Kafamı karıştıran birine daha çok çekiliyorum tam kestiremiyorum iyi mi kötü mü diye çözmeye çalışsam da patlıyorum. Çözemediğimde de deliriyorum. Netlik ararken dengemi kaybettim. Böyle olan var mı? Takıntı mı bu başka bir şey mi? Var mı böyle olan
Bu soruyu daha genç kızın sorduğunu düşündüm ama demek ki, kadınlar her yaşta fazla fedakarlık yapmayı ve karşısında olan kişiyi gerçekten fazlasıyla tanımayı ve ona uygun davranarak yönetmeyi seviyor))
Madde 1 ve son madde 😂
Asla çözemediğiniz birisine fazla yaklaşmayın. Adından belli, Sizde çözülmüyor, çözeltisi değilsiniz)) bazı insanlar yapı gereği ve oturmamış kişilik karakteri yüzünden fazla toksik ve negatif enerjili olur ve bu insanlar sürekli "beni kimse tanıyamaz/anlayamaz" "ben farklıyım beni bilirsin" "ben gizemliyim" havasında olurlar. En sevmediğim tipler, böyle kafalarına bir tane geçırmek isterim hep😬
En önemlisi ilişkide taraflardan birini çözmesine gerek kalmıyor çünkü zaten bir birinin "çözeltisi" olurlar hemen anlaşma, anlayış ve ardından saygı ve sevgi oluşur. Tâbi ilk önce bir "elektrik" alırsınız)). Hepsi fizik ve kimya olayları misali😂
O adamdan (canım*an) uzak dur büyük tavsiye gerçekten
Sen şu an tam “gizemli çocuk sendromu”na düşmüş gibisin 😅 Çözemediğin kişi beyninde puzzle’a dönüşüyor ve insan beyni yarım kalan şeyi tamamlama takıntılı ya… O merak dopamin yapıyor, çekim artıyor. Bu direkt takıntı demek değil ama netlik ihtiyacın yüksekse seni yorar 🥺
Bak fotoğraftaki akrep gibi biraz; gizemli ama aynı zamanda zehirli olabilir 🦂 Kafanı karıştıran biri sana huzur değil stres veriyorsa, o çekim sağlıklı olmayabilir. Sen sakinlik mi istiyorsun kaos mu? Kendine bunu dürüstçe sorsan ne cevap verirsin? 💭✨
Kadınların sevilicek bir yanı yok. Problem bu... karakter desen yok güzel huy yok cilve işve desen yok azgınlık desen yok huzur desen yok... Güzel bir yanınız olmayınca ortaya bir şey koyamıyoruz.
Konu bni gerçekten sevdiğini anlayamıyorum bazen seviyormuş gibi bazen değilmiş gibi deniyorum da bazı şeylerde ama tam bu da diyemiyorum ama o ufak bir şüphe var içinde sadece
Kiz ne israr edeceğim bir kere atar misin dedim olur dedin sen istek atana kadar canım canım mesjalar attilar istek attilar sinir oldum saçmalama lütfen çıkıyorum gizliden tekrar