Şimdi şöyle bu kişiyle tam olarak flört bile sayılmayız. İkimiz de iyi insanlar olduğumuzu düşündüğümüz için kısa süre konuştuk sonra kahve içmeye gittiğimizde enerjilerimiz tutmadı. O daha ağır başlı sessiz sakin birisiydi ben de daha hayat dolu cıvıl cıvıl birisiydim. Zaten arkadaş gibi konuşuyorduk devamını da getirmedik. Hâlâ sosyal medyadan takipleşiyoruz ve kız arkadaşı var. Onların fotoğraflarını gördüğümde çok mutlu oluyorum. Çok huzurlu, güvenli bir ilişki gibi hissettiriyor.
Bizim evde de durum tam tersi eşimin yanında artık kendimi hiç güvende hissetmiyorum. Sürekli diken üstündeyim konuşurken kelimelerime bile dikkat etmeye çalışıyorum şimdi yine bir şeye alınır vs. hiç uğraşmak istemiyorum bununla olay çıkmasın diyorum.
O kişiyi de rüyamda şöyle gördüm; sanki birbirinden hoşlanan flörtler gibiydik. Beni güvende hissettiriyordu gülüp eğleniyorduk. Sonra uyumak için yatağa uzanıyordum. O da geliyordu saçımı falan okşayıp sarılıyordu çok huzurlu bir şekilde uykuya dalıyordum. Bana bakıp gülümsemesi bile huzurlu ve güvende hissettiriyordu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer