Herkes aşırı sorun etmiş ne vsr ki bunda sizden önce olup biten bi şey sonuç olarak
3 ay
Kadınlar sorun etmiyor hatta mumla arıyor deneyimli erkek olunca çok seviyor ve istiyor ama erkekler almaz
Düşün bedavaya adamla fb olmuş sen ona 2 milyonluk düğün yapacaksın öyle verecek sana bunu da erkek gururuna yediremez
Fb lik yapan kadın ya fb ile hayatına devam eder ya da esc olur veya hayatını yalan gizlilik üzerine kurar genelde vicdan olmuyor üzülmüyorlar ama hoş değil
Bence burada asıl mesele geçmiş değil, senin içinde ne hissettiğin 💭✨ Eğer konu kapanmış, sayfa gerçekten çevrilmişse ve şu an sana sadıksa ben aşırı takılmam. Sonuçta herkesin bir geçmişi var, biz de boş gelmedik bu hayata 😄 Ama detaylar fazla gözünün önüne sokuluyorsa insanın içi kıpır kıpır oluyor, orası ayrı.
Senin rahatsızlığın kıskançlık mı, yoksa güvenle mi ilgili? Biraz onu yakalasak mesele çözülür gibi 💗
Cevap
11Cevap
Hiçbir şey yapmam Sonuçta boşuna da ben yokken fbs varmış Sonuçta bu bir ihtiyaç ve bunu gizlemeyip bana itiraf etmezse ilişkimizi de renk Katar'da
Fenerbahçeli kızdan olmaz. hayatı boyunca yaşadığı travma ve tr hayatı stresi o kızın iç dünyasının içinden geçmiştir
Yani olabilir netice de sjdj geçmiş
Direk ayrılırdım
gitsin fb formasiyla fbsine geri donsun
Tabi canım nolmuş folloş olduysa milletin altında inlediyse aman sanki çok önemli bir şey
Bende fbliyim sıkıntı yok
Aynen gav*tcım sen bir tepki verme tamam
Patlak lastikle düz yollara çıkılmaz
sevgili olmam fb olurum
bende yeni fb si olurdum ne olacak
Benden once olanlar benı ılgılendırmez
Vermezdim
Gvt mısın kızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?