Birdenbire sorununu açan erkek kanka?

Bugün, hoşlandığım ama beni kanka olarak gören çocuk aradi. Bütünleme sınavına girmek istemediğini ve nedenini sormamla 3 tane büyük probleminin olduğunu söyledi. Bunlardan biri de kız arkadaşının yalanını yakalaması ve ona karşı kırıcı olmasıymis. Benden yardım istedi bende önce ciddi olan durumlara ağırlık vermesini bu süre zarfında ilişkisi ile ilgili kendine zaman tanıyarak en doğru kararı vermesini soyledim. Sonra mesela 2 ay icerisinde bahsettiğin sorunlar çözülür deyince. O da birden lafını böldü 2 3 güne ayrilirim diğer sorunlarda en geç 2 hafta içinde hal olur dedi. Sonra ona kendi durumumdan bahsettim inan bana en kötü duyguları yaşadığın ve sana yapılan haksızlıkları bile bir süreden sonra unutuyor insan. Ben şu an sadece hayatımı mahvetetigim kısmı toparlamaya çalışıyorum. Zaman içerisinde toplayacağını eminim dedim. Sonra normal konuşmaya geçtik. Bana hayallerinden çocuk ile ilgili düşüncelerinden ve kendi ruhunu açan şeyler söyledi. Bu konuşmaların arasında birlikte karşılıklı sorunlarımızı konusuruz. Benim için kiymetlisin bunu bil ve son 2 3 haftadır yüzümü güldüren tek kişisin dedi.

Ama konuşmayı bitirince yine kanka dedi snsjksks

Sizce durum ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de artık derslere geleceğim mezuniyete kadar bir aksilik olmazsa birlikteyiz dedi
Birdenbire sorununu açan erkek kanka?