Çok süper soru teşekkürler 🙏✌️
Erkekler de ilgi bekler mi?
Çok süper soru teşekkürler 🙏✌️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her canlı ilgi bekler. Kadınlar, erkekler, hayvanlar hatta bitkiler bile doğamızda var bu istek, his önemli olan ilgi gösteriyor isem sevdiğim tarafından ben de ilgili görmek isterim. Dolayısıyla erkekler ilgi bekler ve bundan da mutluluk duyarlar.
Sevgili değiliz ama olmayı çok istiyorum ve onun tarafından ilgi görmeyi çok isterim. Ama gel gör ki o tam tersini yapıyor. Aynı kurumda çalışıyoruz ve sevdiğimi biliyor. Bana adeta yokmuşum gibi, insan değilmişim gibi davranıyor. Çok canımı yakıyor öyle yapması. Umarım bana yaptıklarını yaşar bir gün
Erkekler de ilgi bekler diyen erkekler bi daha düşünsünler erkek olmanın ne demek olduğunu. Erkek ilgi bekleyen değil ilgi göstermesi gereken varlıktır. Kadın ruhu ilgye ihtiyaç hisseder ve bekler.
@Mitsukii ben değil sen garipsin heralde. Bu da yaşından dolayı olabilir çok görmem. İlgi beklemek başka ilgi istemek başka şeydir. Önce bunu öğren. Erkek kadın değil her canlı ilgili ister ama her canlı ilgi beklemez.
Teşekkürler @Bi'Bot
Cevap
124Cevap
Erkek değil ki bu annesinin prensesi olmuş :D
Yaa barış 😂😂
😂😂
Onların canı yok mu gadası 🙃
Aslında aşk kavramı ya da ilgi kavramı sadece kadınlara özgü bir şey değildir, ne yazık ki bizim ülkemizde hep bir önyargılar olduğu için ve genelde erkekler güçlü durması gerektiği için, bir kadından ilgi veya beklediği duygusallık beklediği zaman karşısındaki erkekler ya da toplum, sen nasıl erkeksin bir kadından ilgi mi bekliyorsun kadın gibi mi davranıyorsun biraz güçlü ol gibi söylemler yaparak, erkekleri duygusuz bir hale getirdiler aslında erkeklerin bu halde olmasının sebebi toplum baskısı hani kadınlara bazı şeylerle toplum baskısı yapılıyor ya işte erkekler için de aynısı geçerli.
En çok ilgiyi aslında erkekler bekler. Hepsi hiç büyümeyen çocuktur ama hayata karşı savaşmak zorundalar. Yüzlerine maske takıp sert görünümle karşı tarafa zaaflarını, masum hallerini gizlerler. Toplum dayatması olan 'erkek güçlü olmalıdır, evine bakmalıdır' tabiri yüzünden iç dünyasını gizli tutar. Özet olarak 7 yaşındaki çocuktan farkımız yok aslında. Rol yaptıkça, sert göründükçe ve yumuşak yanımızı gizledikçe katılaştık!
@olgunates tabiki de 👍 her erkeğin hayalidir sevdiği kadın tarafından böyle kucaklanıp cevrilmek 😂 sizinde en doğal hakkınızdır sizde bir canlısınız sonuçta
Amin amin inşallah 🤣 tek temennimiz bizimde bu
İlgi, alaka dozunda çok güzeldir herkes hoşlanır, kimse, dünyadaki hiç kimse ne kadar soğuk görünürse gözüksün yeteri kadar ilgiye hayır demez çünkü insanın ruhuna iyi gelen bir eylem bu, mutlu olmak herkesin kalbine iyi gelir, abartmamak kaydıyda ilgi herkese iyi gelir ama fazla olursa öğğkkk yani :D :D
@sekstingpadisahi tabiki de 👍 her erkeğin hayalidir sevdiği kadın tarafından böyle kucaklanıp cevrilmek 😂 sizinde ilgiye sevgiye ihtiyacınız var 😂
İnsanız sonuçta yahu kalp var bizde de :D
@sekstingpadisahi seni kucaklayıp cevirmek içinde Seyit onbaşı gibi olmak lazım 🤣 kalbi olan beyefendi 😂
Yok be zarganayım (deeeermişim) hahaha maşallahımız var doğru diyon valla seyit onbaşı bana az kaçar :D
Waovvvvv waovvv çılgın şey seni 🤣
Hahahahah lütfeeen :D :D
Abla bununla ilgili soru açmıştım, evet erkeklerde ilgi ister. Anne babasından hele hayatındaki kız arkadaşından hediye alınca yanında herkese aslan kesilen ama hediye ve ilgi alıncada dünyanın en mutlu çocuk olur.:)
@kauren kesinlikle öyle canım 👍 ilgini sevgimin cinsiyeti olmaz herkes sevildiğini görmek duymak ister ve mutlu olur
Bebek gibi sevilmek isterler 😄
@KIZILİNKA tabiki 👍 bebek gibi sevilmek onlarında hakkı 😂 hatta bazen kucaklayıp havaya atıp tutmak lazım 🤣
Ekbette bekleriz hatta oldukça da fazla bekleriz. Ama erkekliğe b.. sürdürmemek için belli etmeyiz.
@mrt_5555 tabi ki 👍 her erkeğin hayalidir sevdiği kadın tarafından böyle kucaklanıp cevrilmek 😂 sizinde ilgiye sevgiye ihtiyacınız var en doğal hakkıniz
@mrt_5555 degilmi efenim 😊 sizde bir canlusınız sonuçta 😂
Hı hııı 🤗🤣
Goy Goy amaçlı dahi olsa şöyle bir poz vermezdim şahsen.
İlgi iki tarafı da mutlu eden bir şey dozunu ayarlamak önemli.
@sadepirincpilavi niye beee 😂 sevdiğin seni böyle kucaklayıp cevirse 😂
çok güzel olmaz mı 😂 sizinde ilgi alaka sevilmek en doğal hakkınızdır
Böylesi değil :D ben börekli çörekli ilgi alakayi daha çok seviyorum
@sadepirincpilavi seni böyle hayel edemedim zaten agresif bir tipsin sen 😂
Sınıflandırmam bile yapılmış eyvah eyvah :D
Değilmisin ki 😂 düz mantık bir adamsın
Git profilimi oku geri gel :D
Hemen okuyorum hiç bakmadım daha önce
@sadepirincpilavi benim için cıvıl cıvıl ama duruşum sert bir profil yazısı gördüm 😂 ama bana hep ciddi yanını gösterdigin icin olsa gerek ben seni hep ciddi agresif bir insan olarak tanımladım bana mizahi duygularınla gel 🙋
Sorularına göre değişir ama bak bu :D Eğer sorduğun soru ciddi ve ağırbaşlı cevap vermemi gerektiriyorsa ona göre ama yok goygoy ya da trollemek istediğim soruysa gayet uyuz gıcık olabiliyorum :D
@sadepirincpilavi ya canım tabiki öyle her şey yerine zamanına göre yapılır ben burada çok ciddi tartışmaya açık sorularda soruyorum yorumlarda birlikte fikir tartismasi yapıyoruz vss çokta güzel oluyor ama böyle goy goy sorularda da gülüp geçelim ben zaten birlikte gülüp eğlenelim diye bu tarz sorular seçiyorum iki gülüp stres atıyoruz vakit geçiyor işte 🙋
@sadepirincpilavi
O yorumunun sonunda görüşürüz emojisi atınca cevap vermedimdim :D O zaman soruna göre geliriz gideriz artık :D
@sadepirincpilavi herzaman bekleriz efenim 😊🙋 gelirken eli boş gelme tatlı da al 😂
Sen önce benim kahvemi al gıcık kadın :D
@sadepirincpilavi gıcık demeyeydin iyiydi 😂 kahveden bol ne var ben sana kutusuyla alayım yavrumm 😂
Şov yapmayı bir bırak şimdi :D en son da böyle kahve nedir ayıpsın falan demiştin ben 20li yaşlardaydım ahaha
@sadepirincpilavi aşk olsun sen kahve istedin de ben yokmu dedim 😂 hadi bakalım verdim coşkuyu 🙋
youtube.com/shorts/6MTafCI4-10?feature=shared
Şuna bak kahve diyip YouTube videosu attı sonra sen çok agresifsin oluyoruz :D pinti kadın
@sadepirincpilavi. Ne yapsaydim yaa 😂 kahve yapıp ekrana mi fırlatatsaydım 😂😂
@sadepirincpilavi kahveni soğutma gel hele 😂
Böyle kalçası olmayan erkek de ilgi beklemesin şimdi 🤪🤪 ilgiyi herkes sever ya
😂😂
Tabi ki bekler kendilerini ihtiyaçları temin etmek için varmış gibi davranan bir sürü kadın var. Hele ki ilişki 3-5 yıldan sonra memur gibi davranan kadınlar kendinize istediğiniz gibi erkeğinize de ilgi gösterin.
Bekliyorlarsa burdan erkeklere duyurulur. "Aradığınız ilgiye ve sevgiye ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz (sevgi, ilgi görüp kendinizi bisey sanmadiginiz zaman denemeniz tavsiye edilir) 😄
Bekler ilgi alakalı olan kazanır kadınlar erkekleri anladığı sürece hayat güzel olur,😀😀😂
@Tuğberk_Bey tabiki de 👍 her erkeğin hayalidir sevdiği kadın tarafından böyle kucaklanıp cevrilmek 😂 sizinde ilgiye sevgiye ihtiyacınız var 😂
Hahahah doğru tespit etmissiniz nokta atış olmuştur valla terapist gibi konuştunuz Tebrikler 🤣🤣🤣🤣
Tabii ki, bir ilişkide her iki taraf da yeterli ilgiyi alamıyorsa bence o gereksiz bir ilişki. Erkeğe de hediyeler almak, iltifatlar etmek, temasta bulunmak, kısaca sevmek ve saygılı olmak gerekir. Bu kadınlar için de, erkekler için de böyle.
Detaydaki gibi bekleyen varsa bekleme yapmasın dükkanın önünü kapatmasın 🤣sağlı sollu ilerlesin 😂
@ne_diyem_carpe_diyem aaa niye öyle diyorsun hayatım ❤️ her erkek sevdiği kadın tarafından bu şekilde kucaklanıp cevrilmek ister 😂onların da sevgiye ilgiye ihtiyacı var bu onların en doğal hakkıdır
@ne_diyem_carpe_diyem adam baktın trip atıyor söyleniyor hemen kucaklayıp ceviricen 😂😂
Ben Seyit onbaşı değilim hayatım kusura bakmasın kimse o kadarrrrr 😂
😂😂
🤣Abla çok fenasin evde tek başıma buyuk kahkaha patlattim üst komşu delirdi diyecek
@Yorgunprenses_12 dimi ama 😂 ehhh işte yaptık birşeyler 😂 bende yorumlara çok gülüyorum 😂 gül tabi çiçeğim 🌺 boş ver güldüğümüz kadar varız bu hayatta
Sağol ablam Allah gulen yüzünü soldurmasin
Ya aslında erkeklerin de tabi şımartılmaya hakki var görselde ki kadar değil
@Yorgunprenses_12 ya illaki gülüm her insan ilgiyi sevgiyi sever bunun cinsiyeti olmaz benimki sadece mizah amaçlı sorulmuş bir soru gülelim diye
@Yorgunprenses_12 amin canım cümlemizin inşallah 🙏🥰 teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Aşırı saçma bir soru. İlgi, sevgi, güven, anlaşılma gereksinimi, olduğu gibi sevilme gereksinimi her canlı duyar... Erkekler de insan ve sevilip ilgi gereksinimi tabi ki de var. Erkekler de ağlar, üzülür, kırılır taş değiller.
