Bir kız ilk adımı attığında erkek ne düşünür? Hani cepte kız zaten gibi mi yoksa hoşuna mı gider?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
benim olsa hoşuma gider kız çirkin olsa bile ama çogu erkek ego kasacaktır kendini pofpoflıcaktır arkadaşlarına bak buda bana yazdı yürüdü vs
Sırf bundan korktuğum için adım atamıyorum yoksa umrumda olmayacak da
korkma erkekler bu konuyu hiç takmıyorlar hayvan gibi istediklerine yazıyorlar yaz bu şekil bir tavır sergilerse hemen soguklugunu mesafeni koy nolcak ki
yaşa ve karaktere göre değişir, fakat olgun bir insan bunu çok çekici karşılar. Özgüveni yerinde insanlar her zaman sevilir...
sen egolu cepte goren erkek görmemişsin daha benim bi arkadaş vardı çocuk öyle bi egoluki mahalle arasında taksiye biniyordu kızlara havalı havalı bakardı içerdi takılırdı normal kızlardan hoşlanmaz illa zengin havalı çok güzel olcak arkadaşımdi ama tam bi p. cdi ibine kizin teki açıldı buna bu yazdığın gibi yaptı ego kasti falan yanı bunu bu tarz erkekler yapar genelde böyle değilse aksi bi erkek masum düşük bi erkekse acil hoşuna gider sevinir garibim değerli görür seni hem mutlu olursunuz☺
Egolu olup olmadigindan emin degilim yani hareketleri falan pek bilmşyorum
ıyide hiç mi anlamadın çapkın havalimi davranıyo yoksa çekingen utangaç kendi halinde bunu anlayamadinmi cidden?
Şöyle baya kız arkadaşı var ama okulda falsn acayip çekingen
hmm o zmn biraz daha incele derim
Ne farkeder önemli olan anlaşabilmek klasik ama cidden doğru bir kavram
Tabi doğru ama erkekler bu tür kızlar için ne düşünür merak ediyorum
şahsen şahsi görüşüm ve edindiğim tecrübeler çerçevesinde ben ilk önce izlerim hal hareketi davranışlarını o esnada ya o gelir ya da çekingense ben giderim konuşurum fikir düşünce ve zekası ile beni cezbedebiliyorsa sonra dış görünüşüne bakarım
Bir ilke imza atmış olursunuz. Hemde çok hoşuna gidecektir.
yo benim hoşuma gider senden hoşlanmayan ilgisi olmayan kişiye acılirsan havalanır cepte görür ama ilgisi varsa hosuna gider değerli görür şu ön yargınızdan evde kalicaksinjz neyse geçmiş olsun size
lan manyakmisin değerli görür seni özgüvenli benim iyi ki kız arkadaşım olmuş der😉
Bu doğaya haykırı. Erkek kovalayan kız karar veren olmalı yoksa denge bozulur.
Ne alaka abi ne alaka yani
bastan bitmiştir böyle olunca koşar koşar sogur havanı alırsın
kaç kovala boş işler
@Busm45 diğer türlüde cepte görür seni
s. g atma o zmn evde kal geberin evde çürüyün awq banane benim için sorun yok ben ayrımı kazandım sap bakır öleceksiniz awq ahahah onur tarafa saklayın 😆😆🤣
obur tarafa saklayın 😊😂😆
@Busm45 👍🏻👍🏻👍🏻🤬🤬🤬
vallada böyle olucak bu kaçan kim varsa s. lklar egolu m. llar inş evde kalıcak yalnız kalıcak
Ego kastirmayiz kimseye evde kalsinlar :)
@Fuury aynen gwbersinler
Hoşuma giderdi kesin ama kızlar genelde adım atmaz :D
Adım atmasına atmak istiyorum da cepte şeyi vermek istemiyorum
Ceptesin gibi davranırsa onun kaybı olur
Eski sevgilim atmıştı ilk. Hoşuma gitti ama tahrik edici bişey
Tahrik edici derken
Beni istemesi tahrik ediyor
Yaşadığım bi olayı anlatıyım mı
Bende atmıştım. İlk ex beni flörtöz olduğunu zannetti. Bende kendim farketmeden flört etmişim. Yani sadece normal olan gerçeği dedim (benim bakım açımdan). İkinçi ex’de beni çepte gördü. İlk adımı ben atmama rağmen, sevgili konusunu ben getirmeme rağmen, onlar ilk adımı attığını düşündüler nedense. Ben öyle işleri pek anlamam, hoşlanıyorsam, tanımak istersem ilk adımı atmaya çalışırım. Keşkelerde pişmanlarla ölü yatağımda kalmak istemem. Ama gerçekten siz erkekler için çok flörtüz oluyoruz mu öyle?
SEN onu unut awq şansını kaybettin sen cepteyi bırak ins r3ddedilmezsin adım falan atma başka erkeğe açıl her kez kendi yoluna ahaha
Erkeğin atması daha uygun kız atarsa cepte olur
Bu yüzden atamıyorum..
Boş ver başkasına bak
Gider de tavir onemli
Hoşuna gitmeyen yoktur
olması gereken diye düşünürüm
Kararsız Konular
Hoşuna gider