Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzun yıllar öncesinde, ben henüz lisedeyken aynen böyle bir olay gelmişti başıma.
İkisine birden dalmıştım. Birini hastanelik ettim, diğeri ise ayakta tedaviyle atlatmıştı çünkü o kaçmıştı. Olay emniyete aksetmişti, durumu anlattım, zaten etrafta şahitlerde vardı, bir sorun olmadı.
Tek sorun şu oldu, o sıralar ben bir kulüp bünyesinde boksa gidiyordum, bu olay duyulunca beni kulüpten atmışlardı :(
Birde Adanalıyım ben, gençlik, delikanlılıkta var. Bizim orda böyle bir durumda karşıda değil iki kişi 10 kişi bile olsa kaçmazlar kavgadan çünkü sevgili durumu olduğu için namus meselesi gibi algılanır. Ya ölürüm ya öldürürüm başka yolu yok derler, asla korkmazlar.
Ama tabi 30 sene öncesinden bahsediyorum. Artık insanlar değişti, mertlikte pek kalmadı kimsede...
Bu arada şunuda söyleyim, ben şu an kavgaya karşı bir insanım. Herşeyin medeni bir şekilde çözümlenmesinden yanayım.
Fakat bazen olmuyor işte...52 Yorumla
Soran+1 yılKeşke her erkek sizin gibi olsa, insan güvende hisseder yanınızdayken.
Adanalı olduğunuz için hiç şaşırmadım buna, Adanalılar, çok cesur oluyor bunu dün öğrendim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılyuh artık. sen azman mı arıyosun yanında? ne yani etraf oro. spu cocuğu dolu diye. sende gidip sevdiğin adamı mı bırakacaksın. sen iyi yüzsüz olmuşsun. kusura bakmada. insan korunmak ister. evet. ama çocuğun sucu ne bu davranışta. git kendi kendine ciddi bir şekilde sen kendine silahşör mü arıyorsun eş mi arıyorsun. böyle bir günde o çocuğu bırakırsan onun halini düşünsene.
32 Yorumla
Soran+1 yılerkek gibi erkek olsun yeter, birşey aramıyorum ben
- +1 yıl
şöyle ki sen kadın gibi kadın olmadığın için orada başına bu geliyor. kadın gibi kadın olsaydın sen evinden hiç çıkmazdın. oda kendisine diklenen o. rospu cocuklarını benzetirdi. ama bakıyoruz. sen yanındasın. o. rospu cocuklarıda dibine kadar gelmiş. o vakit sen ne hakla adam gibi adam arıyorsun? kusura bakama. iğneyi başkasına batırmadan önce gidip bir çuvaldızı dene artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kavgacı erkek istemem ama o durumda da bişeler yapmasını isterdim. Bikeresinde erkek arkadasıma birisi bizim mahallede omuz attı döndü cocugu dövecekti kolundan tuttum cevirdim sakinleştirdim yani o hamlesi beni etkiledi ama kavga olsunda istemezdim. Ki sert ama hiç kavgacı degildir. Ama seninki içinde bence ayrılık sebebi de degildir
15 Yorumla
Soran+1 yılbende orda kavga olsun istemem, kim isterki zaten.
ama biraz daha dik ve erkek gibi durabilmeliydi
Cevap sahibi+1 yılOnda haklısın ama kendini güvenme hissetmek önemli. Ben yolda yürürken güvende hissediyorum kendimi her konuda cünkü yanımda o var diye. bir de şöyle bişe var eger sevgilin olmasa bile erkeklerde koruma içgüdüsü vardır benim normal erkek arkadasım bile cıkısırdı gibi geliyo bana. Seninki fazla korkaklık yapmış gibi
Soran+1 yılAynen öyle işte.
Çok şükür biri beni anladı. :)
Teşekkürler
Evet erkeklerde var bu dediğin hepsinde olmasa bile.
