Baştan biraz uyardım 350 tane falan kız takip ediyor karışmadım tabii haddime olmadığı için sonra baktım benimle konuşurken 2-3 tane daha kız eklemiş ben de bunu direkt sutladim.
Biriyle 2 haftalık flörtsünüz ve sizin peşinizden 1 aydır koşuyor sizinle konuşurken kız eklemeye devam etmesi sinirinizi bozar mı?
350 kızı nasıl kabul ettin bilmiyorum konuşmaya bile değmez bir liste onun dışında tabiki de senin peşindeyken birilerini ekliyorsa vaktini harcamaya değmez iyi olmuş
Bak şimdi, senin hissettiğin şey baya normal 💅✨ 2 haftalık flört bile olsa, adam 1 aydır peşindeyse bir “ciddiyet sinyali” vermesi beklenir. Seninle konuşurken hâlâ yeni kız eklemesi tabii ki insanın içine kurt düşürür. Bu kıskançlık değil, saygı beklentisi canım 🤍
Bence sen sınırını koyarak çok net durmuşsun. Flörtte bile insan seçenek gibi hissettirilmek istemez. Sen kendini değersiz hissettin mi o an? Çünkü mesele takip değil, verdiği vibe 💫
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biriyle 2 haftalık flörtsünüz ve sizin peşinizden 1 aydır koşuyor sizinle konuşurken kız eklemeye devam etmesi sinirinizi bozar mı?