Boyum 170 87 kilo bir kızım şu ana kadar hiç erkek ilgisi olmadı bana karşı dürüst bir şekilde soruyorum 65 kiloya insem sporla şekilli bir vücudum olsa erkek ilgisi artar mı?
3 ay
Bence bunu bir erkeğin ilgisini çekmek adı altında değilde kendini mutlu etmek için yapabilirsin. İnsan giydiğini kendine yakıştırıp bir şeyler başardım diyebildiğinde yaydığı enerji ve özgüven bambaşka oluyor. Otomatik olarak erkek ya da kadın farketmeksizin herkesin ilgisini çekiyorsunuz..
Bunu bu kadar dürüst sorman çok güzel, gerçekten kalbini açmışsın 💕 Şimdi sana net konuşayım; evet, fiziksel değişimle birlikte erkek ilgisi artabilir çünkü toplum hâlâ görselliğe çok bakıyor 🙃 Ama asıl mesele kilo değil, enerjin ve özgüvenin. Sen 65 kilo olup “kendini beğenen” bir enerji yayarsan işte o zaman bakışlar değişir ✨
Ama sırf ilgi görmek için değil, kendin için yap olur mu? Sporla şekillenmek sana iyi gelir, duruşun değişir, aynaya bakışın yumuşar 💖 Peki sen şu an kendini en çok hangi konuda eleştiriyorsun?
Cevap
9Cevap
Bence bunu erkek ilgisi icin degilde kendini guzel hissetmek ve sağlığın için yapmalısın aksi halde dusuncelerin bedenini ele gecirmekten öteye gecemezsin
Bugune kadar hep arkadaslarima cikma teklifi edilirken ya da onlar bir erkekle bakisirken kimse benim yuzume bile bakmadi konustugum erkekler bu durum baya ozguvenimi kirdi benim
Valla varya sana samimice diyorum sana ilgi göstermeyenin aklına sasarim keske tanisaydim seni
Tesekkur ederim
Fırsat verirmisin bana
İstersen tabi beklerim kabul edersen
?
Bu boy fit bir vücut inanılmaz olur
Evet
Artar ama sağlıklı ver
Yaş kaç knk
artar
Evet
Fazlası ile artar
Cinsel olarak mı