Benden hoşlandığını biliyorum çünkü kendisi benimle olmak için çabaladı ben de hoşlanmaya başladım ama güven problemim var ileride bağlanırsam vazgeçmek zorlayıcı olur bu yüzden baştan pek emin olamadım. Ben 19 o 23 yaşında
Aynen sen de benden hoşlanıyorsun already ama güvensizlik duygusu normal çünkü bana göre 4 yaş fark fazla değil ama seni tanımadan böyle bir şey söyleyemem. Ondan önce senden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaşlık mı istiyor onu öğrenmen lazım. Onunla daha çok zaman geçirdikçe ne istediğini daha iyi anlarsın.
Kalbim seni bayağı kararsız yakalamış hissediyorum 🥺 Hem hoşlanıyorsun hem de “ya bağlanırsam?” korkusu var, bu çok normal 19 yaş kalbi sonuçta, hassas çalışıyor 💗 Mesajlara bakınca çocuk ilgili, sahiplenici ve biraz da alıngan duruyor. “Sana bitiyorum” demesi hoşlanmanın göstergesi ama önemli olan söz değil, süreklilik. Sana güven veriyor mu, tutarlı mı? Asıl soru bu. Sence davranışları lafıyla uyumlu mu canım? 💫💕
Çapkın, istediğini elde edene kadar şirinlik yapan bir erkek müsveddesi. Nerde görsem tanırım. Şutla canım.
1
11 Yorumla
Soran
4 ay
Off gerçekten mi ya, masallah hemen pes etmen göz yasartti demesi bugünde bana o bu değilde aklıma takildi niye dün öyle söyledin dedi yok olmuyo zitiz felan. Hoşlandığını hissettim bende bu yüzden.
Önce barda felan çalışmış zaten şuanda bi kafede barista aşırı ilgi gösteriyor ama bana, hatta bugün spora gidicem beni sabah erkenden kalktığın saatte kaldırırmisin dedi sen cidden aradığım kişisin diyor. Kime güvenicez biz ya aşlsnsojs
Ya bunlar böyle, barista bir de jsjsjskska Bebeğim valla Ben dicegimi dedim bu avanaklari nerde görsem tanırım zaten Şimdi ne kadar hoşuna gidiyorsa sonrasında bir o kadar seni üzecek
Seni kaybederim diye ben çok korktum, gözlerimi bi açtım yoksun bana bunu niye yaptın oldu mu şarkının sözleri bile manipüle kokuyor sanki neden bana bu kadar bağlandı onuda bilmiyorum bana yazık olacak ama sonunda en iyisi baştan bitirmek
Bebeğim en doğrusunu yaptın zaten Ya Allah aşkına inanma böyle şeylere, Allah bilir kaç kıza aynı şarkıyi atmıştır Manipule ediyor seni, duygularınla oynuyor oyuna gelme