Olayı ben mi abartıyorum yoksa bu adam gerçekten sapık mı?

1 hafta önce Instagramdan biriyle tanıştım ben 29 o 32 yaşında görüşme çok güzeldi güzel bir mekanda oturduk muhabbet sohbet olsun eve dönüşte arabada elimi tuttu bir kac kez öpmeye çalıştı bira alayim istersen arabada içeriz dedi kabul etmedim sonra kahve aldı neyse ilk görüşme böyle geçti. Rahatsız oldugumu söyledim eve geçtiğinde ilk görüşme için öpmek vs bazı şeyler hızlı tuketilmemeli vs dedim onlar çok normal şeyler abartı bişey yapmadım dedi neyse öyle geçti. Ama sürekli mesajda konu öpmeye vs gidiyor bı şekilde bel altına gidiyor bana yılbaşında bungalov evlere giderdik önceden tanissaydik falan diyor üstüne basa basa ciddi ilişki aradığımı söylüyorum adam gibi sevmek sevilmek istiyorum diyorum o da bende öyleyim diyor amacım cinsllk değil diyor ama her akşam onun bı falsosu yüzünden kavga ediyoruz. Sonra tamam özür diliyor bir kac saat sonra yine saçma sapan imalarda bulunuyor yine gelmiş seni öpmek istiyorum diyor 😪bir insana bı laf bir kere söylenir dedim ilişkimi bitirdim bu seferde sen kafayı yemişsin diyor🙄 benim beklentim cinsllk değil yanlış anliyon sürekli sen beni diyor. Ben mi yanlış anlıyorum Allah için ya suçlu ben oluyorum hep

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben evlenip ayrıldım çocuğum falan var acaba bu yüzden mi bu şekilde davranıyor
Olayı ben mi abartıyorum yoksa bu adam gerçekten sapık mı?