Evlenip ayrılmış çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının evliliği nasıl olur? Erkek ilk eşini sevdiği gibi ikinci eşini sevemez mi? Ya da daha mı çok değer verir? Bir de arada 11 yaş var, erkek büyük
3 ay
Evlenip ayrılmış çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının evliliği nasıl olur? Erkek ilk eşini sevdiği gibi ikinci eşini sevemez mi? Ya da daha mı çok değer verir? Bir de arada 11 yaş var, erkek büyük
Öncelikle erkek sevgi konusunda daha fazla da sevebilir. Bu kadının yaklaşımı ve erkeğin empati yeteneğinin olmasına bağlı. Yoksa olmaz maalesef.
iyi bir insansa hayatındaki öncelikleri arasında eşi de varsa çok mutlu olabilirsin. Ancak eski eşi arada çocuk olduğu için onun mutluluğunu kıskamabilir.
Evet eski eşi zaten öyle
Onla hiç muhatap olmayacaksın, o konuda eşine baskı yapmadan sen aranızdaki ilişkiyi ayarla beni ilgilendirmez dersen sorun olmaz.
Ama sırf seviyorum diye evlenmek isteme. Sevgi evlilik için yeterli değildir. Mantığının almadığı hiçbir şeye aşığım aşığım diye atlamamanı tavsiye ederim 😊😊
Elbette sevebilir ama buna doğru açıdanda bakmak gerekir. Arada çocuk olduğu için ve sizinle kalacaksa çocuk seni annesinden dolayı kıskanabilir. Bir bağ kuramazsan hayat cehenneme çevirir seni. Aynı zamanda eski eş ile çocuk nedeniyle sürekli görüşme sağlayacak eşiniz kıskanç biriyseniz eğer bu ilişki size yarardan çok zarar getirir.
Çocuk ufak ama 5 6 yaşlarında
Sizin doğurmadığınız annelik içgüdüsü olmayan bir çocuğa üvey annesi olacaksınız. Sevgi bazen dengi dengine güzel gider. Kısa vadede mutlu olursunuz ama uzun vadede de üzülen siz olursunuz.
Hayatını bir insana maşa olarak geçirir bana göre dünyada baçka birsürü seçenek var ve erkeklerin binbir tanr kriteri varken kadınların en kötüsünü bile normal görmesi aşırı sinirlendiriyo
Hayatını bir insana maşa olarak geçirir derken
Yani önemin olmaz basit biri olursun
Böyle bir konuda kafanın karışması çok normal 💛 Çünkü hem boşanmış olması hem çocuğunun olması hem de 11 yaş farkı düşünülünce ister istemez insan “ben nerede duracağım?” diye sorguluyor.
Şunu net söyleyeyim; bir erkek ilk eşini sevdiği gibi sevemez diye bir kural yok. Her ilişki farklıdır. Hatta olgunlaşmış, hatalarından ders almış biri ikinci evliliğinde daha bilinçli ve daha kıymet bilen biri olabilir 💫 Yaş farkı da eğer hayata bakışınız uyumluysa problem olmaz.
Asıl mesele senin kendini güvende ve değerli hissedip hissetmemen. Onun geçmişiyle barışık mısın, çocuğuyla kuracağın bağa hazır mısın? 🤍 Sen en çok hangi konuya takılıyorsun?
Cevap
11Cevap
Kızı yaşında olmaz.
Hiç evlenmemiş kadın neden çocuklu erkekle birliktelik Yaşar ki çok anlamdız
Seviyor çünkü
Özgüven eksiğin yok dimi sanki başka biri seni kolay beğenmeyecekmiş düşüncesi vs
Hayır
Sorun yaşarsın gibime geliyor ya hayırlısı
Hangi konularda
İlerde demeyecekmisşn senin çocuğun olduğu halde ben sana geldim diye
Derim. Ama bizim de çocuğumuz olur
Hadi bakalım o zamwj
Yaşlarınıx ksç
Erkek mi yok başka. Cocuğun sorumluluğunu alabilecek misin sıkıcı işler
Evde kalan için olur. Seni sevdiği için değil bir ihyaç için evlenir. Seninde işine gelir
O bağ hiç kopmaz onunla çocuk olduğu için ve anlayışlı değilsen her zaman sorun yaşarsın
Benzer bir durum yaşıyorum ama evlenir miyiz bilmiyorum.
Sen mi evlenip ayrıldın
Yok evlenmedim ben, şu an ki ilişkim senin tarif ettiğin gibi. Evlenip boşanmış benden 8 yaş büyük biriyle ilişkim var.
İki çocuğu var.
Ne kadar süredir ilişkiniz var?
Bir çok detay, var. Çocuğu var mı
Evet
Daha detaylı yazar mısın
Kim daha büyük.
Kıza yazık
Niye yazık
Olsun birbirlerini seviyorlar
Ne?
Nasıl kullanır mesela kızı
Olmaz ondan