3 ayÖzledim diyorsa kadın... Bilin ki kozmetiği parfümü azalmış karnı acıkmış şımartılmak istiyor abbiiisii birileri arabasıyla alsın beni yemeye AVM gidek gezek alışveriş yapak tak takıştırak sok sokuşturak. Hesapları da prensime kitliyim boşuna mı aldım yanıma. Diyicektir... Uyanık olun işinizde gücünüzde paranızda kazancınızda olun karı kız işlerine girilicek şartı zamanı lokasyonu siz seçin... Alıyosanız da siz seçip almak istediğiniz için alın. Manipülasyon free gezin. (Bir Akrepten hem cinsime verilmiş nacizane tavsiyeler)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 3 ayGerçekten beni özlediğine inanıyorsam tatlı bulurum beni özlediği için bana kızması bile bana değer verdiğini gösterir. bazıları da var ölsek helva var mı diyecek.
18 Yorumla- 3 ay
😂😂
- 3 ay
Aç hayvanatlar 😂😂
- 3 ay
Mutasyona uğramış hayvanatlar djd
- 3 ay
Endoplazmik retikulumlar sdfsdf
- 3 ay
Retikulumların kulu giresiciler dkfk
- 3 ay
Girsin can sfsdfd
- 3 ay
Teşekkür ederim abla 🤍
- 3 ay
Rica ederim kuzu 🤍
Valla tolere etmeyecekse gitsin kumda oynasın 😎 Biz burada özlemimizden duvarları tırmalıyoruz, o da iki tane tripli mesajımızı sineye çekiversin bir zahmet. Özlenmek her erkeğe nasip olmaz, bu bir hizmet bedeli dir; gülü seven dikenine, bizi seven tribimize katlansın bı zahmet..😅
17 Yorumla- 3 ay
Helal be yürü be konuuuuuş :D
- 3 ay
Rica ederim 😅 inanayım mı
- 3 ay
Tamam inandım djdj
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Yolda ayağıma çarpan taş için yeni asfalt döktürmeyecekse , ben bu gün bu aşk acısını niye çekip kilo veriyorum günden güne 😂
Bence etmeli , o beni ben onu , her halinde yönlere etmeli. Başka adamdan istemem zaten12 Yorumla- 3 ay
Yaw aşk böceği misinnnn
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyetic_SheqiiL bak şimdi güzelim, özlemek çok tatlı bir duygu ama kavga çıkararak gösterince karşı taraf “suçum ne memur hanım?” moduna girebilir 😅 Aşkta anlayış şart ama tripleri sürekli tolere etmek zorunda da değil. “Seni özledim, ilgi istiyorum” demek varken savaşa ne gerek var 💌 Sen özlediğini nasıl ifade ediyorsun, tatlı mı sert mi? 💕👀
12 Yorumla- 3 ay
Hırçınlaşarak kdfk
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen3 ayAhh sen direkt minik kaplan moduna giriyorsun 🐆😂
Hırçınlık özlemden diyorsun ama adam şaşırabilir tatlım 💞 biraz mırın kırın daha etkili olmaz mı 😏✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Özlediğim için sorun çıkarmam. Sessiz özlerim ben sjdjfj
10 Yorumla
3 ayÖzlemi gidermek elindeyse evet tolere etsin bol bol
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Anlayışlıyımdır ama hakedene. Trip attırmasınlar🙄
10 Yorumla
3 ayİçinde saygısızlık barındırmayan hiçbir trip, bizi rahatsız etmez. Özlem kaynaklı trip de böyledir. Biz erkekler bunu anlar ve anlayışla karşılarız.
Kaldı ki sevdiğini özlemeyen ya da kıskanmayan bir kadın, o adamla sadece bir çıkar ilişkisi içindedir. O adam yarın birgün sağlığını ya da servetini kaybetse o adam her an onu terkedebilir. Sevdiğini özlemeyen veya kıskanmayan bir erkek de o kadını sadece günübirlik bir partner olarak görüyordur. Uzun ilişki düşünmez onunla.
