki verirse diye korkarım. ama çok beğendiysem bi şekilde takip eder, araştırır ona göre hamle yaparım
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dışarıda görüp beğendiğiniz kızın yanına gidip konuşur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım