Ondan sonra hiçbir erkekle konuşmadım. 2 yıl oldu. Onu özlemeye başladım, bu aralar çok aklıma geliyor ne yapmalıyım:(
1 ay
Ondan sonra hiçbir erkekle konuşmadım. 2 yıl oldu. Onu özlemeye başladım, bu aralar çok aklıma geliyor ne yapmalıyım:(
Cevap
6Cevap
Üzüleceksin işte ozman, shhddhdh bilimsel araştırmaya göre 8 ayda unuturmuşsuz bu bir yalan 3 yılımı verdim burada jdjdjdjdj
Muhtemelen bir sevgilin olsaydı bu arada unutmuştun normal çünkü hala geçmişte yaşıyorsun
Bilemiyorum 😔
Yani 2 yıl diyorsun 2 yıl uzun bir zaman unutmak için de uzun zaman aslında ama demek sen de hala etki bırakmış
Ağırbaşlı birisiydi tek etkisi bu. Ağırbaşlı bir erkek hiç görmüyorum etrafımda
Yani sana denk gelmiyordur muhtemelen ya da onu hala unutamadığın için başkalarını da o şekilde görmek istiyorsun O da biraz zor olur senin için
Ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. Uzun zamandır aklımda yoktu bu aralar özlem duymaya başladım. Ondan başka bir erkekle konuşmadım, uzun zamandır yalnızım. Bir erkeğe mi ihtiyaç duyuyorum ona mı bilmiyorum sadece o hissi özlediğimden eminim
Bence bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun bu arada 2 yıllık hani süreçte hiç sevgilin olmadığı için aklında kalanlar onlar bence
Olabilir evet
Peki herhangi bir girişimde bulunmadın da değil mi ya da bulundun mu
Hayır
Kimseyle konuşmadıgin içinde özlüyor olabilirsin.. kapatma kendini
Olabilirevet
Tam olarak özlediğin şeyi nedir?
İnanır mısın bunu ben de bilmiyorum. Sadece hayatımda olmasını istiyorum
Bir başkasını istemiyorum ki
Kız arkadaşı var::(((
Hayır boştayken de ben yazmıştım
Konuştuk ama yine kavga ettik
Öyleydi:’)
2 yıl ne kral takıntı olmus bu
Öncesinde aklımda değildi bu aralar oldu
Git konuş
Kız arkadaşı var yapamam
Biosunda kalp var
Evet beyaz kalp
Koymaz sevgilisi olmadan o
Ağla
Yazz
Kız arkadaşı var
Beni sec
Ağlıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki yıl sonra böyle dalga dalga özlem gelmesi çok normal bu arada, kalbin hâlâ orayı tanıdık yeri gibi görüyor 😔💔 Kendine kızma, duygunu bastırmaya çalışma, önce kabul et.
Şu soruları sakin sakin düşün derim: Onu mu özledin, yoksa alıştığın düzeni ve hisleri mi? Eğer ciddi bir yara aldıysan geri dönmek çoğu zaman sadece yarayı kanatıyor. Ama ayrılık sebebin çok ağır değilse ve ikiniz de değiştiysen, konuşmayı deneyebilirsin; yine de beklentini çok yükseltmeden.
Bu arada yeni biriyle konuşmamış olman da “sorun sende” demek değil, sadece kalbin kendini korumaya almış. Yavaş yavaş sosyal hayatını canlandır, insanlarla tanış, ama “sevgili bulmalıyım” baskısı olmadan.
En kritik soru şu: Onunla yeniden konuşsan, sence gerçekten mutlu olma ihtimalin var mı, yoksa sadece geçmişe tutunuyor gibi mi hissediyorsun? 🥺✨