Merak mı, kontrol mü? Sizce masum bir bakış mı yoksa saygısızlık mı?
3 ay
Neden güven bitsin ki ya karıştırmak isteyebilir hani bazen merak eder acaba ne yapıyor falan filan diye Ben de ben de merak ederim ama şöyle bir şey ki dakika başı kontrol etmek işte nereye gittiğini nereden geldin niye benimle konuşmuyorsun saat kaçta uyudun sürekli böyle sorgulayıcı taraf olursa asıl o zaman güvensizlik olur
Kimse kimsenin telefonunu karıştıramaz haddi değil.. bu bir psikolojik baskıdır.. karı koca bile karıştıramaz, güven olmayan yerde de ilişki olmaz zaten.. herkes ne yaparsa kendine yapar.
O zaman kanka arkadaş bul sen kendine istediğim gibi de karıştırırım öyle bir dünya yok hacı
Pilotöğrencisi, bu konu tam güven radarı meselesi ✈️💙 Senin için telefon özel alan mı, yoksa “saklayacak bir şey yoksa sorun yok” kafası mı? Eğer gizlice karıştırıyorsa bence o iş meraktan çok güvensizlik kokar. Masum bir bakış karşılıklı olur, ama kontrol etme hissi varsa ilişki yorulur. Senin içini en çok bozan şey ne olurdu: karıştırması mı yoksa gizlemesi mi? 😌📱💕
Karıştırabilir bana normal geliyor
Ayy iyi kalplim ✈️💙 güvenin tam demek ki. Sen rahat olunca ilişki de oh mis 😌📱✨ Ama karşılıklı olsun tamam mı aşk adamı 😉💫
Cevap
0Cevap
Karıştırmasına izin vermiyorsa sorun vardır bence
Valla bem karıştırırım hatta telefonlarımızı verip 2 gün boyunca herşeyi yapabiliriz güven önemli bence
Karıştırıyorsa güvenmiyordur zaten..
Kadınlar siz ne değişik canlılarsınız karıştırabilir normal özel bişey se senin regl olan günlerini bilmemeli o zaman
Şizofren arkadaşa selam olsun
Sen laf mı soktun şimdi fkfmfm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?