Telefonunu sürekli saklıyor benden anlamadım. Yani mesela bakmıyorum telefonuna ama baktığımı düşünüp kaçırıyor falan. Çok saçma değil mi? Daha öncesinde de aldatıldığım için tedirgin oldum. Ne yapmalıyım sizce? :(
Sevgilime güvenmiyorum. Telefonunu gizlice kurcalasam saygısızlık mı etmiş olurum?
Öncelikle telefonunu senden neden kaçırdığı hakkında onunla bir konuş. Kendisine daha önceki yaşadığın aldatma durumundan ötürü rahatsızlık duyduğunu, hep bu şekilde bir davranışta bulunması sende olmayacak düşünceler oluşturduğunı açık açık söyle. Sen kafandaki kurdu öldürmüş olursun ve ona olan güvenin sarsılmamış olur. Ancak gidip gizlice onun telefonunu karıştırırsan kendini küçük duruma düşürmüş olursun. O bunu fark etse de fark etmese de. O yüzden aklı başında iki medeni insan gibi, diyalog halinde bu konuyu çözeceğini düşünüyorum.
Bu konuda işin kilitlendiği nokta güven unsuru. Siz sevgilinize kayıtsız şartsız güven duyuyor olsanız, ne telefonunu saklayıp sağlamadığını ne de böyle çabalara girip girmediğini gözlemleme gereği duymazdınız. Önceki ilişkinizde aldatıldığınızdan bahsetmişsiniz. Bu durum güven konusunda sizde tereddüt yaratmış olabilir, hakkınız var. Ama bu durum sizin onun telefonunu gizlice kurcalamanız için bir neden olamaz. Birazcık empati yapın, o sizden gizli telefonunuzu alsa ve ne var ne yok kurcalasa, siz de bunu öğrenseniz eminim hoşunuza gitmezdi. Aldatılma konusunda da diğer ipuçlarını görmeye çalışın bence. Telefon kurcalamak yetişkin bir bireyin yapacağı mantıklı bir hareket değil..
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Saklıyorsa sıkıntı bak ben 3 sene biriyle sevgili oldum telefonum hem masadaydı bir gün söyledim hiç merak etmiyor musun dedim yok dedi neden dedim masada her geldiğinde çıkarıp masaya koyuyorsun dedi saklamıyorsun derdi içim rahat doğru ama saklamayalım sorunu olmaz
Bunu gizli saklı yapmana gerek yok. Eğer bir duruşu olan bir kadınsan telefonunu bana göster aç bakacağım dersin ve o da bunu yapmak zorunda kalır. Gizli değil onun yanında yap. Eğer o an telefonunu açıp sana veremezse de hemen şu an göstermezsen sakladığın bir şeyler olduğunu düşüneceğim ve ayrılacağım senden, bu şüpheyle devam edemem de. Durup dururken bir rutin olarak karıştırmıyorsun sonuçta. Bir şeyler olmuş ve hissetmişsin ki içine bir şüphe düşmüş ki bunu yapma ihtiyacı hissediyorsun. Bu durumu ona da belirtip çözmen lazım
Mesela ben böyle şüphe duysam asla gizli karıştırmam, onu bu durumla yüzleştiririm. Kaldı ki ne zaman aklımda bir soru işareti olsa göster dediysem hepsinde de gösterildi. Aç bakacağım diyorsan o telefon açılacak :D yoksa beni sonsuza kadar kaybedeceklerini çok iyi biliyorlar. Hayır diyip ya sen bana güvenmiyor musun sözleriyle beni manipüle edemeyeceklerini de çok iyi biliyorlar
yani ufak bi ihtimal bişey değildir, eğer sen telefonunu ondan gizlemiyorsan ve o gizliyorsa, ya başka biri vardır ya c2 ya da tindır kullanıyordur ya da başka bi kız vardır ufak bi ihtimallede telefonda telegramdan arşiv indirmiştir ama işin ucundan iyi bişey çıkmayacak galiba. Ben olsam gizli gizli telefonunu kurculardım :) bi erkek olarak yorumum bu
Ya arkadaş yorumlarda kimse kimsenin özeline karışamaz gibi şeyler söyleniyor. Bu kişi senin sevgilin ve sen ona güvenerek bi yola çıkacaksın. K bakmayın da bunu yapmak zorundadır. Sonradan yarı yolda kalmaması için ve ya onu kullanmaması için özeline dahi bakması gerekir. Ayrıca ayrıl diyenler var biriyle sevgili olmak tanışmak açılmak kolay olmuyor ayrılmakta kolay olmamalı ama sana tavsiyem seni aldattıysa kesin bak telefona. Belli yani bi sıkıntı olduğu.
Bu tür avutmalarla kendinizi kandırmayın derim özelidir dedim sizin gibi aldatıldım bilerekte telefonu kaçırması zaten güvensizlik sevgilisi varsa bu tarz şeyler yapmayı lüks edinmemeli. Arkadaşlarımda maaleswf aynısını yaşadı dikkatli olmak gerek
Daha niye devam ediyosun. O mu baskasi mi aldatti seni daha önce bilmiyorum ama telefonu abartili sekilde gizliyosa bi b0kluk vardir. AMA şunu da cok iyi biliyorum ki bazen aldatan erkekler bile cok rahat sekilde telefonu verebiliyor. Asiri umursamaz olmalarindan kaynakli. Ya uygulama gizliyorlar ya da görse bile ne olcak ki diye düşünüyorlar.
Bunu yapmak saygısızlıktır bunu sana o yapsa ne yaparsın aba a. mini acip carlarsın ama bunu kendinde hak görüyorsun güvenmiyorsan ayrılacaksın olacak bitecek ondan sonra da sevgili yapmıyacaksın sana olmuyor
Onun telefonuna bakma kendine de ona da saygısızlık olur. Sen bir an önce ondan uzaklas Bı erkek telefonunu saklıyorsa kesin aldatıliyorsun. bu fiziksel aldatma olabilir Sevgi aldatması vs. neyse ne kesin seni aldatıyor
Ya iki sorun var bence bu soruda 1. si senin ona güvenmenen ki olabilir exlerinden dolayı 2. olay yanlıs birsey olmasa telefonunda kacırmaz bence çok sey olma yani baglanma sevgini tam verme sonra yine üzülebilirsin belli olmaz yani haberin olsun da
Bence o kadar takıntı yapma kendine yani saklaması senden bir şey olduğu anlamına gelmiyor sadece kendi özel olduğu için görmeni istemiyordur Tamam Seni de anlıyorum merak ediyorsun ama bu konuda o kadar sıkma onu Hani yapacak insan her şekilde bir şey yapar Zaten isterse eğer o yüzden sen ona güvendiğini söyle
Evet telefonunu gizlice kurcalayarak ona saygısızlık etmiş olursunuz, asıl olaysa güvenmediğiniz bir insanla sevgili olarak kendinize saygısızlık ediyor oluşunuz.
Güvenmiyor olman, güvenmediğin kişinin özelini kurcalaman anlamına gelmez ve sana bu yetkiyi vermez. Güvenmiyorsan '' Sevgili '' olmayın, bu kadar basit.
En İyi Cevap