Yani bu kankalık ayakları hep flört bahaneleri mi iş hayatında
3 ay
Yani bu kankalık ayakları hep flört bahaneleri mi iş hayatında
Kadın erkek farketmez çoğu işyeri aynı askerlik gibi işten ayrılınca ilk hafta arar sorarlar ondan sonra kaybolurlar hepte şu cümle kullanılır telefonu yeniledim numaralar gitti çocuk format atmış numaran yok bende vb tutarsız kelimeler
Bunu sorman bile içinde minik bir şüphe olduğunu gösteriyor canım 🌝💭 Şimdi dürüst olalım; bazı erkekler gerçekten saf kanka olurken bazıları “kanka” kelimesini flört için güvenli alan gibi kullanabiliyor 😏 İş bittikten sonra arayıp sormaya devam ediyorsa muhtemelen bağ kurmuştur. Hiç yazmıyorsa büyük ihtimal ortam arkadaşlığıdır. Senin hislerin ne diyor, o enerji sana kanka mı flört mü geliyor? 💗✨
Cevap
2Cevap
Kız çocuğun ayarindaysa evet
Ne ayarı
Aradaki samimiyete bağlı ama pek sanmam
Neyi sanmazsınız
Arayacağını sanmam en son öyle sormuşsunuz ya onu dedim bir de hep flört bahaneleri olmaz gerçekten arkadaş düşüncesinde olabilir
Ben o kadar masum bakmıyorum sonuçta anasınıfında değiliz ben de çalışma hayatım oldu okul hayatım oldu hiçbir erkeğe kanka demedim samimi olsam bile onlar da bana demedi knka ayakları boş geliyor
Tabi ki de ama her önüne gelene de o gözle bakılmaz neticede. Hiç yoktur demiyorum illa ki var ama hepsi değil sonuçta flört edeceğin insana kanka demezsin. Sana flört odaklı olduğunu mu hissettiriyor hareketleri
Erkekler genelde bana kanka demezler eğer samimi arkadaş olursak kanka demek yerine hakaret etmeyi tercih ediyorlar ya da terslemeyi
Yok kaşarsa arar
Benim şuna aklım ermiyor lütfen yardımcı olun şimdi ben bir erkekle samimi arkadaş olsam genelde bana hakaret ediyorlar ya da sinir etmeye çalışıyorlar ancak o kaşar dediklerinizle çok iyi arkadaş oluyorlar sevgili oluyorlar her şey oluyorlar ve kaşar gözüyle görmüyorlar hatta ben buradan bile bir erkekle konuşsam ve konu düzgünlükten falan açılsa bana diyorlar ki yapmak istediğini yap diyip beni dinledikten sonra bu fikirlerimi işte benden soğuyorlar
Gt yap
Konuşalım seninle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?