Öyle biri vardı bahaneler ederek gelip gitti ve engelledi akşam yazmış konuştuk ve bu sefer de ilişki istemiyom dedi seviyorum diye yanıma gelen oydu oysa gözleri gülüyordu hep😏 ne değişti de istemiyor şimdi bilmiyom dengesiz çok ülkede be gün gelir benim şefkatimi merhametimi sevgimi sesimi çok arar o zaman da ben olmayacağım
Geçer geçer neler geçmiyor kendi kaybetti 🤷🏻♂️ benim gibi ona davranan değer vereni bulması için bir 5 sene geçirmesi lazım belki o zaman da yaşı 29 olur evde kalmış damgası yer akrabalarından 😆
Öyle keşke kıymet bilmeyip umut vermeseydi daha iyiydi en azından üzmezdi açıkça istenmemek bir gelip seviyom deyip geri kaçması kendi beyninin sorunu yüzünden ister istemez üzücü 😏 Allah'ından bulsun diyecek başka lafım yok millet böyle ilişki arıyor bu uğraşmadan bulmuş anasını ağlattı 🥲
Bugün yazdığında dişi ağrıyormus geçen pazar kötü rüya görmüş korkarak uyanmış yüzü filan şişmiş... Yavaştan ahım çıkıyor galiba 👻 beni haksız yere üzenin başına geliyor zaten kötü şeyler
2 ay önce filan söz vermişti bak pazar günü yanına gelcem diye sonra yazıyorum ne zaman gelcen diye halamı amcama götürcem dedi.. sinirlendim modum düştü o zaman Allah uzun ömür versin demiştim o sinirle boğazında leblebi kalmış gidiyormuş az kalsın
Beni sevip benim için çabalayan fazlasıyla sevgimi şefkatimi hisseder... Bir cümle var.. sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan olsa, sev seni seveni çoban olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Mezun olup bir iki sene şirketlerde çalışıp deneyim sahibi olmak, ondan sonra pederin işi var onu geliştirmek istiyorum
Güzel hedefler. Başarılar
Thnx
,,26 yaşındayım bir problem olur mu
Hyr
Merhaba nasıl gidiyor hayat
Tercih araligin o muymus:)
Ne tercihi anlamadım
Hedefim büyük adam olmak
Yok ablam ben büyük paketim.
O yaşlar çok burada zaten 😆
Hedefim yaşamak önce sonra ömür boyu yanımda olacak birbirimizi tamamlayacağım bir eş her şeye bedel🥲
Umarım istediğin gibi olur
Zor gibi 😏
Belli olmazz
Öyle biri vardı bahaneler ederek gelip gitti ve engelledi akşam yazmış konuştuk ve bu sefer de ilişki istemiyom dedi seviyorum diye yanıma gelen oydu oysa gözleri gülüyordu hep😏 ne değişti de istemiyor şimdi bilmiyom dengesiz çok ülkede be gün gelir benim şefkatimi merhametimi sevgimi sesimi çok arar o zaman da ben olmayacağım
Gittiyse boş ver zaten değmez
Evet değmiyor böyle kendinden emin olmayan ne istediğini bilmeyenlere... Sadece umut veriyorlar karşı tarafa ah alıyorlar
Daha fazla bağlanmadan kurtulmuşsun iyi yanından bak
1.5 senedir tanıyorum bir kaç aylık bu mevzu vardı
Olmuş baya da ama olsun ya
Geçer geçer neler geçmiyor kendi kaybetti 🤷🏻♂️ benim gibi ona davranan değer vereni bulması için bir 5 sene geçirmesi lazım belki o zaman da yaşı 29 olur evde kalmış damgası yer akrabalarından 😆
Ahahaha olabilir kıymet bilmeyince hazin son..
Öyle keşke kıymet bilmeyip umut vermeseydi daha iyiydi en azından üzmezdi açıkça istenmemek bir gelip seviyom deyip geri kaçması kendi beyninin sorunu yüzünden ister istemez üzücü 😏 Allah'ından bulsun diyecek başka lafım yok millet böyle ilişki arıyor bu uğraşmadan bulmuş anasını ağlattı 🥲
Üzdü : ( pişman olur ama biraz geç olur o zaman da hayırlısı olsun
Bugün yazdığında dişi ağrıyormus geçen pazar kötü rüya görmüş korkarak uyanmış yüzü filan şişmiş... Yavaştan ahım çıkıyor galiba 👻 beni haksız yere üzenin başına geliyor zaten kötü şeyler
Ahahah nası beddua ettiysen 😂
Beddua etmedim direkt
2 ay önce filan söz vermişti bak pazar günü yanına gelcem diye sonra yazıyorum ne zaman gelcen diye halamı amcama götürcem dedi.. sinirlendim modum düştü o zaman Allah uzun ömür versin demiştim o sinirle boğazında leblebi kalmış gidiyormuş az kalsın
😂😂 değişik işler ya
Uzun ömür versin dedğnde mi öyle olmus
Garip 😂
Çeviriyo site daha kibar hale 🤦🏻♂️🤪
Hee😂
Napim yani bana iyi davranana iyi geliriz kötü davranana kötü geliriz... Karşıdakinin tavırlarına davranışıına göre biz de...
Haklsn
Beni sevip benim için çabalayan fazlasıyla sevgimi şefkatimi hisseder... Bir cümle var.. sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan olsa, sev seni seveni çoban olsa
Dolu :)
Ne dolu
Guncellemeleri gormemisim
20 var
Biz az önce konuştuk senle ahah soru detayda
gizli üyesiniz nerden bilebilirdim
Haklısınız
döngüye girdim iyice
Neden
kimle konuşuyom anlamıyom falan aman garip kafam
? buyur
sorudetayda
şu anlık mezuniyet ve güzel bir
ortalamayla akademiye giriş yapmak. belki ilerlerim belki kendimi geliştirip ayrılırım bilemiyorum şu anlık.
Bölüm?
makina (e) müh
Nedn gizlisin çıkablr misin
çıktım
Sohbet etsk sorun olr mu
İstek atsm
sorun olmaz
Var.
ben varım
Soru detayda
21 niye
Detay