Yani o Adanalı abi hiçbirşeyim değil ama adam bir an bile tereddüt etmeden, beni korumak için 2 kişiye birden daldı
Cevap sahibi+1 yılSeni degil hatta sizi 😬
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesnilikle haklısın, ben olsam bende soğurdum.
Sevdiği kızı koruyamayan erkek olmaz olsun.
Soğan erkeğiymiş o21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Normaldir kavga etmeyi tartışmayı sevmem ama iş namusuma kadar gelmişse kendimi tutamam ben çok kıskancım sadrce sevgilimi karımı değil komşu kızını bile namustan korur kollarım kaldıki hiç tanımadığım bir kız olsa bile korurum yani en azından elimden geleni yaparım
15 YorumlaSalak mısın sen kızım? Bu yüzden mi ayrılcaksın? Sevgilin ne kadar zor durumda kalmış bir düşün istersen. Kim bilir belki de hala bu olayı düşünüyordur sevgilisinin yanında çok kötü bir duruma düştü. Senin ona destek olman gerekirken düşündüklerine bak. Sevgilin kavga etmek istemeyebilir veya gerçekten korkmus olabilir olamaz mı? İnsan değil mi o da.. Yemin ederim senin gibi düşünen kızlardan nefret ediyorum
40 Yorumlaufacık bir kavgada seni öldürebilecek karakterde insanlarla dolu her yer. en doğrusu bu tip insanlara hiç bulaşmamak. tabi seninki de abartmış sanki.
22 Yorumla
Soran+1 yılBiz hiç bulaşmadık ki, dönüp bakmadık bile, ne ben ne de sevgilim
belkise yaninda kavga etmek istememistir. ben olsam ki cidden cok iyi dovustugum bilinir cevremde bende kiz arkadasimin yaninda kavga etmezdim. ama sunu derdim tatlim sen bufeye git ben arkadaslarla bir konusayim :)
31 Yorumla- +1 yıl
klavyeyi nereye bırakayım abi
valla gerekirse dayak yerdim ama sevgilimin yanında küçük düşürmem kendimi
29 Yorumla
Soran+1 yılvarya yemin ederim sevgilim biraz cesur davransa, bende tekme tokat girerdim onlara, yalnız bırakmazdım onu
- +1 yıl
@komed sen anlamıyosun galiba önemli olan gururdur.
sen, seni sonuç olarak dövecek birine "" abi yok bakmadım """ diyip dayak yemen ve küçük düşmen gururunun incenmesi ölümden beter değilmidir senin için.
ama yok "sanane ul an sen kimsinki" diyip belki korkutman veya ağzına yumrugu koyman veya dayak yemen daha iyi olmazmıydı en azından gururun adamlıgın incinmezdi zaten bu durumda bile sana korkak diyecek kızdan birşey olmaz korkak dese bile emin ol üstteki yazdıgım olaydan daha iyi olucaktır.
+1 yılşunu düşündün mü orada avga çıksa ve biri bıçak çekip sana ya da ona zarar verse ne olacaktı bu seferde beni niye tehlikeye attı ki diyecektin. siz kızlar varya çok bencilsiniz. sen ne yaptın o esnada sen korusaydın o zaman. bence terk et en azından çocuk vefasız bir kızdan kurtulur topunuz aynısınız erkeğin en zayıf anında hemen terk etmeyi seçin. sen yarın evlnediğinde de eşinin biraz geçim sıkıntısı sonucu buraya gelir acaba boşansam mı dersin.
07 Yorumla
Soran+1 yılBıçak falan yoktuki, ne alaka?
- +1 yıl
sen görmezsin tabi mahalle aralarında böyle tipler olur her türlü pislik beklenir. sen kızsın bilmezsin anne evinde rahat rahat hayatını yaşarsın. bence bu tür şeylere takılma. ne biliyorsun senin için canını vermeyeceğini.
