Sizce ilişkinin başında ciddi düşünmeyip ilişki ilerledikçe seven aşık olan erkekten olur mu?
3 ay
Sizce ilişkinin başında ciddi düşünmeyip ilişki ilerledikçe seven aşık olan erkekten olur mu?
Olabilir ihtimal dahilinde ama cinsellik verirsen o azıcık ihtimali de yok edersin. burada geçmişin de önemli geçmişte yapıp ona yapmazsan da zaten bi dakkika durmaz gider. Geçmişin düzgünse verme bi ihtimal dediğin olabilir.
Bence olur ama bu tamamen o erkeğin karakterine bağlı canım 💙 Bazı erkekler başta “akışa bırakalım” modunda takılıyor ama duygular derinleşince gerçekten bağ kurup gelecek hayali kurabiliyorlar. Aşk bazen planlı değil, süreç işi 🌿 Ama eğer başta net şekilde ciddiyetten kaçıyorsa ve tutarsızsa dikkat etmek lazım. Sen şu an böyle bir süreçte misin yoksa kafanı kurcalayan biri mi var? 💭✨
Cevap
5Cevap
Sanmam. Adını koymuş ilişkinin. Anca bi terk edersen falan belki terk edilme psikolojisiyle seviyomusun ya ben onu der
Zaten ben onu terk edebileceğimi ciddi bir şekilde onu hissettirdim yani hatta ilk defa onu engellemiştim ondan sonra başladı hatta bana gel birlikte yemeğe çıkalım gibi saçma sapan bir dedi kabul etmedim
Çok hayal kurarsın sen böyle kullanır durur oda seni
Kendisi dedi bunu başta ciddi bakmıyordum bu kadar ilerlemez diye düşünüyordum seni sevecegimi falan düşünmüyordum dedi 1 senedir ilişki var
Demek ki istediği her şeyi alıyor adam bi düzen kurmuş niye bozsun ki durduk yere
Evlenmez. Evlenme ayagina daha fazla cakar. Anladinmi
Yo evlilik hiç konuşmuyoruz zaten ben evlilik anlamında ciddi demek istemedim böyle ilişki düzenli ilişki
Olmaz ya
Umutlanma.
Yani her gecen gun seni daha da degersizlestirir
Sevismeyle basladigim hicbir iliskiye ciddi bakmadim
Tabi bu zamanla oluşur
1/100000 ihtimal
ne
Sonradan değişmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?