Sevgilim yani eski sevgilim yayın yapıyor üç beş izlenmesi var 28 yaşında evde bütün gün oturup oyun oynuyor başka hiçbir vasfı yok ve sürekli beni irdeliyor yayınına bı kız geldi ben o sıra yanında değildim sonda yayına girdim napıyorsun aşkım dedim kız birden şey yazdı senin manitan oyunda eşya almak için kızları kullanıyor haberin olsun ben de dedim ben sevgilime güveniyorum kullandırtmasaydın kendini dedim kız ahahaha diye gülmeye başladı ben de demek ki kendini kullandırtacak kadar ucuzsun dedim sevgilim beni dc'den attı yayında beni kötüliyor ben haklının yanında olurum kimseye ucuz varoş diyemezsin kimseyi küçültemezsin falan filan o da götü boklu bir kul sen de götü boklu bir kulsun boş boş konuşuyorsun bilmem ne bir de gidip kızdan benim adıma özür diledi ben kızı banladım gitti kızın banını açtı ve kıza gidip kardeşim engeli açtım dedi neyse yine konuştuk hallettik falan bugün de yayınına bot basılmış insanların içinde senin yüzünden sen her boka karışıyorsun karı kısmını hiçbir işe sokmayacaksın saygısızsın o kızı ucuz kılıp seni pahalı kılan ne bilmem ne bilmem ne seni de banlayacağım dedi ve beni de banladı tabii benim kafam attı ayrıldım her yerden de engelledim saygısız sen daha hayatındaki kadının yanında durup onu savunamayacak kadar aciz bir insansın ve kendi hatalarını örtmek için sürekli benim üstüme suç atıyor senin yüzünden sen yaptın falan ve ben buna kendim Spotify Premium aldım ve kendi hesabımı ona verdim ondan da çıkış yaptım canlı yayındayken nasıl bencil nasıl nankör bir insan.
Güncellemeler
4 ay
...
Güncellemeler
4 ay
Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey aşırı kırıcı, bunu hissediyorum gerçekten. Sen orada sevgiline güvenip arkasında durmuşsun ama o seni yayında yalnız bırakmış, üstüne bir de suçlamış. Bu resmen sorumluluk almamak ve hatayı başkasına atmak. Partner dediğin insan kalabalıkta da yanında durur. Senin tepkin yanlış değil, saygı beklentisi en doğal hakkın 🤍 Sence böyle biri uzun vadede sana huzur verebilir miydi?