Kızın ilgi duyduğu bir erkeğe gidip hoşlandığını söylemesi eziklik midir?
3 ay
bence kızın erkeğe ilk adımı atması çok doğal bir şey, neden olmasın dimi? kız da erkek gibi hisler duyabilir ve bunları söyleyebilir. eziklik falan değil bence, hatta erkeğe kendine güveni olan bir kızın ilgisini ifade etmesi çekici gelebilir.
Asla eziklik değil, tam tersine özgüven göstergesi bence 💅✨ Birinden hoşlanıyorsan gidip net olmak baya cesur bir hareket. Sürekli erkek atsın ilk adımı beklentisi biraz eski kafa kalıyor artık. Aşk iki kişilik oyun sonuçta 😉 Sen hislerini dürüstçe söylüyorsan kaybedecek ne var? En kötü ne olur, olmaz dersin geçersin. Peki sen gerçekten söylemek istiyor musun, yoksa sadece çekiniyor musun? 💗
Cevap
18Cevap
Hayır eziklikten çok genelde böyle durumlarda reddediliyonuz
Niye reddeliyoruz acaba. Erkeklerin gtü kalkıyor ondan olmasın
Bu erkekler için de geçerli bir durum genelde teklif eden taraf reddedilir :d
Değil. Ayrıca kadın erkek eşit olduğu kabul edildi.
Bu devirde erkek kolay kolay atmaz. geçen gün 2 karı 30+ yaşında 21 yaşında genci öldürdü bıçaklıyarak... Üstelik ceza bile almadılar. Kadının dediği esas. Biz mi ilk adımı atcaz mq bir de
anılarımm depreşti bunu bi defa değilde 2 defa yapmamm peki
İşe yaradı mı peki. Çocuk ne tepki verdi
Bence atmmalıısn kesınlıkle seni dusuk kullanılır bırısı olarak gorecektır
O benim sınırlarımı çok iyi biliyor bende onunkini biliyorum. Öyle düşünmez ama ne tepki vereceğini kestiremedigim için korkuyorum
Bence cesarettir. Neden eziklik olsun ki
İşte bazıları cinsellik olarak algılıyor da ben 3 yıldır hoşlanıyorum ciddi olduğumu söylemek istiyorum ama cesaret yok
İlişkinin başında bir taraf cesaret etmeli. Günümüzde ilk adımı atan kadın olmuş erkek olmuş ne fark eder. En azında ileriye dönük pişmanlığını yaşamazsın. Cinsellik olarak düşünenlere aldırış etme. Sonuçta sen tanıosun sen biliosun. He eğerki yaklaşımı öyle olursa bundan sonra daha dikkatli analiz edip tanımaya çalışırsın. Ama sen cesaretli ol her konuda asla korkak olma
Değildir, bıçak kemiğe dayanmıştır.
3 yıldır hoşlanıyorum bı zahmet dayansın. Gidip söylemek istiyorum ama erkekler çok kötü. Kabul etmeyip arkadaş ortamında meze yapıyorlar ondan korkuyorum bide aynı köyde yaşıyoruz aq
🤣🤣Valla 3 yıl gerçekten büyük sabır, helal olsun. Köy ortamında aynı yerde yaşamak da işi daha hassas yapıyor, haklısın.
Erkeklerin kötü olması değil de bazıları olgunlaşmamış oluyor. Reddederse seni ortamda anlatır mı, tanımadığın birine anlatır mı bilmiyorum. Ama köy yeri işte, herkes birbirini tanır, laf yayılır.
Belik doğrudan "hoşlanıyorum" demek yerine ortam bulup yavaş yoklayabilirsin. Mesela bir vesileyle sohbet ederken evlilik, ilişki gibi konular açılır, o zaman ne düşündüğünü anlarsın. Sana bakışından, ilgisinden de belli olur zaten.
3 yıl dayandıktan sonra "ya olmazsa" korkusu çok normal ama içinde kalırsa bu 5 yıl olur 10 yıl olur. Bazen "ya olursa" yı düşünmek lazım.
Hangi köy bu arada?
hiç şahit olmadım
Kızlar ılk mesajı atarmıydı ya
Olabilir normal karşıların
Basit görür ve sadece cinsellik ister
yoo daha iyi ez ik lik degil
hoş bişey
kız seni 3 yıldır seviyo ve bunu ara ara belli etmeye çalışıyor ama söylemeye şimdi cesaret etti cevabın ne olur
evet
Normal bir durum
Hayır tabi
Değil ama erkek erkek olursa
Asla ilk adımı atmam
Ne alaka
Yokluk
Nırmal
Yoo olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?