Soran+1 yılo Adanalı abi tek başınaydı ama o hiç korkmadı belki bıçakları vardır diye
- +1 yıl
bak sana abi tavsiyesi eğer sevdiğin insanın yanında böyle kıytırık şeylerden uzaklaşacaksan kimseyle çıkma. ortalık şerefsiz dolu. dua et o anda sevgiline bir şey yapmadıklar öyle olsaydı şimdi bu soruyu sormaz ciğerin parçalanırdı.
- +1 yıl
@IsaBarıs sana fikrini soran olmadı. ne demk istediğimi anlamadan etmeden ön yargılı davranma sen bıçaklanmak istiyorsan sıkıntı yok ama ben sonrasını düşünüyorum vizyon meselesi senin anlayabileceğin bir şey deği. adamlık kavga dövüşe bakmıyor şimdi sesini kes ve fikirlerini başka yerde anlat
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa çocuk senin yanında kavga etmemek için pisiriga yatmış neyse hadi diyelim gerçekten pısırık ama koruyamamak ne ya koruyacak ne erkek arkadaş edinecek duruma geldiysen zaten senin seni koruman lazım he illa biri koruyacaksa size sataşan gibi bir tiple evlenirsin bizde 3. sayfa da okuruz sizi
06 Yorumla
Soran+1 yılBu söylediklerini gerçekten inanarakmı söylüyorsun yoksa sen pembelere bürünmüş bir erkekmisin?
Cevap sahibi+1 yılInanarak söylüyorum mavi falan değilim toplumun erkek söyle böyle olur diye yapıştırdığı maftalardan dolayı toplumumuzda saçma sapan şeyler olduğunu düşünen bir bireyim bu kadar saçma mantıkla yaklasirsak bu kadar saçma insanlar yetişir kendi bacisinin namusunu koruyorum diye bacısını döven öldürenler başka kızlar için de başka erkekleri hatta kızları öldürüyor
Soran+1 yılİşte o dediklerinin Allah belasını versin
Cevap sahibi+1 yılO dediklerim senin arkadaşınla yolunu kesen lavuklar sen bela okurken bir yandan da onlardan istiyorsun he bu işin doğrusu ne diye sorma benim düşüncem bana senin ki sana ne yaparsan ama ben o tiplerden uzak duruyorum adam olmak her yerde kavga etmek değildir
Soran+1 yıliyide ben herkesten çok uzak duruyorum o tür yaratıklardan
ama uzak durmak yetmiyorki
Cevap sahibi+1 yılYetmez tabi çünkü sen seni koruyacak erkek arıyorsun yani korunmasız göründüğün için sana satasiyorlar bak erkekler neden hep daha genç kadın ararlar biliyor musun hayat tecrübesi azdır ne istedigini bilemez ve karşısındaki erkek tecrübelerinden dolayı daha rahat kontrol eder sen kendine güvendiğin sürece satasmalarda halolacaktir he güven derken millete küfret demiyorum dön sizin ananız baciniz yok mu hadi daha da fena çıktılar önce ismini soyadını öğren sonra al eline polisi arıyormuş gibi konuş bak bir daha yapıyor mu
napak bıçak mı yiyek sizin için dışarıda kaybedicek bir şeyi olmayan tonla insan var. Adamların beyni yok hadi erkek arkadaşın da dayılandı çocuk taktı bıçağı erkek arkdaşın sakat kaldı ee sonra?
33 Yorumla
Soran+1 yılBıçakları yoktuki, eğer olsaydı korkutmak için ellerinde sallarlardı bıçagı
kötü olmuş bir erkek sevgilisi yanında bu duruma düşmek istemez emin olabilirsin. ama kendinin yeterince öz güveni yoksa ister goril gibi olsun karşısına bamya gibi biri cıkar yine birşey diyemez.