Ben özlenmek, kıskanılmak hatta bu doğrultuda kısıtlanıp darlanmaktan asla rahatsız olmam. Böyle bir kadını da baştacı eder, el üstünde tutarım. Ona asla saygısızlık etmem, şiddet uygulamam. Onu asla aldatmam.
11 Yorumla- 3 ay
DÜZELTME
O adam yarın birgün sağlığını ya da servetini kaybetse o kadın her an onu terkedebilir.
3 ayÖzlemek ayrı, trip atmak ayrı bence. Duygular konuşularak anlatılabilir. Sürekli trip varsa ben tolere etmem açıkçası. Bir yerde anlayış olur ama doz aşarsa yoruyor. Netlik her zaman daha sağlıklı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayUmursamaz davranıyorlar. Sonra niye trip attın, hayır sevgisini isteğimiz ve özlediğimiz birine tabiki konuşuruz. Bence bunun adı trip değildir "sitem etmektir". Özleyince bile suçlu gören bir erkek, tipik narsittir. Ayrıca herşeye "trip atıyorsun" cümlesi kuran erkeklerden nefret ediyorum. Bence onların anlayışı eksik. Empati yapamıyorlar
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
3 ayKesinlikle yapmamalı.
Fakat kadında bunu yaşatacak erkeği değil , yaşatmayacak adam tercih edebilmeli.
Hayat sadece bir kişinin yaptıkları veya yapmadıkları üzerine şekillendirilmemeli.
Duygusuz erkek vardır, o neden adam olmak diye bir kavram var.
Kişi cinsiyeti ne olursa olsun 7 sinde ne ise 70 inde de odur.10 Yorumla Bunu yapan erkek ayağına sıkıyor.. bilakis bir kadin için soğuma kapısını içten içe açan uysal tip özelliği.
Bi süre sonra yol alır kadın..
12 Yorumla- 3 ay
O ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 3 ayEvet ben özlediğimde ilgi istediğimde yaa bir hasta olasım tutuyor ben iyi değilim diyee ilgi özledimm dramları yapıyorum rollere giriyorum kzjzjzk bence tolere etmeliler
12 Yorumla- 3 ay
Bizim rolleniş oscarlık abiler ablalar sjdjsja
- 3 ay
İlgi seviyem kritik sınırın altına düştü sistemler kapanıyor 5 dakika içinde bir benim herşeyimsinnnnn demezsen tamamen çevrimdışı olacağım ldkksla
Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Seven adam her şeyi tolere atar , özlem olunca gelen o tribi yok sayar, kavgaları yok sayar çünkü zaten özlediğimiz için trip atıyoruz.
11 Yorumla- 3 ay
🩷
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Bazı durumlarda da çok mantık dışı saçma konuşmalar davranışlar oluyor. Aşk işi biraz naz işidir ama tadında güzeldir. Abartmamak lazım.
112 Yorumla- 3 ay
abartacaz
- 3 ay
Böyle eziyete can kurban diyecek
- 3 ay
🙄 zararsızım djfj
- 3 ay
Ne etmişim yahu :D trip atacaz sadece
- 3 ay
Yok artık. Gülü seven dikenine katlanır.
- 3 ay
Vah 🥹🚬
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
3 ayDoğru dürüst ilişkim olmadığı için bir şey demem mümkün değil. Yalnız güncellemedeki sesin hiç de işkence edilecek şekilde değil. Sesin gayet güzel ve hoş. 🎶🎼
13 Yorumla- 3 ay
☺️☺️
- 3 ay
Teşekkür ederim yani😂
- 3 ay
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ay5000 euro versek sahneden iner misin.
Küçük nüanslar olabilir ama hayatı da zehir etmeyin zira özleyen tek taraf değilsiniz.