Tabii bekleriz sırf kadınlara özgü bir şey değil ki ilgi denilen şey
Bir erkeğin de kalbi var bir erkekle ilgi bekler Sevgi bekler aşk bekler saygı bekler mesela benim annemle babam birbirlerini aşıktı öyle ki annemin ölümünden sonra babam hiç evlenmedi
Karşılıklı ilgi zaten hisleri diri tutar. Erkek diye ağlamaz erkek diye kalbi yok gibi muamele gösterirseniz ilerleyen dönemlerde duygusuz bi canavara dönüşürse şikayet etmemelisiniz. Tamam erkek maskülen olmalı ama her şey dozunda güzel. Hissetmek hissettirebilmek kadın erkek herkese iyi gelir
Bekler tabi ki, ki bende elimden geldiğinde ilgi göstermeye çalışırım ama böyle görseldeki gibi kaldıramam. O kadar gücüm yok benim ama ona çiçek alırım bak 🥰
Çiçek mi? Helva al bari. Yer de guvvetlenü
Yok bee. Ne çiçeği. Çiğ köfte falan ısmarla daha iyi. Çiçek narinliğin sembolüdür. Erkeğe gitmez
Teşekkürler. Ama sen bana yine de çiçek alma. Ekmek arası biseyler yeriz :)
Gece gece miğdem kazındı. Zeytin peynir sallama çay , üstüne sigara yapayım
Evet beklerler ama aynı kadından değil farklı farklı kadınlardan
o zaman kadınların sorduğu bir soruyu sorayım "kaç kilo kaldırabilirsin?" beni kaldırabilirmisin?
Erkeklerin daha çok ihtiyacı var, kadin birsekilde o ilgisizliği doldurur ama erkek te daha farklı.
Diyorsun. Samuray 🤣 @fesfs
@Tuğberk_Bey yes
@fesfs doğru tespit 😉
Bekleriz tabi ki de, bana bi süre göstersen yetiyo, uzun süre, dinamoyla falan götürüyom ben onu :)
Buna ilgi vermezsen wpdan engeller ağlar ağlar krize girer sonra arar bi de öyle ağlar uğraşılmaz djdkd
Erkeklerde sevdiği kişi tarafından ilgi bekler
Ilgi bekledikleri gibi iltifat‘a bayılırlar, arzulanmak isterler.
Her insan ilgi ister bence. Bunun cinsiyetle bir alakası olduğunu düşünmıyorum
Bizim de kalbimiz, duygularımız var %80 nimiz hakketmese de...
Bazılarının benden daha fazla ilgi beklediği aşikâr..
Kadınların beklediği kadar onlarda bekler tabii ki de
Hiç mi yok 😂
Biz ilgi bekliyoruz da erkekler neden ilgi beklemesin
Bazısı saçma bir şekilde sıkılıyor. Ama bu sıkılan kesim bence karşıdaki kişiyi sevmeyen adamdır ben bunu gördüm. Sevmezse bir erkek kadın ne yapsa rahatsız oluyor. Seven erkekse, bence sevdiği kişinin ona karşı olan ilgisini seviyor.
Evet premsesleri sırtımızda taşısak yetmiyor.
Biz de insanız biz de ilgi bekleriz şımartılmak isteriz
gayet tabi
sadece bunun için trip atmak yerine içlerine gömerler
Evet bekler.
Hiç kimse beklemez demesin. Ayrıca onu kıskanır eder.
Erkeğim şekilde görüldüğü üzere. Beklerim. Ama daha çok beklediğim şeyler var, sadakat gibi...
Elbette bekleriz. Bizi robot sanmayın yav 😂
İlgi, sevgi, arzu vs. Her şeyi bekleriz.
Sizinkisi can bizimkisi patlıcan mi elbette seviyoruz jdjddjdj
Yok canım biz insan değiliz ne diye ilgi hürmet bekleyelim
Ben cok ilgi gosteriyorum. Kici kalkti. Sonra trip cekiyorum mesafe koyuyorum. Ozaman ilgi gosteriyo. Erkeklere cok ilgi vermiceksin.
