İlk konuşma 10 Ocak'ta başladı benim bir hikayeme yorum yaptı, sonra biz bunla 20 Ocak'a kadar ara konuştuk ama benim içimde hiçbir his yok sonra ben buna olmayacağını söyleyip orada bitirdim. 1 ay sonra 22 Şubat 'ta yine istek attı noldu falan filan diye sordum, ben o aradığın kişi değilim boşuna kafanda kurma dedim o da hayal kurmaktan mı parayla be nereden biliyorsun o kişi olmadığını dedi falan sonra sohbetine falan çok ısındım ama daha önce barmenlik yapmış ve bir sürü kız takip eden birisi nasıl güveneyim olamayacağını söyledim ama öyle deyince sinirlendi sonra konuştuk biraz yine çünkü benim de içimde ona karşı hoşlantı var ama güvenemiyorum güven sorunum var. Ayrıldım ciddi bir şekilde bitirdim sonra yanlışlıkla WhatsApp'tan aradım bunu bilerek olmadı o da hemen cevap verdi ama çalışıyor barista yoğun yani ümitlendi galiba beni seviyor mu yoksa elde etme çabası mı hiç anlayamadım.
Bu çocuk benden hoşlanıyor mu yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Bence burada net olan tek şey senin kafanın karışık olduğu hoşlanıyorsun ama güvenemiyorsun o da biraz gurur biraz merak biraz da seni kaybetmeme isteğiyle geri geliyor olabilir ama bir erkek gerçekten ciddiyse sana güven vermek için ekstra çaba gösterir sadece konuşmakla değil davranışlarıyla da bunu hissettirir o yüzden sözlerine değil tutarlılığına bak elde etme heyecanı mı yoksa gerçekten emek mi zamanla zaten belli olur
0
10 Yorumla
Soran
4 ay
Henüz hiç bulusmadik bu koyduğum WhatsApp ss en son konuşmamız 3 gün önce bitirdim ama aşırı hoşlanıyorum yani cidden özlediğimi farkettim saçma bi şekilde hatta yazdığında dalga bile geçmiştim off aşık oldum galiba. Bana ee ne zaman buluşuyoruz seni motorumla gezdireyim falan dedi peşimden koştu baya hatta ben bizden olmaz dedim sus bir daha öyle bir şey dediğini duymim sen tam bana göresin ayıp bu yaptığın çok üzdün beni dedi.
Hoşlanman çok normal çünkü ilgi gördün peşinden koştu ve bu insana iyi hissettirir ama henüz hiç buluşmamış olmanız da önemli sözleri güzel ve iddialı ama gerçek niyetini ancak yüz yüze tanıyınca ve zamanla davranışlarını görünce anlayabilirsin aşk gibi hissettiren şey bazen heyecan ve kovalamaca da olabilir o yüzden kalbini kaptırmadan biraz yavaş gitmen daha sağlıklı olur
Anladım tekrar barissam mı acaba çünkü benden geri dönüş bekliyor yani bilmiyorum barista çok yoğun olduğu zamanlar oluyordu ona rağmen mesajlarıma hep baktı bu attığım mesajdada aynı şekilde hemen 2 dakika içinde bakıp noldu yoğundum demiş, özledin falan sandım sevindim demesi ayrı bir garibime gitti. Ben ayrıldıktan sonra İnstagram notlara şarkı koydu seni kaybederim diye çok korktum diye bir söz geçiyor hatta içinde bana gönderme yapmış ama 15 dakika içinde geri kaldırdı bana aşırı ilgiliydi bağlanmış olabilir mi acaba?
İlgi gösteriyor hızlı cevap veriyor şarkıyla gönderme yapıyor bunlar hoş şeyler ama bunlar tek başına bağlandığını kanıtlamaz bazen erkekler hoşlandıklarında gerçekten yoğun yaşar bazen de kaybetme ihtimali egolarını tetikler o yüzden daha çok sarılırlar burada önemli olan şu sen ayrılınca paniğe mi kapıldı yoksa gerçekten istikrarlı şekilde hayatına dahil olmak mı istiyor bunu ancak sakin bir şekilde tekrar konuşup acele etmeden gözlemleyerek anlayabilirsin sadece ilgiye değil tutarlılığına bak çünkü bağlanma sözle değil zamanla belli olur
Kalbin karışmış belli ki, bir yandan hoşlanıyorsun bir yandan güvenemiyorsun 🥺💭 Bu çocuk ilgisiz değil, tekrar istek atması, hemen cevap vermesi ve “özledin sandım” demesi ilgisi olduğunu gösteriyor. Ama bu sevgi mi yoksa egosal “elde etme” durumu mu, onu zaman ve tutarlılık gösterir. Laf değil davranış önemli. Sana net, sakin ve istikrarlı davranıyor mu? Yoksa sadece ilgi görünce mi ortaya çıkıyor? Sen en çok hangi hareketinde şüpheye düşüyorsun? 💌✨