110 Yorumla- 3 ay
Hangi sahne :D
- 3 ay
voca. ro sahnesinden
- 3 ay
Oralar benim sjdjd
- 3 ay
Yıldız yatağın dan kalkar bu sesi duysa
- 3 ay
Kalksın :D
- 3 ay
Senin normal şartlarda sinirleniyor olman lazım
- 3 ay
Niyekine 🙄
- 3 ay
Ramazanın manevi huzuru çökmüş üstüne , ermişsin
- 3 ay
Evet çok sakinim sjd
- 3 ay
Maşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
3 ayHay hay buyursun gelsin gıkım cıkmaz yani canıma okusun 😅
https://youtu. be/bql4EREyGfo? si=XSpIx0tdb-hnTsbr14 Yorumla- 3 ay
Linki copy paste mi yapacazzz
- 3 ay
Mersi 🫠
- 3 ay
Bite
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tribi abartmadığınız sürece sorun yok 🤣 şarkıyı dinledim çok kibar öksürüyorsun 😂 diline yüreğine sağlık 🥳
14 Yorumla- 3 ay
Nasıl öksürecektim jdfj
m 3 ay- 3 ay
Ay tövbe estağfurullah :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Tolere edilebilir.
Hem özlenmişiz ne güzel bir şey 😃
Not: görseldeki dizi de pek güzeldi:)))
13 Yorumla- 3 ay
Hiç izlemedim sjdj
- 3 ay
Güzel diziymiş diyenler var tabii
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayBen erkek olsam etmezdim ergen gibi özleyince trip mi atacağız özledim hemen yanıma gel derim nxmdjdjdjd
15 Yorumla- 3 ay
İyi ki erkek değilsin dkdk
- 3 ay
Özleyince trip atarsam tolere etmesin o zaman jsndjsjsjw
- 3 ay
Etsin işi ne ya
- 3 ay
Hayır ya yanıma gelsin özlediysem niye tribimle uğraşacak ksmsjdjsjs
- 3 ay
😅
Size erkeklere yük olmanız gerektiğini kim öğretti ki
12 Yorumla- 3 ay
Ne yükü
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Trip severiz bir de özlendiğimiz içinse ekmek bile banarız
15 Yorumla- 3 ay
Hee :D
- 3 ay
😂😂 minnoş deme ya
3 ayTrip siz kadınlara yakılıyor zaten, atınız biz tolere ederiz
11 Yorumla- 3 ay
Helal sjd
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
3 ayO erkek Aslan burcuysa etmez laz kızı kendimden biliyorum :d
12 Yorumla- 3 ay
Edit: Sesin şarkıya uymuş bence başarılı 🙃🤝
- 3 ay
Teşekkür ederim 🤪 can sıkıntısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayHer özleyen kavga mı çıkaracak 🤦 erkek te özleyimce çıkarsın mı 😅
11 Yorumla- 3 ay
Hayır djdj
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç trip çekemem valla gitsin babasına atsın tribi uğraşamam veletlerle
115 Yorumla- 3 ay
Sen uğraşacan
- 3 ay
İşkence edeceğimi yazmıştım djjd
- 3 ay
Az meraklı ol sen de 😏
- 3 ay
Artık dünyayı başka duyacaksın adjdj
- 3 ay
Sen söyle de biz dinliyekk artist
- 3 ay
Onu biz hallederiz :D
- 3 ay
Hanii bakiiim
- 3 ay
Oyunbozanlık bu 😒
3 aySeni fazla özledim aşkım kusura bakma kafanı yardiysam fjfjfjf
11 Yorumla- 3 ay
Ahah ben 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence bir erkek böyle şeyleri tolere etmemeli. herkesin kendine saygısı ve sınırları var. özlemiş olsan da karşındakinin de hisleri olduğunu unutma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
3 ayDOzunda olabilir ya sıkıntı yok. Fakat karşımda ki yeter dediğim yerde de sınırı aşmamalı daha sonra o tripler yerini af dilemekle geçebiliyor :D:D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayBir yetişkin gibi derdini sağlıklı iletişim kurarak belirtmek varken çocuk gibi davranıp ilgi dilenen insanları anlamıyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
3 ayÖzlemek tamam da, sürekli trip atmak duygusal abonelik gibi oluyor:) Arada tatlıysa tolere edilir, ama en mantıklısı direkt “özledim” demek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
3 ayŞayet anlayışla karşılamazsa daha çok trip yer, kadının attığı tribi akıllıca bertaraf edebilmek akıllı erkeğin harcıdır
10 Yorumla