@gizlisevdam23 çünkü yanlış yol izliyorsun 😂 baktın trip atıyor kucaklayıp cevireceksin 😂 her erkeğin hayalidir bu şekilde sevdiği kadın tarafından kucaklanıp cevrilmek 😂
😂😂 oyle degil. Mesajlarla guzel kelimelerle. O sief canim yaziyor. Simdi bende oyle ysziyorum. Oyle bi degistiki. Soyledim seni beni cok simartiyorum. Az asagiya in dedim. Ilgini niye kestin diyor. Dedim emmoglu gibi takiliyozda ondan.😂😂
Evet bekleriz tabi ki de bizim de sonuç olarak duygularımız ve hislerimiz var..
Kadınlara kıyasla daha az olsa da beklerler elbette.
Bekler artık prenses gibi davranmamızı istiyorlar
Evet yaa kucaklasa çevirse 😊 sonra bi daha evirip çevirse 😉😉 mmmm 🥰🥰
Her insan, hatta hayvan ve bitkiler de ilgi ister. Ama böyle değil yaa 🤣🤮
Zaman zaman ilgi beklerim tatlım ama bu fotoğraftaki arkadaş gibi değil :D
Elbette bekliyoruz. Sevginin, ilginin cinsiyetimi olur 🤦🏻♂️
her insan ilgi bekler o nasıl soru. ama ilişkide kadın daha fazla ilgi bekler kadın ilgiye çok daha fazla odaklı.
Genelde erkekler ilgi beklemez. Bekleyenler büyümemiş çocuklardır
Erkekler en çok hasta iken ilgi beklerler. Çocuk gibi davranırlar.
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı beni sever mi lütfen 😜
E yani poku çıkarılmadiğı sürece hosuma gider. 🙂
İster tabi. Asıl erkek ilgi ister. İstediği ilgi farklıdır sadece. Yani almak istediği şey hep aynıdır:)
Soranın kastettiği ilgi senin anladığınla alakalı değil kesin. O konuda hep ister hazır ve nazır konumda olduğunuz herkesçe biliniyor zaten
@Menekşe1001 iyi de neden bunu kötü bi şey olarak tanımladin ki. O hissiyat olmasa nesil biter:)
Kadının ilgi anlayışı ile erkeğin ilgi anlayışının tamamen farklı olduğunu sen hatırlatmış oldun 😏
@Menekşe1001 Ben yaptım dimi. Vay Bee. Benim dimi o. Helal olsun bana. Aslanım ben :)
@Menekşe1001 bu da başka bi ilgi bekleme şekli:)
Hahahaha
Ne diyim aferin
@Menekşe1001 yaa, yazdıklarım sandığımdan daha derin manalar içeriyor:)")" ben çok zekiyim dimi yaa
Süpersin Allah nazardan saklasın 😁
@Menekşe1001 amin. Tam sana layık bi erkekim:):):
@bubifake24 @Menekşe1001 döğüşmen guzumm 😂 bu görsele dayalı mizah amaçlı sorulmuş bir sorudur
Yok leyn. Ne dövuşeceeem ohar mehlenin gızıynan. Laf çarpıtıyoz bacım.
Olayin cinsiyetle degil de kisilikle alakasi var bence. Ilgi acligi her insanda vardir sadece bazilari acikca ister, bazilariysa icine gömer
O kadar doğru ki erkekler bunu açıkça söylemekten çekinir genelde ama hepimiz ilgiye sevgiye ihtiyaç duyuyoruz.
Maalesef bende suçluyorum bazen. Bastırılmış duygular daha büyük bir yıkıma neden olabiliyor.
Kadınların ilgisi sevgisi ve bedenleri badboylara aittir.
Yok bea ne ilgisi biz sevmeyi biliriz.. sevilmek... Neyse öyle işte : )
Bu kız bu adamı nasıl kaldırmış merak ettim.
Minnoş olmasa da bizde kalp taşıyoruz neticede.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?