Erkek kanka sorunsalı?

Arkadaşlar hepinize merhaba bu benim olayım yaklaşık altı aylık bir süreç kız arkadaşımın zamanında bir tane erkek kankası vardı ben zaten erkek kanka olaylarına çok gelen birisi değilim ama mesafeli olursa benim için problem yoktur o kadar da değil yani neyse bu çocukla arkadaşlar biliyordum tamam sıkıntı yok ama sonrasında bu çocuk gecenin 1 saati benim sürekli kız arkadaşım aramaya başladı ne yapıyorsun ne ediyon ne ve bu çocuk beni biliyor yani manitası olan birini gecenin 1 saatinde 1 saat 2 saat aramak konuşmak hayırdır yani ben bunlardan dolayı zaten rahatsızlık duyuyordum iyice öfkeleniyordum o da kendi meselelerini falan anlatıyormuş kız arkadaşımın anlattığına göre neyse en son artık ben bunlardan rahatsızlık duyma ve bu konularla ilgili tartışmaya başladığımda kız arkadaşın değil ki tamam o zaman görüşmem dedi ben de tamam dedim ki konuşmalarını da sildi bir anda o çocukla olan hani ne alaka onu bilmiyorum neyse ben bu konulara iyice sinirlendim falan filan sonra tartışıyorduk o konuşmayı silme konusunda neden sildin falan filan diye bir anda gittik çocuğu engelledi dedi tam dedi al bundan sonra problem olmaz aramızda dedi ama ben dedim şu an anı kurtarmak için yapıyorsun bu olayı düzeltmeyecek dedim neyse bir an içime kurt düştü gecenin bir vakti aradan birkaç gün geçmişti ben bu konuyu kurcalarken öğrendim ki bu çocuğu gecenin bir vakti engelini kaldırmış aramış sonrasında onu engellediğini söyleyip tekrardan engellemiş hani çünkü ben kendisine demişim bu çocuk seni bu çocuk seni arayıp sormayacak mı neden beni engelledin durduk yere falan filan sürekli gecenin bir vakti arıyon sonuç olarak neyse ben kurcalarken bunu öğrendim gecenin bir vakti aramış ben de güvenemedim ayrıldım aradan iki hafta geçti biz barıştık bana büyük bir hediye kutusu falan yapmış barışmak için öpücüklü tişörtler falan sonra ağlayarak özür diledi aradan iki hafta geçti ben de tamam dedim kabul ettim barıştık dedim hiç engelini kaldırdın mı hiç engelini kaldırmadım ondan sonra dedi tamam dedim ben de güvendim ama hani böyle bir arkadaşlık biçimi bana garip geliyor çünkü resmen hani sevgili ile yaptığın aktiviteleri o çocukla yapıyorsun aynı isme sahip olmak mesela oyun oynuyorlar aynı isimleri var birbirini hani resmen birlikte sanki coupllar çiftler ve bana attığı sevgili anketini ona da atıyor sonrasında neyse aradan biraz zaman geçti üç ay sonra falan bizim bir problemimiz oldu ayrılma kararı aldık tartışmalı bir şekilde ayrıldık yine bir süre sonra bana geri döndü geri döndüğünde bu çocukla konuştuğunu öğrendim bu çocuğu aramış bu çocukla konuşmuş ya ben dedim ne ayaklıyım ya ayrılır ayrılmaz o çocuğun yanına gidiyorsun hem aranızda bir şey mi var dedim birkaç defa ayrılık konuşmaları yaptım her seferinde ağlayarak hayır aramızda bir şey yok sadece ne yapacağımı bilemedim hayatımda ilk defa sevgilim oldu ondan dolayı falan filan dedi ki gerçekten ilk sevgilisiyim hatta doğru dürüst flörtü bile olmadı ama hani hâlâ anlamıyorum içimde bir güvensizlik var bunu kafamda oturtamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum bu mesajlardan da arada bir tartışma çıkarıyorum tabii ilişkiye de kendimize de zarar veriyoruz böyle de k ama ne yapacağım bilmiyorum direkt ayrıl diyenler gelmeden önce kızların ve en azından mantıklı düşünen insanların yorumunu almak istiyorum
Erkek kanka sorunsalı?