Neden direkt sevgili olmuyor, neden ayak yapıp arkadaş olalım diyor sizce? El altında olsun diye mi
Kadın ve erkek arkadaş olmaz ayrıca
Kadın ve erkek arkadaş olmaz ayrıca
Cevap
13Cevap
Normal arkadaş olmaz. Hoşlantı varsa temas vardır. Temaslarına dikkat et, normal birine fazla ise hoşlanma vardır
Beğeniyorum hoşlanıyorum ama bi ilişkiye hazır değilim ne istediğimi bende bilmiyorum ama arkadaş olalım birbirimizi tanıyalım diyor işte
Tabi ve ona göre karar var o zaman, belki de o da bu şekilde düşünüyordur
Evet eski sevgilisi aklında unutmamış kimseyi öyle sevemem ama senden hoşlandım beğendim arkadaş olalım birbirimizi tanıyalım onla asla oluru yok zaten ama şu an ne istediğimi bilmiyorum duygusal olarak diyor manipüle ya bende sklemiyorum onu
Madem hoşlandı şimdi olsun yni arkadaşız diyor zibilyon tane soru soruyor bende tınlamayınca beni tanımanı istiyorum fiyor e niyeti olan adam şimdi sevgili olur manipüle ediyor beni bende sallıyorum onu
Eskisini unutmamış biriyle devam etmek büyük sıkıntı.
Bunu sana söylüyorsa gerçekten arkadaş olarak görüyor olabilir. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorsa bunu söylemezdi zaten
Haklısın
Gamzeniz çok tatlı🥹
Yani en azından bir erkek olarak ben tavlamak istediğim kıza eskisini unutadım demezdim, kendimden pay biçiyorum.
Teşekkür ederim ☺️
Aşık olduk iyi mi😅
Kime? Ona mı
Bir erkek arkadaş olalım diyorsa beğenmiyordur.
Hoşlanıyorsam direk belli ederim, arkadaş olmak nedir, saçmalık
Çok hızlı başlayan şeyler hızlıca sona erer o yüzden bence mantıklı bir davranış
Aklında biri vardır seni de kaybetmek istemiyordur
Beğeniyorum hoşlanıyorum ama bi ilişkiye hazır değilim ne istediğimi bende bilmiyorum ama arkadaş olalım birbirimizi tanıyalım diyor işte
Madem hoşlandı şimdi olsun yni arkadaşız diyor zibilyon tane soru soruyor bende tınlamayınca beni tanımanı istiyorum fiyor e niyeti olan adam şimdi sevgili olur manipüle ediyor beni bende sallıyorum onu
Evet eski sevgilisi aklında unutmamış kimseyi öyle sevemem ama senden hoşlandım beğendim arkadaş olalım birbirimizi tanıyalım onla asla oluru yok zaten ama şu an ne istediğimi bilmiyorum duygusal olarak diyor manipüle ya bende sklemiyorum onu
Aynen duygusal şey beklemek yanlış saten
Olmaz başta hangi gözle baktiysa öyle kalsın yani sonrası arkadaş falan hikaye
Sevdiğin insan zaten en yakın arkadaşın oluyor ki
Misal 🌙 gece pencerenden baksa ışık yakarım korkmadan, misal küserim, misal çocuklaşırım ağlarım kırılırım ama onunla paylaşırm. Ona bir şey olunca hayatım kayar hep yanında ruhunda kalbinde olabilmek için türlü türlü şeyler yaparım yapıyorum :) bir ona başkayım herkese olduğumdan farklı:)
Olaya çok başka bakıyosun yorumlarımı oku sonra bu şekilde söyle
Daha ne istiyorsun
Arkadaş olun anlaşın olursa zaten devamı da gelir
Duygularını belli eder mutlaka
istemem yan cebimde dur diye
kesinlikle olamaz olmuyor
Neden arkadaş olalım diyor? Karşısında çok çekici bir kız varsa eğer
Taktiksel olarak olabilir
Ya karşı taraf hayır derse
Yakın olmak isteyebilir
Evet. Hoşlanmıyordur.
Alt yapı hazırlıyor
Neden arkadaş olalım diyor? Karşısında çok çekici bir kız varsa eğer
Tanımak istiyordur
Sen İsteklimisin peki
Bence zaman geçiriyor seninle
O belli Evet eski sevgilisi aklında unutmamış kimseyi öyle sevemem ama senden hoşlandım beğendim arkadaş olalım birbirimizi tanıyalım onla asla oluru yok zaten ama şu an ne istediğimi bilmiyorum duygusal olarak diyor manipüle ya bende sklemiyorum onu
En güzeli uğraşma bence ondan bi cacık olmaz
Zaten sallamıyorum engelliyorum geri gwliyor arkadşaından yazıyor köpek gibi pişmanım diyor anlamıyorum amaç ne benden cinsellik çıkmaz zaten ben daha manipüle insanım akrep kadınıyım cebimden çıkarırım onu ama neden saçma canım triplere giriyor
Yedek olarak görüyor olabılır seni
Tamamda eski sevgilisi yok engellemiş ayrılalı 1-2 sens olmuş 4 sene sürmüş herşeyi yaşamışlar unutamadım diyor ama sende güzel donanımlısın yani tanışalım falan fiyot bana ama bende yarabandı olmam bende zaten onu oyalıyorum işim olmaz sksk
Ben daha şeytanım😈
O zaman ugrasmana gerek yok o senden cinsellik bekliyo
Kanka hemende cinsslliğe yor @mk konusu bile geçmiyor onun
Ya işte en üstte dedim ya zemin hazırlıyor güven sağlıyor
Sağlasın eğlenirsem kendi isteğimle olur o zaten benim o 4vel için değil yani yaşanırsa benim isteğimle olur zaten biliyorjm bi yol olmucak bizden onlar batılı biz doğulu kskssk burada falso zaten
Ya işte o kadarını hesaplamamış
Hesaplamasın ben eyşanım😁 yanlış kişiye çattı ben istediğimde olur her şey o değil işte bende kimseyi sevemiyorum zaten akrepler meşrep olur
Herseyden ziyade sıradan bir insan olmadığını belli ediyosun
Ne konuda laf mı çarpıyon bana
Sıradan değilim en ön sıradanım donanımlıyım evet doğru
Hayır Estağfirullah sıradwn değilsin dedim
Tamamda eyşan derken zska anlamında
Tamam bende kötü bişey demedim ki sana
Çekici donanımlı biriyim bende biliyorum bizden bir yol olmayacağını ama o istediğinde değil ben istediğimde olur demehe getiriyorum
Görmedim ki seni donanımlıyım diyosun ya
Olur
Olur
Ee yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalp konuları biraz karışık biliyorum 🥺 Şimdi dürüst olayım, bir erkek hoşlanıyorsa bazen direkt sevgili moduna geçemiyor çünkü reddedilmekten korkuyor olabilir. “Arkadaş olalım” diyerek hem yanında kalmak hem de şansını zamana yaymak istiyor olabilir 💭 Ama bu her zaman kötü niyet demek değil. El altında tutma niyeti olan da var tabii, orası karakter meselesi.
“Kadın erkek arkadaş olmaz” kısmına katılmıyorum ben 😅 Oluyor ama sınırlar netse oluyor. Sence o çocuk gerçekten çekiniyor mu yoksa oyalıyor mu? Biraz davranışlarını anlatsana 💌✨