04 Yorumla
Soran+1 yılama insan biraz cesaret gösterirdi
- +1 yıl
sende hakklısın bir kız korunmak ister.
korunabileceği erkeğin yanında olmak ister. haksızsın diyemiyorum ama oda öyle biriyse öz güveninde biraz calışsın. bazıları fitness yaparak özgüven kazanıyor şaka gibi geliyor ama öyle bazılarıda dövüş sanatlardan özgüven kazanıyor denesin derim
Soran+1 yılbiraz cesaret gösterse bile yeterliydi.
o Adanalı abide tek başınaydı ama o hiç korkmadı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTutup orda serserilerle sokak kavgası etmesi hiç hoş olmazdı ama kızım, çocuğa hak vermek lazım.
Ama seninde haklı olduğun yerler var, bir erkek fazla pısırık olmamalı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz olsun öyle erkek.
Kesinlikle haklısın canım.
Koynunda korkak bir tavşan gezdirme, at gitsin
Ona ayırdıgın zamana yazık20 Yorumla
+1 yılçocuk sataşsa belki biçaklanicak bişey olucak ozaman memnun kalirmiydin. seni rezil etmemek için ne yapması lazımdı
04 Yorumla
Soran+1 yılne bıçagı ya, bıçak falan yoktu ellerinde
- +1 yıl
kavganın gidişatiyla cikartabilir. sokakta onca boş insan var kaybedeceği hiç bişey yok adamların
Soran+1 yılo Adanalı abi tek başınaydı ama o hiç korkmadı belki bıçakları vardır diye
- +1 yıl
adamın kendi mahallesiyse sorun çıkmaz zaten. sevgiline git destek ol bence özguveni kırılmıştır
her dalaşana cevap verip bıçaklansa hoşuna giderdi herhalde
38 Yorumla
Soran+1 yılne bıçagı ya, bıçak falan yoktu ellerinde
Soran+1 yılbıçak olsa eline alıp sallardı bıçagı korkutmak için
ama elleri boştu
Soran+1 yılona bakarsan birine sopayla vururken, öbürü kendini bıçaklayabilirdi.
ama tekrar diyorum bıçak falan yoktu
+1 yılBu çocuk senin için kavga etti bıçaklandı öldü diyelim. Samimi olarak söyle kaç gün yas tutarsın arkasından?
10 YorumlaKardeşim pısırıklıkla alakası yok bu tarz sataşmaları geleceği olmayan kişiler yapar sevgilin adammış
50 YorumlaBelki sana zarar gelmesinden korktu ve o şekil davrandı ne biliyorsun? Belki deni o şekil korumaya çalıştı
00 Yorumlaİki kisi ye karsi tek zor ama o sekilde de durmamasi lazimdi dayakda yese dovusmeli
10 Yorumla
+1 yılBahsettigin kiz arkadasin olsa bile boyle davranmasi abes kaçardı. Hala ayrilmadiysan sendede bir anormallik var
11 Yorumla- +1 yıl
Onun agzina kurekle vurmak gerekir
+1 yılsevgilin senin için hep kavga mı edecek? hadi etti diyelim o herifler sevgilinin peşini bırakmazlar. o an bıçak yoksa başka zaman olur adam geberir sende başka serseri bulursun
00 Yorumla
+1 yılSen kendini koruyamıyor musun. Koruma istiyorsanız bodyguard tutun kendinize
00 YorumlaVer yolu yanındaki kız hayat kadını bile olsa laf ettırmıcen delikanlıık bunu gerektırır
10 Yorumla
+1 yılYaşını merak ediyorum liseli falanmısın cocuga yazık ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBilki o pısırıksa bu sebepten ayrılırsan sende or. spu damgası yersin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama ya. Artislik yapip da bicagi karnina yeseydi daha mi iyiydi. Eğer dovseydi
09 Yorumla
Soran+1 yılBıçakla bozdu herkes, yav bıçak falan yoktu diyorum
Cevap sahibi+1 yılHahaha herkesin akli biçağa gidiyor :D belki biçaği vardir diye dusunmustur cocuk artislik yapip olecegime hic yapmayayim da yasayim demiştir djjsjsjsj :D
Soran+1 yılo Adanalı abi, belki bunların bıçagı vardır gizlemişlerdir falan diye düşünüp korkmadı ama, ikisine birden daldı, biri kaçtı öbürünü yakaladı
Cevap sahibi+1 yılHim :D ayrilmak icin bir neden degil bu
Soran+1 yılama soğumak için çok geçerli bir neden
nasıl desem elimde olan birşey değil bu, sürekli o aptalca açıklama yapma çabası aklıma geliyor, yanlış anladın, size yan bakmıyordum falan demeleri falan
Cevap sahibi+1 yılKendisine soyleseydin niye karşilik vermedin diye?
