Benle anca evlenirler anca esc giderim dimii mk zaten 28 yıldır sevgilim flörtüm bile olmadı mk napıcam üstelik kaslıyım boyum 180 ve tipim fena değil gitgide özgüvenim düşüyor hem de
3 ay
Benle anca evlenirler anca esc giderim dimii mk zaten 28 yıldır sevgilim flörtüm bile olmadı mk napıcam üstelik kaslıyım boyum 180 ve tipim fena değil gitgide özgüvenim düşüyor hem de
Kardo olmayınca olmuyor bazen 32 yıldır bende aynıyım tek avantaj senin boyun uzun ve kaslısın bende ise 173 cılız ve saçlar gitmiş tipte yok yani albenim yok önüne gelene yaz konuş boş ver güzelleri hepsi kendini beğenmiş egoist gram hakketmiyorlar
Onlar merco ya range binip inip çok güzel olduğunu düşünüp beklentileri yüksek oluyor millet kapısında köle olduğunu düşünüyorlar
Kasarlar ya keske kasli olmasaydim bi boka yaramadi zaten
Kardo bende diyordum başlayayım sanırsam değişen bir şey olmayacak şu an onu gördüm kaşar ki ne kaşarlar
Valla olmuyor erkekler diyor sadece fizigin iyimis knk falan diyolar o kadarr
Söylediklerinden özgüveninin bayağı düştüğünü hissediyorum 🥺 28 yıl deneyimsizlik insanın kafasında büyüyor, biliyorum. Ama “kızlar beni elde edemiyor” ya da “ancak evlenirler” gibi düşünceler seni daha da geriye atıyor. Kaslı olman, 1.80 olman tamam ama enerji, göz teması ve rahatlık daha çekici 💫 Sen kızlara yaklaşırken geriliyor musun, yoksa daha denemeden kafanda mı bitiriyorsun? Biraz bunu konuşalım mı?
Cevap
2Cevap
Anlattigin gibiysen sevgili bulmaman imkansiz
Asıl kotu olan flort bile bulamamak
Nasil ya belki de kendinden cok iyilere bakiyorsun
Evet biraz kasarlara bakarim
Olmaz o zaman para lazim onlara
Parayi bulsam olur mu kesin bi de parayi bulayim bakalim kaslı bile oldum dnmb
Kdgisgjfxjxfgs yani bence net araban falan olmasi lazim para yedirmen lazim yoksa yok
Ehliyetim bile yok benim ya xd ama almayi deniyom
Ohooo senin yol uzun
Neden ya off araba mi lazim illa
Yani senin istedigin tarzda kizlar oyle seylere bakar
Benimde öyle tipim fena değil fiziğim iyi falan ama benimde özgüvenim düşüyor daha önce ilişkim oldu da son birkaç yıldır hiçbir kız yok
Seninolmus ben incelim
Daha önce oldu da bidaha olmayacak herhalde sıkıntı orada daha büyük sıkıntı o
Bu düşüncelerin yuzundendir belki de
Ne dusuncesi aaqq
onune gelen kıza aq diyo musun boyle bu ne samimiyet aynı ananın azından mı çıktık
a*ından
Derim hakediyonuz
isine bak
Sana öyle geliyordur
Hayir elde etsem bakir opusmemis olmazdim
Osurumu kokla a. mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?