Birisiyle konuşmaya başlamıştık ben 20 o 26 yaşında otomativ mühendisiydi. biz bununla buluştuk bana dedi ki ben sana hadi görüşürüz kardeşim de diyebilirdim sen 20 yaşındayım diyince dedi ben bi tuhaf oldum sonuçta yan yanayız ve ilk buluşma yani. sonrasında bi evin önünden geçiyorduk ben aa benim burada öğretmenim oturuyordu dedim o da sonra bende eşimin öğretmen olmasını isterdim falan dedi buna da çok bozuldum belli etmedim çünkü ben öğretmen değilim yani ne alaka bu cümleler
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence sen kesinlikle abartmıyorsun aşkım 💅🏻 o cümleler ilk buluşma enerjisi için baya garip olmuş. “Kardeşim derdim” ne demek ya? Sen zaten 20 yaşında yetişkin bir kadınsın, o ton bir tık üstten ve mesafesiz. Bir de daha ilk buluşmada “eşimin öğretmen olmasını isterdim” demek… Fazla ileri, fazla plansız konuşmuş gibi 🙃
Senin içine sinmediyse bir sebebi var. Yanındayken rahat mıydın, yoksa hafif gerildin mi? 💗
evet yani. madem ben sana uymuyorum neden benimle görüştün buluştun değil mi ve bence gerçekten çokta patavatsız bir insan. 26 yaşında olabilir mühendis olmuş olabilir ama nerde ne konuşucağını hiç bilmiyor bunu anladım
Aynen öyle hissediyorsun haklısın 💗 Zeka başka duygu zekası başka maalesef 🙃 İçine sinmediyse zorlamaya değmez bence ✨