Soran+1 yılhiç açmadım bile konuyu çünkü utanıp eziklik hisseder diye.
öyle birşey yapmam ben yapamam
ama elimde olmadan soğudum epeyce :(
Cevap sahibi+1 yılIsınırsin tekrar nsjsj
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık o adama senin gibi birisine sevgilim diye yanında taşıyor hem kuyruk salla sağa sola adam dayak yiyince pısırık
30 Yorumla
+1 yılOlay çözülmüştür arkadaş Hard Kezban
31 YorumlaSacmalama tek basına dalasıp dayak mı yeseydı?
112 Yorumla
Soran+1 yıltek bırakmazdım yardım ederdim ama o çok korkak davrandı
- +1 yıl
akşam haberlerinde liseli genç sokakta 4 yerinden bıçaklandı ulan dışarıda kaybedicek bir şeyi olmayan tonla insan var. Gereksiz atar göte batıyor bu devirde. var mı üzerinde bıçak? Olsada takabilecek misin? Ne kadar savunma sporu biliyorsun? Lafa geldimi yok yaa dalardık yaaa göte bıçağı takarlar göteee
- +1 yıl
@HzRagnar @zeynep899 Bir kere olay sadece bakma olayı değil. Amaç yanında kız arkadaşın varken seni küçük düşürmek. Amaç kız arkadaşına da sataşmak. Bu olayın sonu oraya gidecekti. Peki ya Hzragnar orası ıssız bir yer olsaydıda o kıza birşey yapsalardı sen o bıcağı bir yerine yemeyi mi tercih ederdin yoksa o kızı korumayıp izlemeyi mi?
Soran+1 yıl@HzRagnar
o Adanalı abi tek başınaydı ama o hiç korkmadı belki bıçakları vardır diye- +1 yıl
@Topraki35 cidden ciddi anlamda canınız tehlikeye girdiği bir durumla karşılaştığınız zaman ne kadar gereksiz atar yaptığınızı fark edeceksiniz. şu an oyun gibi geliyor yazması kolay yoookk yeaaa tabi dalardım bıça yerdim. Kaç kere bıçak acısı tattın? Leylekler mi getirdi seni birader kız arkadaşından başka hiç bir şeyi düşünmeyecek misin? Varsa profesyonel bir bilgin karşı dur eyw sağdo solda izlediğin filmlere benzemiyor dışarısı
- +1 yıl
@Topraki35 eyvallah ama bu devirde her pişt yapana bakıcak mısın? Yahu trafikte niye yol vermedin diye adam öldürüyorlar bu ülkede insan hayatı bu kadar ucuz bu kadar basit. Ananın babanın hiç mi hatırı yok. Trafikte motorla beni fark etmediği için aynasına tıkladığım adam silah çekti arabada anlatabiliyor muyum? Böyle bir ülkede yaşıyoruz
Her erkek kavgacı olmaz
00 Yorumla
+1 yılAdamlar sana satassa neysede
00 Yorumla
+1 yılOlmamalı bence
20 Yorumla
+1 yılkız arkaşadıma baktı diye burnunu kırmıştım
00 Yorumla
+1 yılHer kavga da kavga edilecekse sorun sende
00 Yorumlayazık çok yazık
00 Yorumla
+1 yılkarar senin