Yani bu hayatta hiçbir şeyi ciddiye almıyor. İşi gücü goy goy 😏

Yani bu hayatta hiçbir şeyi ciddiye almıyor. İşi gücü goy goy 😏

Ciddiyetsiz erkekleri hiç sevmem. Arada şakalaşılır ama erkek dediğin ağırbaşlı olmalı. Sulu adamdan hoşlanmam. Hem kendini hem beni taşıyabilmeli. Böyle erkekler daha çekici olur, eril enerjisi yüksek olmalı. Sonuçta komedi filmi çevirmiyoruz.🙂😀
hayır olamam çünkü ben hayatıma alacağım insanın ne istediğini bilen olgun bir adam olmasını isterim ciddiyetsiz biriyle ilişki yürütmek bana sadece yorgunluk getirir ben zaten kendi başıma da mutluyum birinin hayatıma dahil olması için bana huzur güven ve netlik vermesi lazım ciddiyetsiz adamla ne yapayım her şeyi oyuna çeviren ne hissettiğini bile bilmeyen biriyle vakit kaybetmek istemem ben sevgilimde adam gibi adam isterim çocuk değil
Espri yapmak, arada saçmalamak güzel şeyler bunlar ama sürekli de makara yapamayız. Ciddiyetsiz biri kavgalarda da seni ciddiye almaz ve saçma sapan davranmaya devam eder o yüzden istemem.
Hayır. Bir insanın espri anlayışı, eğlenceli olması güzel bir şey ama ‘ciddiyetsiz’ olmak başka.
Hayata, ilişkiye, sorumluluklarına karşı ciddiyeti olmayan biriyle uzun vadede yürümez.
Çünkü ilişki bazen kahkaha ister ama bazen de omuz omuza durabilmeyi… Onu yapamıyorsa zor.
Ciddiyetsizlik bazen eğlenceli bir ilişki için avantaj olabilir, ama hayat sadece kahkahalardan ibaret değil. 😊 Günlük sorumluluklar ve derin meselelerde ciddi bir yaklaşım gerekiyor. Böyle bir kişiyle sevgili olmak, senin hayata ve ilişkilere bakış açınla ne kadar örtüştüğüne bağlı. Eğer sürekli mizah ve fazla rahatlık seni bunaltıyorsa uzun vadede zorlanabilirsin. Dengeli biri daha iyi bir tercih olabilir. ❤️
Cevap
20Cevap
Aşırısı iyi değil, ciddi olunması gereken yerde ciddi olsun, deli etmesin insanı
Ben deli olursam aptal ederim adamı, açılan savaşın kaybedeni ben olmam sjdjs
Eğlenceli insan severim yerinde ve zamanında gerekeni yapan insanı daha çok severim
Hayır laubali insan sevmiyorum zaten..
Zor ya adam dediğin ağır olmalı
Hayır olmam
İşim olmaz, goy goylamaya devam etsin o kendi gibi goy goycularla
Ciddiyetsiz biriyle değil sevgili olmak normal şartlarda hiçbir şekilde Yanından bile geçmez Bu yüzden cevap Tabii ki de olunmaz
Kendini ve kendi hayatını ciddiye alamayan biri benide ciddiye almaz aklı fikri boşta olan biriylede olamam tabi
Ben çok sabır sınıyom. Gün sonunda yalnız kalan oluyorum. Ciddi olmayan biriyle sevgili olmak zor. 🤣
Olmam , olgun aklı selim insan değilse çay dahi içmem. O kadar söylüyorum.🍁
Her işi goy goy ise bu nasıl bir ilişki? 🤔
Hayatta olmam ben fjfm
Arada bir beraber cıvıtabiliriz ama önemli konularda goy goy yapan insana tahammülüm yok.
Hayır hayır ciddi bir olamam ben ciddi bir kadın seviyorum kesinlikle
Ciddiyetsiz insan ile arkadaş bile olamıyorum. Çünkü nerede ne yapacağını bilmiyor.
Olamam bana olan hisslerini de ciddiye alamam
Ciddiyet yoksa ben niye sevgili olayım. ben bir amacı olmayan ilişkiyi yürütmem istemem.
Bence en temizi full eğlencede olup yeri geldiğinde ciddi olmak, diğer türlü hayattan zevk alamayan lavuğun tekine dönüşüyorsun veya içinde yaşayan
Genel tavriysa sorun yok ama isteyince ciddi olup bana samimiyet adi altında hebele gübeleyse kırıcı ya
nefretttt ettigim kisilik ozelligi ya. her zaman ciddi olmamali tabi ki ama ciddiyetsiz biri her yerde oyledir, asla cekemem
Olmam diyen pembiklerin yorumlarını okudum da.. neyse :)))
Bazen ciddiyetsiz de olmak lazım.
Ay yok çekilmez o kişi. Bir işte bile çalışamaz. Özverili değildir
. İlişkiyi bile ciddiye almaz ki. O yüzden sevgili olmam
Olamam eğlenmeyi severim ama lakayt bir insan olmaz
Hayır mantıklı konuşup dertleşmek olmuyor öyle insanlarla
Hayır insanın bi ağırlığı, bir kaliteli duruşu olmalı.
Aşırısına gerek yok. Komedi filmi çekmiyoruz.
sorumsuz denilecek derecede ciddiyetsizlikse hayır
Her ne kadar hayat ciddiye alınacak kadar kısada olsa ciddiyet şart
Bırak sevgiliyi arkadaş bile olmam öyle tipsizlerle.
Ciddiye alması gereken şeyleri de almıyorsa olamam. Ama harici severim kasmasın şu hayatı
Off enişte aday adayınız öyleydi, ciddiyetsiz değil de goy goycuydu
Doğum haritana ideal partnerini, nasıl bir ilişkin olman gerektiğini sor kafan rahat etsin, adresi bırakıyorum astromatik app 😂🌟
Yok ciddi olsun. Erkek dedigin ciddi olur 😄🤭
Ciddi olsn canımı yesin
Ay asıl kasıntıyla birlikte olamam. Sen kimsinnn arkadaşımmm derler adama
Ne çok ciddi kasıntı ne çok gevşek olmayacak!!!
Ciddi seviyorum. Komik , sempatik ama %70 ciddi. Her zaman cıvık olan erkekleri sevmiyorum
Yılışıklığı sevmem
Hayır başta ben ciddiye almam zaten onu
Asla ! Tahammülüm yoktur
Adap bilsin usul bilsin cenazede gülünmez
Gırgır şamata yerinde güzeldir.
Yok olmam benlik değil
Hayır pek sanmıyorum.
Her zaman goy goy olmaz ya
Fazlası sıkar maalesef ki
Olamam okadar da degil hani
Yerine göre ciddi olmalı
Hayır gereksiz ciddiyetsizliği sevmem.