2,5 senelik ilişkim vardı ayrılalı neredeyse bir sene olacak birinden hoşlanıp konuşmuştum ama yok onun hissettirdiğini kimse hissettirmedi kontrol edebileceğim sosyal medya hesabı bile yok numarası aklımda acaba neler yapıyodur🫤
3 ay
2,5 senelik ilişkim vardı ayrılalı neredeyse bir sene olacak birinden hoşlanıp konuşmuştum ama yok onun hissettirdiğini kimse hissettirmedi kontrol edebileceğim sosyal medya hesabı bile yok numarası aklımda acaba neler yapıyodur🫤
Seviyorsan yaz ya içinde kalmasın üç günlük dünya zaten. Oruç tutuyorsa bayram günü yaz bayramını kutla, genelde önemli günler kestirilir böyle şeyler için, bayramlar, yılbaşı, doğum günleri… çünkü özellikle o kişiye dönmek için yazılmış gibi gösterilmez. Mesela bayramını kutlarsın iki muhabbet edersin nasıl olduğunu öğrenirsin vs konuşursunuz. Şimdi yazarsan yazma sebebin sadece ona dönmek olacak yani işler ters giderse, ona dönmeye çalışıp dönememiş biri olacaksın
Bayramını kutlamam garip olmaz mı hayatından çıkmışım o beni çoktan unutmuştur bu ne alaka der
Kötü bir ayrılık (aldatma, büyük kavga vs.) değilse garip değil. Sonuçta o kişiyle 2.5 sene bir şeyler paylaşmışsınız hayatının bir dönem bir parçası olmuş. İçinden kutlamak gelip kutlarsın bu kadar ne alaka falan demez merak etme. Garipsenmez herkes böyle yapıyor. Mesela ben ehliyeti kazandığımda ilk eski sevgilime demiştim. Neden bilmiyorum içimden gelmişti. Bir süre konuşmuştuk. İlişkisi falan olabilir bu yüzden soğuk davranır cevap vermezse üsteleme sakın
Kalbine dokunan biri kolay silinmiyor, bunu yaşıyorsun ve bu çok normal 💔 2,5 yıl az değil, ister istemez karşılaştırıyorsun. Şu an özlediğin şey gerçekten o mu, yoksa o ilişkideki “sen” misin biraz bunu düşün. Çünkü bazen insan kişiyi değil, hissettiği değeri özlüyor 🥺✨
Numarasını aramak bir mesaj uzaklıkta ama sonra daha mı iyi hissedeceksin, yoksa kafan daha mı karışacak? Kendine bunu sor. Bir senedir ayrıysanız bir sebebi vardı be güzelim.
Peki onunla birlikteyken seni en mutlu eden şey neydi? 🌸
O özlemiyodur
Bunu düşünmek can acıtıyor biliyorum 🫤 ama akıl okuma yapıyorsun şu an. Belki özlüyordur belki gurur yapıyordur. Sen onun ne hissettiğine değil kendi kalbine odaklan güzelim 💗✨
Cevap
13Cevap
İleride seni üzmeyeceğini düşünebiliyorsan, çok büyük bir kırgınlık yoksa ara büyüklük sende kalsın.
Geçmişte çok üzdü ne kadar sevdiğimi biliyo acaba pişman mıdır
Özlemek çok insani bir duygu. burada neden bittiği önemli. Ortada büyük bir problem yoksa çözüm düşünülebilir.
Beni unutmuştur bile
Anıları özlersin kişiyi değil. İyice düşünerek hareket et bence
Onu özledim üzdüğü zaman çok oldu düzgün anımız yok yeni sayfa açabilseydik
Dönme şansın varsa dene.
Ama affedilmeyecek bir şey yaptıysa unutmaya bak
Yapmadı ama hep giden oydu tutamadım ki yine istemez beni
Sevmiyorsa unut. Kimseyi zorla sevdiremezin. Kendi yoluna bak. Hayatın başrolü sensin
Neden ayrıldınız bu çok önemli ortada aldatma yoksa dön
Aldatma yok kendini yetersiz hissediyodu ne kadar ikna edip her seferinde barıştıysamda o yine gitti tutamadım
Kaç defa ayrılıp barıştınız seviyorsan tekrar denemelisin 1 sene geçmiş her şey iyi olabilir
Çoktan beni unutmuştur bile
Bu kadar beni istiyosa zaten vazgeçmişti
Seviyorsan dene
Erkeklere adım atmak çok büyük hatadır ama 1 yıl geçip sana dönmediği için çoktan unutmuştur dönme ihtimali yok
O yüzden seviyorsan sen yaz son kez içinde kalmasın
Exten next olmaz.
Hayatınıza devam etmişsiniz işte arada öyle özlem atakları gelebilir normaldir takma kafana
Asla eskisi gibi olamayacagni biliyorsun canim
Eski sevgilinle diyalog kur
Beni unutmuştur bile
çoktan başkalarıyla görüşüyodur
Sosyal medya hesabı yok kız ortamı yok anca ailesi görücü usulü birini bulur bunları açık biri
belli olmaz o işler ayrılık sonrası boşluktan kurtulmak için birisini almış olabilir hayatına
Ayrilan oysa yani bu zamana kadar dönmsi mi
Ayrılıktan üç ay sonra iletişime geçti cevap vermemiştim
Neden ayrıldı peki
Kendini yetersiz hissediyodu problemleri bitmiyodu
Heh benim exden bahsediyorsun herhalde yabancı gelmedi
🫤
sadece uykun geldi yat ve uyu özlemedin kimseyi
Mantıklı
Eskiler hep koyar ve bela
çok zaman geçmiş bir anlamı kalmamış ki
Keşke eski sevgilim de senin gibi hissetseydi
Süzme kaşar peynir unutmuştur seni çoktan