Rüyam da eski sevgilimi kendi ailemle yakın gördüm dip dibe konuşuyorlar falan. Ama bilinmesi gereken detay şu
1- eski sevgilim beni aldatmıştı.
2- annem bunu bilmiyor.
3- eski sevgilim evli şu an.
4- rüya da annemin bunu bilip bilmediğini ya da rüyamda ayrıldı mı ayrılmadı mı bilmiyorum
Neyse annem ile konuşuyorlar neşeli hatta sonra biri geliyor eski sevgilimle evlenmek istiyor gibi gibi ilgi duyuyor yaşlı ince uzun biri ( 50-60 )
Ben bi taraftan adamın gitmesini istiyorum uzaklaştırmak Belkide bir taraftan da eski sevgilime ilgi duyuyor gibi bi taraftan da yanıma çekmeye çalışıyor gibiydim.
Sizce yorumunuz nedir?
1- eski sevgilim beni aldatmıştı.
2- annem bunu bilmiyor.
3- eski sevgilim evli şu an.
4- rüya da annemin bunu bilip bilmediğini ya da rüyamda ayrıldı mı ayrılmadı mı bilmiyorum
Neyse annem ile konuşuyorlar neşeli hatta sonra biri geliyor eski sevgilimle evlenmek istiyor gibi gibi ilgi duyuyor yaşlı ince uzun biri ( 50-60 )
Ben bi taraftan adamın gitmesini istiyorum uzaklaştırmak Belkide bir taraftan da eski sevgilime ilgi duyuyor gibi bi taraftan da yanıma çekmeye çalışıyor gibiydim.
Sizce yorumunuz nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O kişi ile olsaydı; ailenle ciddi sorunlarınız olacaktı. Bir tarafında hep bir pişmanlık var, bir tarafında da mantığın var. Sen mantığını kullanmışsın bu ilişkiyi bitirirken ve çok doğru bir karar vermişsin. Kalbin zamanla soğuyacak merak etme. Aklına getirme o kişiyi. Mutlu kal.
Yok öyle değil. Ben zaten sildim. Uzun yıllar geçti aradan. 8-9 yıl. Rüyamda gördüm öyle söyledim yoksa çok düşünmemiştim eğer ki düşünecek olsam bu başkası olurdu.
Ona duyguların bitmemiş rüyanda bile biri bakıyor diye tedirgin oluyorsun ve yanında olmasını istiyor onu kıskanıyorsin olay bu dostum
Yok ya yani ona karşı bir duygum varsa o da nefret olur şimdi o da yok.
Hem unutamayacağım daha önemli kişiler var v😓
Benim yorumum biraz ; belki de evli ama sığınacak bir yer arıyor. Benim yanımda olmayıp annemin yanında olması bilmiyorum.
Adamın yaşlı olması ise bence birilerini yaşlandırmış olabilir gibime geliyor.
Şöyle kocasi ile arası bozuk. Kovası genç yaşta ihtiyar gibi oldu. Kız da kaçtı. Benim annemi buldu.
Rüyalara ulvi bir boyut yükleme Allah sana niye mesaj versin evlenmiş bir kız için bunu yapmaz emin ol. Bu tamamen psikolojik bir rüya.
Muhabbet yanlış anladın , illa benimle evlenecek diye bir şey yok ki
Zaten böyle bir durumda yok yani. Giderken. Aldat git vs. Olmaz.
Yok yanlış anlamadım başkasıyla evli bir kız için sana mesaj vermez demek istedim aldatma konusunda haklısın iyi ki de kurtulmussun ondan senle evlenip aldatsa ne yapacaktın aldattığıyla mi evlendi peki
Hayır.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!