İlişkinin başında net olmayan erkek? Yardımmmm lütfen?

Benim onu sevdiğimi biliyor. Ben ona seni istiyorum diyorum o Deneyelim dedi ve ilişkiye başladık. Bana seni üzmekten korkuyorum dedi ilişkinin ilk başında. Neden dedim cevap vermedi. Mesajlaşmada genelde ben 5 başlatıyorsam o 2 başlatıyor ama arıyor konuşuyoruz samimi gayet. Geçen ona özledim dediğimde cevap vermedi. Niye cevapsız kaldın dedim modumda değilim insan her zaman modunda olmaz ki dedi. Güzel sözler söylediğimde durup düşünüp cevap veriyor. Neden düşünerek cevap veriyorsun diyorum insan düşünerek konuşur diyor. Bazen de yine güzel sözler söylediğimde hoşuna gidiyor ama ne demem gerekiyor şimdi diyor. İlk başta beklentisiz adım attım hep anlayış gösterdim ama şu an o da karşılık vermeye başladı. Ama onun içindeki kararsızlığı hâlâ hissedebiliyorum. Eskiden aşık olduğu kız aldatıp evlenmiş. Travması kalmış. Kızı unutamadı diyemem ama etkisi sürdüğü kesin.
Bu çocuk beni sevmiyor mu? Zaman geçtikçe sever mi?🥹

Kötü bir ilişki geçmişi olduğu için temkinli diye düşünüyorum.

Seviyor zamanla olur
Sevmiyor
Temkinli sadece
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
3 ay
Birde geçen bir beğenisini gördüm ramazan bahanesiyle tekrar yazıp rezil olma işi diye yazı beğenmiş gördüm ama bişey demedim büyütmedim.
İlişkinin başında net olmayan erkek? Yardımmmm lütfen?