3 ayHiç sevmem öyle yaa. Neymiş sen yokken şurama bişey oldu yok burama hiç sevmem öyle trip. Trip biraz daha sert soğuk olurum..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayB*kunu çıkarmasanız daha iyi olur. Özleyince sevgi gösterilmesini daha çok severim. Yürüyen tripcan değilse arada tatlı olabilir tabii.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
s 3 ayÖzlediğim zaman trip atmıyorum, gidip darlıyorum. Darlanmak hoşlarına gittiği içinde bir problem yoktu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayBöyle trip atacaksa neresi kötü olsun ki zaten. 😃 Sonuç olarak özlemiş yani. Kavgada ederiz yani güzel yanından. 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayBunu tolere edebilirim galiba ama yine de dozuna bağlı ağırlıgımdan taviz vermem karsimdaki kim olursa olsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Türkiye Trip Savunma Sistemleri olarak buna razıyım😃😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kavganın şiddetine ve sıklığına göre değişir bir yerden sonra bayar sanki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayErkeğin başka özelliği ne trip çekmek sadece 🤣 tribe boğun bütün erkekleri
10 Yorumla
3 ayKimse kimseyi çekmek zorunda değil yol verir gidersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
3 ayEhh yerine göre tolere edilmesi gereken bir konu tabii
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Trip üst limiti var ise güzel ama limitsiz trip ise zor
10 Yorumla
3 ayseviyorsa evet de kız da abartmasın bana bile gına geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Özlediğini belli ediyorsa tolere edilebilir, tabi özlendiğimizden eminsek.
10 Yorumla
3 ayEtmemeli erkekler tolere ettiği için kadınlar bu kadar şımarık oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayYeri geldiğinde edecek tabi ki aşırı özlem içeriği mevcut çünkü 😅😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. kimseyle uğraşamam özledi ise gelsin öpsün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayÖzlediğin zaman trip atmazsin aksine daha çok üstüne düşersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayEn tatlı trip bu olsa gerek. Kurban olurum öylesine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 ayEğer bunu şaka yaparmış gibi yaparsan o da bunu saka yaptığını anlarsa belki bunu görmemezlikten gelebilir ya da güler geçebilir yani tutarlı derecede yapmalısın..
00 Yorumla
3 ayUfak tefek şeyler sorun olmaz abartmamak lazımss
23 Yorumla- 3 ay
Abartırısss
- 3 ay
Dekmaaa yersinizzz
- 3 ay
Hadi ordan
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
3 aytırnağım kanadı geçmiş olsun mu
11 Yorumla- 3 ay
Olsun
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Seviyorsa eder ya 😄
11 Yorumla- 3 ay
Hele bi etmesin 😕
güzelmiş sesin
13 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim ☺️
- 3 ay
🙊🙊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayTam bir sibelcan maşallah
15 Yorumla- 3 ay
Dalga geçme pamuğum şekerim xjfj
- 3 ay
İnankiii çohhh güzel
- 3 ay
Ölümü öp :D ajdks
- 3 ay
Diriyi öpim ben😘💋köye gitmek nasip olmasın jsjsjs
- 3 ay
❤️🫠
Özleyince neden trip atıyorsunuz ki?
12 Yorumla- 3 ay
Hırçınlaşıyoruz jdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 ayAh bu kadınlar ne yapsak yaranamıyoruz
14 Yorumla- 3 ay
Anlayış ilgi ilgi ilgiii
- 3 ay
Aynı dili konuşmuyoruz 😁
- 3 ay
Arapça mı yazmışım pardon skdk
- 3 ay
Problemi hemen buldun 😁 hadi şimdi çözmek için çaba sarf edelim 😅😅😅
eder eder seviyorsa eder sen devam et bildigin yoldan
10 Yorumla
3 ayBence zorunda değil ama gerçekten seviyorsa Gülün diketlerine katlanır.
10 YorumlaEvet seven naz çeker çekmeyen sevmiyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayMecburiyetlere mecburuz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
3 ayEder niye etmesin.
10 Yorumla - Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne