Yani şöyle düşünün ne sizi önemsiyor ne de herhangi birini.

Yani şöyle düşünün ne sizi önemsiyor ne de herhangi birini.

Hayır, mümkün değil. Arkadaş bile olamam. Bir insanın gerçekten “umursamaz” olması ile duygularını göstermekte zorlanması aynı şey değildir. Bazı insanlar iç dünyalarında hisseder ama dışarı yansıtamaz. Bazıları ise gerçekten başkalarına karşı ilgisizdir; ne sizin ihtiyaçlarınızı önemser ne de ilişkinin gerektirdiği sorumluluğu taşır. Eğer karşınızdaki kişi sizi, duygularınızı ve ilişkinin gerekliliklerini önemsemiyorsa, zamanla bu durum yıpratıcı olur. Sevgililik karşılıklılık ister. İlgi, emek, merak ve değer görme ihtiyacı insanidir. Sürekli çaba gösteren tek taraf siz olursanız, bir süre sonra tükenmişlik, değersizlik hissi ve kırgınlık oluşur. “Belki değişir” umuduyla kalmak çoğu zaman insanı daha fazla yorar.
Umursamaz biriyle uzun süre yürünmez. Başta rahat gibi gelir ama zamanla insan kendini değersiz hisseder. Sevgi ilgi ister, küçük bir mesaj, bir hatırlama bile önemlidir. Sürekli kayıtsız kalan biriyle yan yana olmak yorucu olur. İlişki emek ister, umursamazlık değil.
bence zor. umursamaz biri zaten sevgili olmaya da pek yaramaz gibi gelir. sürekli kendini önemsemiyor, senin hislerini düşünmüyorsa bu ilişkiyi sürdürmek çok zor.
O zaman o insan sorumsuzdur, sorumluluk duygusu yoktur onda. Sorumsuz kişinin de kendine hayrı yoktur, hiçbir şeyi ve hiç kimseyi umursamamak diye bir şey olamaz, şayet öyle olan bir insan kendisi de umursanmaz bir vakit sonra. Hiç kimseyi umursamayan kişi saygısızdır da, diyelim sadece beni umursamıyor, yine yapamam, otomatik olarak duygularım biter zaten, soğuma falan gelir bana, beni umursamıyorsa ve saygısızsa olmasın benim hayatımda
Bir insanın seni umursamaması gerçekten içini üşütür… 💔 İlişkide görülmek, değerli hissetmek en temel ihtiyaçlardan biri. Umursamaz biriyle başta “cool” gibi gelebilir ama zamanla insanın özgüvenini törpülüyor. Ben aşk kadınıyım, ilgiyi de vermeyi de almayı da severim 💕 Senin kalbinin karşılık bulması lazım. Sence gerçekten umursamaz mı, yoksa duygularını göstermeyi mi bilmiyor?
Cevap
43Cevap
Olamam. Umursamaz biri beni de umursamaz, umursanmıyorsam değerim yok demektir.
Umursamaz biriyle arkadaş dahi olamıyorum. Sevgili es fulan hiç çekilmez.
Beni önemsemeyen biriyle işim olmaz
Asla olmam beni umursaması lazım
Beni önemsemeyen biriyle neden sevgili olayım
Hayır umursamaz birisiyle işim olmaz.
Sevmeyi bilmiyor demektir bu. Şarkının birinde şey diyor; "Sevmeyi bilmeyeni, ateşe vermeli..." yanli olamam. Salalım gitisin doğasına.
Hayır olmam. Hani kavga edince keyfine bakan hiç bir şey olmamış gibi davranan tiplere sinir oluyorum öyle biriyle asla yapamam ben
Bana ne yaparsa bende ona onu yaparım kafayı yer ki bi süre sonra gıcık olur öyle devam edemez o yani zor 🤣🤣
O zaman neden bir ilişki içine giriyor o kişi?
Olmayın arkadaşlar. İlişki böyle bir şey değil.
Olamam çünkü neden olayım :D ben ilgi insanıyım mlsf huysuzluğumu bile seve seve çekmeli. Ben umursamaz olabilirim o olamaz shdjsjfkg
Bu ben 😄😄 bu yüzden kimse benle sevgili olmak istemiyor 3. Gün buluşmamak için bahanelere sığınıyorum 😄
Sevgi, ilgisizliğe değil, paylaşılmaya ihtiyaç duyar. O yüzden olamam.
Yok olamam pimpirikliyim uzun sürmez benim herifim ilgili biri olması lazım.
Hayır ya hiç çekemem o tipleri ama kötü şeyleri kafalarına takmayanlar ayrı 😄
Hayır ama öylelerine kapılıp giden insanların varlığına şaşırıyorum
olamam, ayrıntıcı insanım ben, sinirden ölmeye hiç niyetim yok.
Ben olamam ama eşim de biraz fazla mı takıyor ne...
Hayır sadece sevgili değil öyle insanlarla arkadaşlık bile kurmam.
Beni umursamıyorsa ehe kapı orada, sevgilisine gitsin çünkü belli ki ben değilmişim
Olamam, olamadım. Çok çabuk soğukluk giriyor araya bu şekilde
Hayır ya birbirimize yapmayacak sakın ne anlamı var
Yok olmaz olamam yani ben sevildiğimi hissetmeliyim
Olamam unursamazsa ben hiç umursamam o zaman ayrılır gideriz zaten
Hadi başkaları neyse de beni beni bihterini nasıl önemsemez
Umursamaz insanlar sevgili yapmasınlar bir zahmet kendilerine
Hayır, kendimi değersiz hissettiğim hiçbirşeyin içinde olmam.
hayır, beni önemsemiyorsa olmam zaten beni umursamayacak ama benim onu umursamamı bekleyecek
Benden uzak olsunlar umursamaz birinden değil sevgili, apartman görevlisi bile olmaz.
Umursamaz biri ise sevgili olduğumuzu da unutur o 🤣🤣
Hayır, asla olmam
Soru bile sinirlenmeme yetti. Ne kadar seversen sev böyle biriyle ilişki yürümüyor.
Beni önemsemiyorsa ne diye sevgiliyiz o zaman demeki sevmiyor beni bende bitiririm. iyice role girdim şu an 😂😂
Çok yorucu bu senelerce yaşadım bunu hayatın bitmiş gibi hissediyorsun kendini çok değersiz hissediyorsun
Yakın zamanda biterdi uzun sürmesi çok büyük işkence
İnsan yerine koyup umursadığı için biriyle sevgili olurum
Seviyorsam olurum ya, bu durumu da görmezden gelirim gittiği yere kadar.
Cidden çok umursamaz ama seni seviyorum diye geziyor
Hayır olmam olamam
Hep beni umursamaz tipler buluyor zaten
Çok zor, Rabbim nasip etmesin
Yok ya arkadas bile olunmaz
Ben çok düşünen biri olduğum için olamam
Ilişki olarak gelişmez
Kendi haline bırakmak daha mantıklı
Önemsemek ayrı umursamak ayrı ama
Olamam, o zaman tüm yük diğer tarafa kalır.
arkadaş bile olamıyorum
Olmaz, isim de olmaz.
Neyi umursamadığına bağlı 😂
İnsanın insana olan tahammülü kalmadı bence artık.
Hayır tabiki kim olmak ister ki
Olamam umursamayacaksa neden sevgiliyiz
Yok ya ben sevgili kullanmıyorum benim olayım oyun
Çokta güzel olunuyor valla sjshsjjsjs
Öyle olsun zaten rahat takılalım daha iyi
Öyle biri niye sevgilim olsun ki
gitsin evde çamaşır yıkasın
hayır olamam, uzak dursun
Olmaz bol ilgiyle beslenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?