Bugün, hoşlandığım ama beni kanka olarak gören çocuk aradi. Bütünleme sınavına girmek istemediğini ve nedenini sormamla 3 tane büyük probleminin olduğunu söyledi. Bunlardan biri de kız arkadaşının yalanını yakalaması ve ona karşı kırıcı olmasıymis. Benden yardım istedi bende önce ciddi olan durumlara ağırlık vermesini bu süre zarfında ilişkisi ile ilgili kendine zaman tanıyarak en doğru kararı vermesini soyledim. Sonra mesela 2 ay icerisinde bahsettiğin sorunlar çözülür deyince. O da birden lafını böldü 2 3 güne ayrilirim diğer sorunlarda en geç 2 hafta içinde hal olur dedi. Sonra ona kendi durumumdan bahsettim inan bana en kötü duyguları yaşadığın ve sana yapılan haksızlıkları bile bir süreden sonra unutuyor insan. Ben şu an sadece hayatımı mahvetetigim kısmı toparlamaya çalışıyorum. Zaman içerisinde toplayacağını eminim dedim. Sonra normal konuşmaya geçtik. Bana hayallerinden çocuk ile ilgili düşüncelerinden ve kendi ruhunu açan şeyler söyledi. Bu konuşmaların arasında birlikte karşılıklı sorunlarımızı konusuruz. Benim için kiymetlisin bunu bil ve son 2 3 haftadır yüzümü güldüren tek kişisin dedi.
Ama konuşmayı bitirince yine kanka dedi snsjksks
Sizce durum ne?
Ama konuşmayı bitirince yine kanka dedi snsjksks
Sizce durum ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de artık derslere geleceğim mezuniyete kadar bir aksilik olmazsa birlikteyiz dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
güzel gittmişte sonunda heyecan yapmış toparlayamamış
M@l mı yaaa. Sıvamış resmen 😂
Nasıl yani
Tam seninle ilgileniyor diye düşünmüştüm ki sonda kanka dediğini okudum. Bi erkek m@l değilse ilgilendiği kıza asla kanka demez
Peki neden der
Başka bir cekincesi olmuş olabilir mi
Bilmiyorum ya, her şeye fazla anlam yüklememek lazım
Anladım sadece onu anlayan bir dostu olarak görüyor. Teşekkür ederim.
Bilemiyorum, kendini çok kaptırmadan bir bak bakalım tavırlarına
Inan bana 2 aydır mesafemi koruyorum. Bir de bu konuları açtığında dedim ki 2 önemli konun ile ilgili yardımcı olabilirim ancak kız arkadaşın ile ilgili konuda bir şey söylemem doğru olmaz diye girdim
Tek bildiğim onunla konuşurken en boş konu hakkında konuşsak bile guldugumuz. Kanka lafı ve mesafesi var ama
Bir ara okulda aşırı kahkaha atmistim mutluydum o gün ilgisini çekti
Peki hoşlanma ihtimalini nasıl görüyorsun?
Peki sen ona nasıl hitap ediyorsun? Erkek bu sonuçta, önüne gelenden hoşlanabilir. Hatta aynı anda üç beş kızdan bile hoşlanabilir. Ben bugün sevgilimden ayrıldım, sanırım bu konuda en son fikir isteyeceğin kişi benim. Şu an her şeye olumsuz bakıyorum, seni üzmek istemem
Geçmiş olsun oncelikle. Tam tersi şu durumda iken en doğru yanıtı verirsin o yüzden cevaplayacagim.
Önce hiç kanka demedim o demeye başladıktan sonra zorla bir iki defa dedim sonra bende kanka demeye başladım.
Ama son 1 haftadır kanka demiyorum ve 2 defa biri ses kaydı biri suanki aramada hayatım ile cümleye basladim
Belki yanlışlıkla kanka demiş olabilirim yine istemsiz oluyor
Teşekkür ederim 🙏🏻
Kesinlikle ama kesinlikle kanka dememelisin, hatta o sana dediğinde bile ben senin kankan değilim demen iyi olur. Anladığım kadarıyla arada iltifat ediyor, sen de bu anlarda depar atmadan yavaş yavaş ona yürüyebilirsin ama kesinlikle açılan kişi sen olma.
Yeniden teşekkür ederim.
Biliyor musun ilk defa iltifat etti bdjsjsjs. Bunun haricinde söylediklerinde sadece ben senin kankam değilim demem doğru olmaz ama onun kanka laflarina yanıtsız kalarak tepkimi gosterebilirim.
Evet depar atmama konusunda haklısın.
Peki nasıl tatlı tatlı adım atabilirim onun adımlarına karşılık
Rica ederim. Evet yanıtsız kalman, hatta kanka dediğinde biraz duraklaman iyi olur. Konuşmanın gidişatına göre "Kanka mı?" diye sorup "Evet" dediğinde "Her neyse" deyip geçiştirebilirsin.
Bu tatlı adımlar da anlık çıkar ortaya ama sana yürüyorum mesajı vermeden gizli gizli at 😄
Youtube'da Adil Yıldırım var, izlesene.
Adil yıldırımi hatim ettim. Haberim var papatyam sjsksm
Ama ben taktik yapamıyorum tek yapabildiğim soğukkanlı kalmam.
Hayatında biri olduğundan şüphe ediyordum ama telefonda söyleyince çok büyük uzulecegimi sanmistim ama uzulmedim
Ahaha papatyam 🍀 yanlış bir şey değil mi gerçekten çok iyi taktikleri var, hangisini denediysem işe yaramıştı. Ayrılırken bile onun cümlelerini kurdum, beni en az 2 hafta aramaz dediğim adam akşamına yazdı. Bir de şey var, bir erkek karşısı ne kadar soğuk ve mesafeli olursan o kadar peşinde koşuyor.
Her şey özgüvende bitiyor ya ben artık sadece spirtuel videolarini izliyorum. Batan balık yan gider misali
Insanlar aşık olunca özgüven mözgüven dinlemiyor, karşı taraf ne derse kabul edesi geliyor.
Sorma ya ama hayatımda ilk defa kendimi kontrol ettim. Tek edemediğim nokta ona yazmak istemem djeksks
Bu çok normal. Insanın kalbi neredeyse ayakları oraya götürür çünkü
Çok haklısın ❤
🤍