Sevgilimden yeni ayrıldım ve beni merak etmesini istiyorum.Tabi bana gericdönmesini de.Ne yapsam onu merak ettirmeliyim.Facebook hesabımı dondurup ortadan kaybolmak mı yoksa yeni paylaşımlarda bulunup kıskandırmak mı? Beni aramasını çok istiyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi kardeş, facebooku önce dondurdum sonra sildim, aynı şekilde twetter ıda öyle... geçensene finallerden beri okula gitmedim, yaşadığım şehri terk ettim ve gene okuldan kimseyle görüşmedim... sonuç ne oldu biliyor musun? ne arayan oldu, ne soran oldu ne de merak eden oldu... bu sene okul başladıktan 4 hafta sonra okula gittim(3. sınıfım bu arada) arkadaş sandığım şerefsizler dost sandığım adiler bana; biz seni okulu bıkatın diye düşünüyorduk falan dediler... onun ise her zaman ki gibi umrunda değildim... sana çoook çok çok ciddi bir tavsiyem olacak... SAKIN BEN GİBİ, BİR MALLIK YAPIP ORTADAN KAYBOLAYIM FALAN DEME, it köpek nasıl geziyorsa ortada sen de gez... gururunu incitme... giden SKTİR OLSUN GİTSİN... sen eli kendine dert etme...
1713 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen de biraz ben gibisin anlaşılan, ama tavsiyem gitme derim... mağrur ol, kendine değer ver ve kafana göre yaşa
Cevap sahibi+1 yılseven insan 3 gün bile dayanamaz, seni sevmediğini kabul etmek zorundasın... yoksa hep hayallerde ve geçmişte yaşarsın... uzaklaşınca ne olacak? hep hayal kuracak geçmişi düşüneceksin... bunu kendine yapmaya hakkın yok bence...
- +1 yıl
sende engelle o zmnn
Cevap sahibi+1 yılbenim facebook um hala kapalı duruyor mesela... İlk başlarda senle aynı duyguyu paylaşıyordum ama zamanla alışıyor insan tabi, şimdi de bu yüzden yeni bir facebook açmıyorum... kapatırsan veya silersen diyim bir daha açması zor oluyor diyeyim ;) gene de sen bilirsin nasıl rahat edeceksen öyle yap
- +1 yıl
Bak ben bu konularda cok iyiyim. O erkegin pesinden gelmesini istiyosan. Onu hic umursama hayatina devam et. Surekli gez toz. Ama asla bensiz yapamadi diye dusundurme. Onsuz hayatini yasayabilecegini, hatta daha fazla gez toz. Nereye gidersen arkadaslarina soyle facebookta yer bildirimi yapsin! Hergun farkli kisilerle gez dolas, ama dikkat! Asla ama asla yer bildirimini sen yapma! Bu defa, onu tekrar kazanmak icin yerbildirimi yaptigini dusunur. Facebook ta eglenceli harektli sarklr paylas.
- +1 yıl
@lyd123
Vay vay vay! Bunu öğrendiğim iyi oldu. 3:)
@Cansu048
Kapatınca, açınca, dondurunca, aramayınca hiç birşey farketmiyor muhattap değer vermedikten sonra. Gider başkasını bulur. Tecrübe konuşmuş zaten kendimi de örnek göstermeme gerek yok. Bu yüzden lyd123 Hanım'ın tavsiyeleri dinlenebilir. Sahi "ayrıldım" demişsiniz ama sanki o ayrılmış gibi pişman görünüyorsunuz. Pişman görünmeyin (en azından ona). :)
Cevap sahibi+1 yılyaşamak istemezdim, sevmek istemezdim,
unutmak; işte onu hiç istemezdim...
istemediğim şeylere öylesine mecburum ki...
böyle olacağını bilseydim, bu dünyaya gelmezdim
elimde değil bir kere gelmişim
madem ki gelmişim,
unutulmaz olmalı gidişim...
beni unutma, beni unutma...
ağlıyorum gene çocuk gibi beni unutma...
link
En İyi Cevaplar
ben bir kızla sevgiliyken o kızı başka bir erkekle el ele görsem ve bunu gördüğümü sevgilim görse gidip çocugu dövmem kavga cıkarmam bakarım hiç bişey olmamış gibi yoluma devam ederim ve bu yaptıgım kıza okadar cok koyarki ağlamaktan beter olur üzülür yani kafaya takar düşünür düşünür durur cok koyar ona ben böyle yaparım acıkcası ve böylede düşünüyorum tamam kavga cok ederim ama bir kız için arkadama düşman almam ve böyle olmasıda lazım neden kavga edip kendi kalitemi düşüreyim ? zaten kız bunu yapmakla kalitesi düşmüştür. Yani bu konuşmam dan iyi bişey cıkartıcagına eminim
05 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sana peki bana yardimci olrmusun
benim hoslandigim erke kondan hoslandigimi belli ettim ona o ise artik yuzume bile bakmiyor cok kotuyum ve hicv bir sey yapamiyorum ne yapmam lazim sence onunda aci cekmesi icin? :((( - +1 yıl
sana bişey diyimmi hiç takma tamam hoşlanıyosun üzülüyosun ama ben takma desemde sen takıcaksın ama kendini bir erkek için üzmeye hiç değmez hayat güzel cık dolaş yüzünden gülümsemeyi eksik etme sen bak örnek vereyim benim ablam eniştemi ilk gördüpğün bu ne böle cok cirkin demiş sonra eniştemi bir gün yolda yürürken görmüş öyle uzaktan ablam birden bire aşık olmuş 4 yıl beraber oldular ve şimdi evliler 1 yıldır :)
Şimdi ,açıkçası öyle ya da böyle zahmetlere girmenin ne sana artısı ne de ona eksisi olacaktır. Ne 'ben çok iyiyim' diye gözükmenin ne de 'ben kayboldum' diye gözükmenin bir yararı yoktur. Belki şimdi merak ediyordur ya da etmiyordur bunu bilemezsin. O yüzden şuan onu düşünmeyecek şeyler yapma zamanı.
11 Yorumla
+1 yıltakmıyormus gıbı gorun bence yenı yerlere gıt arkadaslarınla fotograf falan cekıl facebooka koy yazılı olarak paylasım yapma ustune alınır her bırını ve onu uursadıgını dusunur ve senı sallamaz ama onu takmazsan belkı sana gerı gelır oda bır ıhtımal ama genelde eskıler pek gelmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
25Cevap
+1 yılbence çok sevdiysen bırak gitsin dondur faceni hiç bir ulaşım yolun olmasın zaten seni onun kadaer sevecek biri olmayacak senn yokluığunu anlarsa anlar anlamazsa zaten senn için hayrlı olan o değildir seni gerçkden sevecek birinn gelmesi için dua et allah kmseyi yanlız bırak yanlız lık alllaha mahsusdr :) )))
21 YorumlaNormal yaşantına dönüp, sadece suların biraz durulmasını sağlaman yeterli. Örneğin; facebook veya twitter'dan seni takip etmesini engelleyerek, senden uzak kalmasını sağlayabilirsin. Ayrıca hiç bir yakın arkadaşından veya bir kimseden senin hakkında da bilgi almamalı. Ancak düşündüğün gibi facebook hesabını kapatmakda bir seçenek olabilir.
02 YorumlaHiçbir şey yapmaya degmez. Zamanında bende yaptım. Her yolu denedim diyebilirim ama nafile. Ne zaman yüz vermedim, o zaman geldi yalvardı.
"Kaçan kovalanır" derler ya. Aynen öyle işte. Kendini ne kadar geri çekersen o kadar değerli oluyorsun.
Sakın ama sakın gururunu elinin tersiyle itme. İnanki hiç değmiyor. Sonra pisman olur, pişmanlığınla kalırsın.
Sadece duygularınla hareket etme, mantıklı kararlar vermeye çalış.
Allah yardımcın olsun, çok da kolay bir durum değil.01 Yorumla
+1 yılmutlu olduğun fotolar paylaş daha şık ol arkadaşlarınla gez kitap oku kendini geliştir sakına hüzünlü şeyler paylaşma hayatı gırgıra al kesin dönüş olur
04 Yorumla- +1 yıl
neden ayrılmıştınız
- +1 yıl
o zaman brak gitsin
Çık gez dolaş fbye bir sürü dışarıda çekildiğin fotoğraf ekle kıskandır bak arıyormu aramıyormu.Fbyi kapatmaya gerek yok.Birşey yapacaksan el altından değil el üstünden yap ki herşeyi bilerek dönerse adamdır.
00 Yorumla
+1 yılBENDE KAPATTIM FACEY,i ama geri dönsün diye değil dönmesin diye...unutsun diye...birde girince bakıyorum profiline ister istemez...bu da kötü birşey insan aciz hissediyor iyice ...
20 Yorumla
+1 yılBen ne zaman böyle bir durumda facebook adresimi kapatsam ya da dondursam direk whatsapp dan mesaj geliyor...
Nerelerdesin gözükmüyorsun ? Bugün seni görmeye geldim ama yoktun falan ayağına muhabbet başlıyor genelde. :)00 Yorumlaklasik ve bir o kadar da doğru bir söz vardır :D giden gitmiştir ve gittiği gün bitmiştir :D aynen öyle evlat
ilişkilerde başlangıç gibi bitiş de gayet normal bence.. en az arıza ile atlatmak önemli olan :D :D00 YorumlaKıskandırmak için çabalaman çok saçma ve itici olur
Hesabı kapatmak ta çocukluktur ki sende çocuksun zaten
İnşallah sana geri dönmez.01 Yorumla
+1 yılsana geri dönme ihtimalini düşün eğer sıfırsa böyle boş işlere gerek yok canım benım ,
seni daha çok yaralar bence unutmaya çalış sana laik değilmiş istersende moral depolayabilirim sana.04 Yorumla- +1 yıl
seni ekliyorum kabul et ben sana yardımcı olurum
benim sevgilim başkasıyla sözlendi ben bunu atlattım o yüzden seni anlıyorum - +1 yıl
@romantikstorm size bisey sora bilirmiyim?
