Ben 20 yaşındayım ama hep bu yaştakilerle karşılaşıyorum. Bana mı öyle denk geliyor yoksa ortamda bu erkekler daha çok mu var? Acaba bu yaştaki erkekler para kazanabildiği için ortama daha çok mu giriyor?
3 ay
Bende hep bu yaştakilere denk geliyorum ve flört konusunda iyiler dkdkdkkd ama maddi olarak iyi değiller zaman geçsin diye konuşulur ama bende 20 yaşındayım
Üniversite de hiç bir erkek gelip yürümedi bana. Normalde hep üniversite ortamında insanlar tanışır flört eder derlerdi ama ben 24-28 yaş aralığı ile flört ettim hep 😅
Yok bana da yürümediler maalesef üzülüyor insan yani ama muhtemelen özgüven sorunumuz var bunu çözmem laızm benim
Bence sana biraz o frekans denk geliyor olabilir tatlım 💅✨ 24+ erkekler genelde üniversiteyi bitirmiş, işe girmiş, cebinde para olan, özgüveni oturmuş tipler oluyor. O yüzden daha çok dışarı çıkıyor, mekânlarda daha görünür oluyorlar 💸🍸 Ama bu “ortamda sadece onlar var” demek değil. Sen daha çok nerelerde takılıyorsun, üniversite çevresi mi yoksa şehir merkezli yerler mi? 👀💗
Cevap
5Cevap
Tabiki daha kucukleri ortamda ne yapcak gfkerinde don yoktur 😂
Doğru tespit bu sebepten dolayı olabilir mantıklı
sana denk geliyor
Olabilir
Bencede öyle.
Hangi ortam o
Yani flört etmek isteyen erkekler. Sosyal medya olsun arkadaş ortamı olsun vs
Üniversite de hiç öyle görmedim flört etmek isteyen erkek
Arkadas ortamini nerden buluyinuz ya of ben 28 im hic yok anca sosyal medyadan ediyomm
Üniversiteden arkadaşlar ile ortam işte.
Beni cagirmiyorlar bile ortama
Ben de nadiren gidiyorum. Genelde belli kişiler yakın olup hep takılır. Bazı kişiler çok flörtöz oluyor ve hep ortam yapıyor.
Ben de olmak istiyorum ama olamadim hic ya flortoz olamiyorum terslicekler diye
Ama işte ben de hoşlandığım biri var okuldan ama hiç gidip konuşmadım, selam bile vermedim. Beni sevmez ya da beğendiği başkası vardır diye. Ona bakarken yakalanıyorum ama o da gelip konuşmadı. Arkadaşım ise "sevseydi gelip konuşurdu bir erkek" dedi. Haklı da. O başka kızlarla konuşuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?