Kız kardeşim ile arkadaş gibiyizdir ama kız arkadaşlarımı sürekli kıskanıyor, onlarla sorun yaşamasa bile benimle yaşıyor? Ne yapmam lazım kızlar, var mı fikriniz?
3 ay
Kız kardeşim ile arkadaş gibiyizdir ama kız arkadaşlarımı sürekli kıskanıyor, onlarla sorun yaşamasa bile benimle yaşıyor? Ne yapmam lazım kızlar, var mı fikriniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Al karşına konuş 10 yaşında değilse bunu yapmaması gerekir ondan çok fena fitne fücur bir görümce olur hayatına aldığın kadınlara yaptığın en büyük kötülük olur abi olarak ağırlığını koy sınırını çiz kıskanmak sağlıklı bir durum değil
Yok bu derece de değil aslında. Tabii konuştuğum da oldu ama çözemedik hiç. Fitne vs. bu işlerin olacağını en azından şimdilik sanmıyorum.
Evlendikten sonra görürsün onu ilişkide kıskanan evlendikten sonra da esirgemez bu halleri
Yapar mı diyorsun yani gerçekten
Yani kıskanıyo diyosun çocuk değilse kıskançlık yetişkin bir kadın için normal mi kardeşisin sen onun kocası değilsin biraz sınır çiz arkadaş gibiyseniz de hayatındaki kadınlara saygı duydurmak ağırlığını koymak senin elinde
En uç noktadan yorumluyorsun ama. Bu dediklerin gibi olsa da ben fazla germeden çözmek istiyorum.
Valla engel olmadığın sürede de yalnız kalmaya mahkumsun şimdi kimse ne kaynana ne görümce çekecek kafada olmuyor uğraşmaz kimse
Evet ama dediğim gibi onlara karşı bir şey yansıtmadı hiç, bunun için de yansıtacağını düşünmüyorum çünkü kardeşimi tanıyorum. Aramızda da gerginlik olmadan kıskançlık yaşıyoruz. Bundan dolayı sana çok uç noktalardan yorumluyorsun diyorum. Zaten dediğin gibi olsa kız ardaşıma ya da eşime yansıtacak olsa ben tepkimi koyardım. Tatlı bir kıskançlık seviyesinde söylemler oluyor sadece.
normal kızlara kanı kaynamadıysa demek
Normal derken kardeşimin tavrı mı normal yoksa normal kızlara mı kanı kaynamadı diyorsun, anlamadım 😁
kardeşinin sevgililerine kanı kaynamadıysa normal ben erkek kardeşim onaylamadığım sevgilisiyle ayrılınca evde ayrılık ile ilgili şarkılar söyleyip onla dalga geçiyordum 😂
He işte sen de aynısın kardeşim ile o zaman 😅
kardeşimle cuma geceleri film gecesi yapardık onun için beni etmişti sende kardeşim gibi sevgilin var diye kızkardeşini ihmal etme
Biz de yapıyoruz film geceleri, takılma geceleri ya da oyun geceleri. İhmal etmiyorum zaten, o ihmal edilir mi o zaman başıma bela olur gerçek anlamda. 😅
ondan uzaklaşacağını falan düşünüyordur kardeşinin üstüne daha çok düş 😅
Bence de bunu düşünüyordur doğru söylüyorsun. İkimiz de karşılıklı olarak üstümüze düşüyoruz, çok beraberiz aslında. Şimdi ben soruyorum böyle ama esas onun sevgilisi olduğunda ben gerçek sorunu da yapabilirim 😅
bir ara işim çıkınca oyuna devam etsin diye telefonu erkek kardeşime vermiştim o ara telefonuma bir tweet gelmiş bana bir erkekten gelen mesaj sandı mesaj da işte ben seni bu kadar seviyorken neden beni üzüyorsun tarzı bir şeydi kardeşim onu görünce hemen bana hesap soruyor siz daha fenasınız gider çocuğu bi köşede yakalar döversiniz 😂
Haklı kardeşin ama çok haklı hem de. Yakalar döverim kimse kardeşime sevgili olamaz 😅
hshhdd
Sen sanki farklısın asdfasdf
EİG senin bu arada. Zaten pek de cevap gelmedi ya 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada biraz kardeş kıskançlığı kokusu alıyorum ben 👀💗 Seninle arkadaş gibiyseniz, seni “paylaşamıyor” olabilir. Yeni biri hayatına girince kendini ikinci plana atılmış hissedebiliyor bazı kardeşler. Bu sevgilini sevmemesi değil, seni kaybetme korkusu aslında. Onunla özel zaman yarat, sevgilin var diye onu ihmal etmediğini hissettir. Sence en çok ne zaman geriliyor, hiç açık açık konuştun mu? 💬✨