Bence sanki o hayatına hiç girmemiş gibi davran.Ona o yokken de mutlu olduğunu göster..
22 YorumlaNiye Merak Etsin Yoluna Baksın Adı üstünde Eski Sevgili Sevgilim Olsa hesabını Sil Desin Silirim Ama Eski Sevgili Den Profilim Daha Değerli :))
00 Yorumlaneden kendini geri çekiyosun ki o seni kaybetmiş daha da pişman etmek için eğlenceli fotoğraflar paylaş mutlu olduğunu göster ne hali varsa görsün işte
00 YorumlaBüyüyün artık ya. trıplı hallerıde brakk içind eolduğun durmu anlaya bılıyorum ama bıtırıdysen yurumuyorsa takıl kafna göre ne dondur ne kıskandırmka için durum paylaşş normal takıl...
00 Yorumla
+1 yılinadına yeni seyler paylas :)
abi ben mutluyum yiaaa gibisine :D01 Yorumla
+1 yılCansu canımdan vurdun beni ya adın kalbimi yaktı yok et kor eyledi beni :(
01 YorumlaŞizofreni çektikten sonra insan geri kalan boka bakar mı ?
00 YorumlaDiskoya git elinde içki bardağıyla resim çekilip profil resmin yap. Söz, lokma paran benden.
00 Yorumla
+1 yılvalla ben merak etsin diye facebook-twitter ı dondurdum ama umrunda olduğumuda sanmıyorum ((:
02 Yorumla- +1 yıl
aslında en iyi cevap her şeyi açıklamış kardeş ((;
+1 yılBence hiç bir sey yapma, seni arayacagi varsa zaten arar. Böyle ask mesk isleri planlamaya gelmiyo, hiç beklenmedik bir anda oluyor hep.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfacebook eski sevgili engelleme profil resmi vs vs ergen misiniz ?
21 Yorumla- +1 yıl
bu tür sorular ne kadar gerçek acaba ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılolduu döner döner merak etme la siz kendinizi ne vazgeçilmez hint kumaşı görüyonuz la milletin sevgisini ne sanıyonuz siz
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılne yaparsan yap eski sevgili mutluysa seninle işi olmaz
00 Yorumla
+1 yıleski sevgili... adı uzerınde eskii
cok da umurumda deıl hakkımda ne dusunecegı08 Yorumla- +1 yıl
bittimi bişeyy bitti diosun yane (:
- +1 yıl
oyle :))
eger bıtmesıne aklım ve gonlum razı olmasa ztn eski sevgili olmaz :)
o noktadan sonra da benı kıskanmıs kıskanmamıs..umurumda olmaz (: - +1 yıl
etmemmmm..
gerıye donup bakmak kımseye bırsey kazandırmaz
sadece zmn kaybı - +1 yıl
işte mantıkla duygunun ayrıldığı nokta ((((:
- +1 yıl
en ıyı cevaptakı arkadası her yenı cevapta okuyorum ve cok komık geldı anlatımı :))
mutlu görünmeye çalışıp yapmacık olma yeter ki. ortadan kaybolma sakın
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiyse daha uğraşmaya gerek yok hala uğraşıyorsan demek ki aklındadır :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevilmek de önemli ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapatmam ama onunla ilgili değil de günlük hayata dair şeyler paylaşırım
00 Yorumla
+1 yılkıskandırmak tabikide.dondursan kaybederin çünkü gözgen uzak olunca onu takipte edemezsin
02 YorumlaOlmayan facebook u nasıl dondurcam :P
00 YorumlaYeni paylaşımlaaar . Bencee .
00 Yorumlagecenin köründe başka soru bulamadın mı ?
20 Yorumla
+1 yılrutin şekilde devam etmek en iyi :*
00 Yorumlaortadan tamamen kaybolmak en iyi fikir
00 Yorumlaeskiyse onun icin hic bir b.k yapmam :D
00 Yorumla
+1 yılyeni şeyler paylaşırdım
00 Yorumlasen niye aramıyosun?
08 Yorumla
+1 yılKaybol ortadan
03 YorumlaNoldu baristinizmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldondursan meraj etmez durman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle ergenliklere gerek yok
00 YorumlaBoş işler..
00 Yorumla
+1 yılİLİŞKİSİ VAR YAZ.
02 Yorumla
+1 yıldondururum tabii :)
01 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eski sevgiliniz merak etsin diye Facebook'unuzu dondurur muydunuz yoksa yeni şeyler mi paylaşırdınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler