bazı erkekler mini mini eteklerle sevgililerinin ne kadar güzel olduğunu sergilemekten zevk alıyorlar abi siz mal mısınız ya biraz kıskanın sakının yanınızdaki kızı çok güzel olmuşsun aşkım nedir ya kız giyinmeyi unutmuş seni biraz kıskandırmak için yeter ayol azcık kıskanın
Cevabın nedir?
yaw he olunca yapacak bişey yok koluna adam diye takmayacaksın bile.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSüpersin canım 😂👍👏👏kıskanmayan erkekten hayır gelmez
13 Yorumla
Soran+1 yılkıskanın abi sahiplenin bu ne ya böyle di mi ama
- +1 yıl
Çok itici öyle tipler seven kıskanır dozunda kıskanır ama kıskanır kıskanmalı 😂
Soran+1 yılayyyyyynen öyle
+1 yılsevgilim oturmasını kalkmasını bilen biriyse neden karışayım ki
00 Yorumla
güzel kardeşim değilim çok şükür
14 Yorumla
Soran+1 yılöldürmeyen allah böyle tipleri sevdiriyo
Soran+1 yılo kadar da değil
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılOyle bir Turk erkegi var mı merak ediyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılvar allahın cezası nefes alıyor
- +1 yıl
Allah karşılaştırmasın 👆
Soran+1 yılamin
+1 yılben hic ole erkek gormedim
16 Yorumla
Soran+1 yılben gördüm görmez olaydım sinir küpü oldum
- +1 yıl
belki erkek diildir yanlis gormussundur ya da sen sarhos veya ruyadaydin olamazmi... iyce konus bakalim ayol sekeeim filan diyomu
Soran+1 yılyok demiyo gayet erkekssi tipi falan da zengin bebesi nolcak
- +1 yıl
zwnginlikle alaki varsa kizlar neden zengin erkek pesinde
Soran+1 yılneyin peşinde ya bence bu salak zengin diye onu bırakamam yok kimseyi kıskanmam ben en iyisiyim modunda tillahı gelse umrumda olaz sürünsün
- +1 yıl
herkes senin gibi olsa oda ole olmaz zaten ac kargalar gibi onca kiz basina ususurse oda kiskanmaz tabi
öyle erkeğe ben erkek demem
10 Yorumla
+1 yılkarismiyorsa sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğini de hissediyorum endişeleniyor arıyor soruyor samimi bir sevgisi var şu olay çözülse
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü farklı zevk peşindeler
1186 Yorumla
Soran+1 yılhayır yani durum öyle de değil
Cevap sahibi+1 yılöyle öyle sen ne bilyosunki mini etek giydiriyorsa zevk aliyodur gavatliktan
Soran+1 yılgavaaat
Cevap sahibi+1 yılaynennn😂😂o bile fantazi canim
Soran+1 yılümüğünü sıkcam onun
Cevap sahibi+1 yılsevgilin mi?
Cevap sahibi+1 yılbunu yapan sevgilinmi?
Soran+1 yılsevdiğim bey
Cevap sahibi+1 yılsevdiğim bey derken ne yani kocanmi
Soran+1 yılyav değil konuşuyoruz flört dönemi
Cevap sahibi+1 yılhe mini mi giydiriyor
Soran+1 yılYakışıyor bence sorun yok diyo
Cevap sahibi+1 yılteşhirci sevgilin
Cevap sahibi+1 yılgavatlik hosuna gidiyor başkaları izleyince
Soran+1 yılŞerefsiz beni sergiliyor yani bakın benim sevgilim böyle şöyle diye
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle sana uzun uzun anlatırım bu muhabbeti merak etme bende yaptım çünkü 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılacayip zevkli bir okadarda tepki çeken bir durum😂😂bunun sebebi şu yaşadığı hayat ve geçmişindeki ilişkiler
Soran+1 yılTabi tepki çeker kendine gelsin ya o ne hal başlarım zevkine sahiplenmeyi korumayı bilmiyorsa defolsun ya da defolmasın seviyorum da napcam ya
Cevap sahibi+1 yılsahiplenme duygumda sıkıntı yok ama dediğim gibi farklı tatlar ilişki sikinca olur yani
Soran+1 yılFarklı tatlardan kastını anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılensestlik ille açık konusturcan abow anlasana
Cevap sahibi+1 yılbir nevi seni paylaşıyor bunun adı ensest yani sevgilimi paylaşımı teşhir
Soran+1 yılO ne alaka lan ajasnmssmö akrabam değil bişey değil
Cevap sahibi+1 yılensestlik akrabayla olmaz sadece nişanlısını sevgilisini karısını paylaşanlar da ensesttir canım benim😊
Soran+1 yılCinsel birlikteliğim onunla da olmadı sadece giyiniş olarak ensestliğe giriyorsa ben bunu kaldıramam günah be
Cevap sahibi+1 yılsöyledim ışte güzel kardeşim tutumu nasıl peki mini giydirip dolastiryosa
Soran+1 yılYani karışmaz miniye ama öyle erkeklere yakın ol falan olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılonu demez zaten tepki çeker diye seviyor mu sence seni
Soran+1 yılYani sevmese bana katlamamak sanırım
Cevap sahibi+1 yılgüzel misin peki? mini giydigine göre guzelsindir bunları neden sordum seni seviyor mu yoksa zevkmi alıyor onu anlamak için
Soran+1 yılNe ahım şahım fiziğim var ne yüzüm öyle aşırı güzel dolgun biriyim hatta ama seviyor kıyafeti taşıyabiliyorsun artist diyo ya
Cevap sahibi+1 yılolsun yakisiyorsa tipe bakmaz herneyse dediğim gibi yani tecrubelerime dayanarak konuşuyorum senle normalde mini giyen birini kıskanması lazım lan ben bile mini giydirmezdim dekolte verdirdim😊gogus dekoltesi kadinsiydi
Soran+1 yılBak bir ortama girince gözler bizde olsun seviyor bende bunu severim sonradan yok otururken çantamı falan dizlerime koyuyorum bazen kendi kalkıp ceketini koyuyor benim rahatsız olduğumu anlayınca ya da şal istiyor ama biz arabadayken sorun yok onun araldaşları varken de sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılne zaman sıkıntı var peki?
Soran+1 yılYani arkadaşlarıyla Show yapıyo sanki rahatsız oluyorum evet arkadaşı da yine de öz kardeşi etmez neler görüyoruz
Cevap sahibi+1 yılanladım biraz daha acarmisin onların yanindami opuyor seni?
Soran+1 yılHayır ya öpmez öyle herkesin içinde ama şey var mesela ortada biraz şey bir konu var o konuda bir yorum yapıyo sanki biz öyle bişey yapmışız yani söyleyiş tarzı da itici ben kızmam giyinişine modernim ben havasında
Cevap sahibi+1 yılilginç ne ayak lan bu 😂😂
Soran+1 yılEğlence mesela olay diyelim "bizde çok eğleniyoruz dimi sevgilim " gibi bir cümleyi öyle tarifsiz bir ses tonuyla diyo ki
Cevap sahibi+1 yılevet ya bu çocuk kompleksli ya da ensest canım ötesi yok
Cevap sahibi+1 yılinstagram var mı sende? kullaniyormusun?
Cevap sahibi+1 yılmuhabbetin baya sardı beni 😂😂
Soran+1 yılÖf bu malı seviyorum da napcam ya saçını başımı yolcam
Cevap sahibi+1 yılseviyorsan katlancan ama bir süre sonra sıkacak seni bu çocuk sevgilim de öyle oldu 1 yıl ciktik nisanlanmadan döndüm
Soran+1 yılYok benim 24 yaşındaki sevdiceğim bana yeter
Cevap sahibi+1 yılSevdiceginin elinden mi aldik seni ben neseme bakarım muhabbetime banane. sevdiceginden
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılhemen triplenme ozaman uyuzzz
Soran+1 yılNe Tribi ya burda bilgilenmeye çabalıyorum ne yapsam diyorum işte
Cevap sahibi+1 yılsevdicegim yeter diyen benmiyim sanki gel sevgilim ol dedik amk😂😂
Soran+1 yılYa biliyoruz bu ayakları bırak
Cevap sahibi+1 yılbil bilme istedikten sonra sevgilin bile olsa elde ederim seni
Cevap sahibi+1 yılsevgilin bu durumdan rahatsız olmaz emin ol
Soran+1 yılTatlım hayalperest bir halin var git bir elini yüzünü yıka ve yaş aralığına bak
Cevap sahibi+1 yılYavrum sen rahatına bak biz kimleri egala ettik işinde ol sen hayal değil gerçek benim se vdiceginle uzun surmicek zaten yaş araligimi boşver sen
Soran+1 yılTamam amcacım
Cevap sahibi+1 yılben işin sevgili boyutunu çoktan astim neseme bakıyorum keyfime
Cevap sahibi+1 yılamca deme. lazım olur 😉😉
Cevap sahibi+1 yıldediklerim tek tek cikcak merak etme
Soran+1 yılO zaman tamam dede çıkarsa yazarım sana sen link bırak mı demeliyim
Cevap sahibi+1 yılalemsin beni gormeden dede yaptin ne is 😂😂
Soran+1 yılEn uç ihtimal 29 yaşındasın yani deşesin benim yaşıma göre
Soran+1 yılDedesin
Cevap sahibi+1 yılfarketmez kasinani kasirim yaş rakamdır yavrucum
Soran+1 yıl29 sun yani
Cevap sahibi+1 yılyo 27 canım
Soran+1 yılBenim sevdiceğim 24 ben ona arada sübyancı diyorum peki sen..
Cevap sahibi+1 yılSübyancı diyorsun ne diye berabersin 😁😁 ben normal karşılıyorum yaşa takılmam 35ligide devirdik 18ligide 😉
Soran+1 yılOna o şekilde takılıyorum arada o da deli ettin beni diyo ama yine de 6 yaş neeeeere 9 yaş nere
Cevap sahibi+1 yıliyi de bana niye açıklıyor bunları sen sevgilin varsa var ben muhabbet adamıyım öyle gor öyle düşün
Cevap sahibi+1 yılkendimden 12 yaş büyük kadınlada oldum 😉😉
Cevap sahibi+1 yılönemli olan benim hissetmem karşındakini sen niye tribe giryosun ben seni hissetmedimki
Soran+1 yılİğrenç ya
Cevap sahibi+1 yılyaş rakam hissetmem diyorum abartı değil mature yani 60 65 olmaz
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yıliğrenç değil sen tecrübesiz sin bana göre bebeksin
Cevap sahibi+1 yılalakası çok birlikte oldugun kadınlar
Soran+1 yılAynı onun ağzından konuştun tebrikler👏🏽
Cevap sahibi+1 yılistedikten sonra herşey olur şartların yasin önemi yok 😉
Cevap sahibi+1 yılsana dedim durum bu çıkıyor bak yavaş yavaş
Soran+1 yılTecrübesiz olmak kötü bişey öi ya hayret bişeysiniz
Cevap sahibi+1 yılevet kötü bişey erkeğini elinde tutamazsin
Soran+1 yılBelki daha önce hiç bir şey yaşamamam onu daha çok çekiyordur
Cevap sahibi+1 yılmantıklı ol seni etkilemeye calissaydim farklı davranırdım sevgilin bana benziyor düşünce olarak belliki
Cevap sahibi+1 yılçeker ama sonuç olmaz sıkıntı yaşarsınız o nasıl azginmi baya?
Soran+1 yılAslında şey yani evet ama hoşuna gidiyormuş tamamen kendisinin bişeyler öğretmesi ya da ilk onunla tecrübe edinicek olmam tabi daha hiçbir şey yaşanmadı
Cevap sahibi+1 yılyasamanmi gerekiyor ille
Soran+1 yılHayır ne münasebet böyle bir konu açıldı ben de beklersin çok dedim o da bana dayanamazsın dedi
Cevap sahibi+1 yılhaha ergen iliski sizinki bu ne la ben ilk gorusmemde yaliyorum oksuyorum
Soran+1 yılİlla bu mu gerekiyor yani
Cevap sahibi+1 yılbenim için bu gerekiyor evet sebebide su kaleyi başta zaptederim ayiktin mi ya çeker gider ya da kalır kralicem olur
Soran+1 yılHerkesin kraliçelik anlayışı farklı
Cevap sahibi+1 yılhaha aynen bu bana göre kraliçe çünkü ben kuralciyim ya o anda defolur ya da devam eder iliskiye
Soran+1 yılİlla cinsel ilişki olmalı yani bu mudur
Cevap sahibi+1 yılevet cinsel ilişki olursa bağlanır insan yoksa zor sevmek
Cevap sahibi+1 yılson 5 yorum konusamicaz daha anlıyorum muhabbetimiz sardı ama yorum. kısıtlaması gelcek
Soran+1 yılYapıcak bişey yok süründürmeye devam sonuçta daha yeni yeni olan şeyler bunlar sabretsin sonra ben onu yüceltmesini de bilirim
Cevap sahibi+1 yılBeni bayiyor düzenli ilişkiler
Soran+1 yılO zaman sevmeyi bilmiyorsun ya da hiç sevebilecek biri olmamış yaninda
Cevap sahibi+1 yılevet bilmiyorum ben sevmeyi beni gaddar ettiler
Soran+1 yılHayat cinsellik değil dedecim sevmeye değer insanlar da var kendine çevrene haksızlık etme cinsellik yoksa yol ol gibi bir öküzlük de yapma eğlenmek için bin tane yol var yaratıcı ol az ya hadi kendine iyi bak💋
Cevap sahibi+1 yılgüvenmiyorum zorlami ben kolay sevemem cinsellik değil olay baska şey bu bendeki istemsizce enerjim çok
Soran+1 yılSpor yap koşuya çık ya da benim gibi dans et
Cevap sahibi+1 yılbana. nasihat verme kendi probleminle ilgilen ben memnunum hayatımdan ayrıca bildiğin gibi karı düşkünü değilim sexixiyim
Soran+1 yılEvet dedecim çok mutlusun
Cevap sahibi+1 yılmutluyum tabi güvenmiyorum kolay kolay o yüzden de tskmiyorum kimseyi
Soran+1 yılGüvenmeden nasıl Yaşar insan yaa ben şu sadist ruhluya bire güvenmeyi deniyorum
Cevap sahibi+1 yılyaşar hayat zaten güvensizliği öğretiyor insana
Soran+1 yılHarbi dedeymişsin 27 değil 57
Cevap sahibi+1 yılaferin bildin düşüncelerim 57 benim performansım 20lik gençlere taş çıkarır ama
Soran+1 yılEe yani Sevdiceğimi bırakıyorum bana gel gizli üye mi diyim
Cevap sahibi+1 yılkendi gizli değil sanki uyuz😂😂ne sana gelmesi çok beklersin bu kafayla
Soran+1 yılHe evet bende yoluna amadeydim ya sanki asıl sen bu kafayla çok yol gidersin ama boş
Cevap sahibi+1 yılYol gitmek isteyen kimki ben memnunum halimden kimsenin peşinden koşmam kosanada koşma demem.
Soran+1 yılOf çok amaçsızın ya ay bu ne ayol
Cevap sahibi+1 yılAmaç nedir ya? sevgili yaptın noluyor evlenmedikten sonra
Soran+1 yılHe konu evlilik mi? Ne malum evlenmeyeceğim belki onunla değil başka biriyle sen böyle güvensizlikle asıl Nasıl evlenicen
Cevap sahibi+1 yılKalbimi çalan biri. elbet olur
Soran+1 yılZor iş öyle olmuyor çalmak falan damdan düşer bir oluyo hattaa hiç ummadığın anda geliyor fark etmek büyük yetenek
Cevap sahibi+1 yılsen Şu an nerden biliyorsun biriyle konusmadigimi tanismadigimi
Cevap sahibi+1 yılBen inandığım doğrunun peşinden kosarim öyle her bayandan etkilenmem
Soran+1 yılİleriye dönük konuştun kalbimi çalan biri olur diyerek yani şu an yok
Cevap sahibi+1 yılAynen yok
Soran+1 yılKalbini çalar umarım biri
Cevap sahibi+1 yılZor çalar ama
Soran+1 yılZor olan kıymetlidir
Cevap sahibi+1 yılbasiti onemsemem o yüzden anla hatunlar konusunda aktif değilim pek
Soran+1 yılİlk buluşmada birlikte olan kadınlar da basit algılanıyor emin ol en rahatı evlen ne yapıyorsan yap
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılAman çok komik
Cevap sahibi+1 yılevet komikti evlenmeyi düşünmüyorum daha ben
Cevap sahibi+1 yılondan güldüm
Soran+1 yılYaşlısın zaten kim napsın seni 😏
Cevap sahibi+1 yılkesin oyledir sen beni takip et ya da mesaj atsana
Cevap sahibi+1 yılama profil gizli haha dur instagram verim kingalonein instagramim bile yalnız kral😂😂
Soran+1 yılNe kral ne kral fotoğraf bile yok
Cevap sahibi+1 yılburda var ya uyuz sende cokmu var 😂😂
Cevap sahibi+1 yıldur mesaj at atayım fotomu
Cevap sahibi+1 yılbana diyonda sanki sende resim var uyuz ya😂😂😂
Soran+1 yılEe atmamışsın dede Noldu korktun mu
Cevap sahibi+1 yılkorkmadim sen yazdinmi bana instagramda?
Cevap sahibi+1 yılsustun yavrum😉😉
Soran+1 yılfotoğrafın yok neyine yazcam
Cevap sahibi+1 yılseninde yok deli mesaj atcan i nstagramdan yollicam bende
Soran+1 yılyo instaya foto at sonra
Cevap sahibi+1 yılammada inatsin kizim sen ya bekle tamam
Soran+1 yılbüyüksün abi
Cevap sahibi+1 yılattim tamam bak bakalım kim olduguma; )
Cevap sahibi+1 yılne sacmaliyon yine😂😂
Cevap sahibi+1 yılattim baktiysan ozelden yaz instada
Soran+1 yılyoook ben almim
Soran+1 yılbayaaa büyüksün sen ya
Cevap sahibi+1 yıl27 kizim yalanmi soylicem ne o ozguvenin mi yok bana mesaj atmaya
Soran+1 yılvalla bede o özgüven varda emin ol sana bulaşmak istemem
Cevap sahibi+1 yılsana. bulaşmak istemem derken😂😂 haha tirstinmi la sen değil sevdicegin gelsin
Soran+1 yıl27 değil 37 duruyo tırstım amca sevgilim gayet 24 gösteriyo sen sıkıntı yapma
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle derler daha olgun gosterirmisim sanada dedim bunu zaten
Soran+1 yılyo demedin
Cevap sahibi+1 yıliyi gördün hep uckagatcisiniz walla mesaj atcam diyosun atmiyosun neyse kaldiryom fotoyu ☺
Soran+1 yılufak tefek olsaydın belki
Cevap sahibi+1 yılkaldırdım fotoyu iri yarı hayvan gibiyim altimda ezerim seni evet😂
Soran+1 yıltöbe allah korusun
Cevap sahibi+1 yılya git otede oyna her kimsen seninde ya sevgilininde
Soran+1 yıltamam amca
Cevap sahibi+1 yılben fotoyuda bilinçli paylaştım her kimsen ayağını denk al diye mk
Cevap sahibi+1 yılsen daha yolun başındasin ben döneli yıllar oldu kafa buldugun insanı iyi seç yavrum severim seni
Soran+1 yıloldu o zaman
Cevap sahibi+1 yıloldu annene selam soyle
Soran+1 yılsenle kafa bulmadım bu bir ikinci olarak da zaten sen beni görsen kardeşim dersin
Cevap sahibi+1 yılbulmadiysan ispatlicaksin ozaman kendini yanlış algılanmamak için bırak ona ben karar verim ☺☺
Soran+1 yılgerek yok böyle şeylere
Cevap sahibi+1 yılsen dürüst ol verdiğin sözü tut ben zaten gerekeni yaparim
Cevap sahibi+1 yılgerek yoksa dediğim gibi insanlardan ispat isteme !
Soran+1 yılsöz vermedim
Cevap sahibi+1 yılya tamam hadi ordan git beni konuştukça sinirlendirme sevgiline şöyle o mesaj atsın bana okey
Cevap sahibi+1 yılya tamam hadi ordan git beni konuştukça sinirlendirme sevgiline şöyle o mesaj atsın bana okey
Soran+1 yılne alaka o sana atsın mesaj
Cevap sahibi+1 yılo atsın ona fena kaycam çünkü
Soran+1 yılniyeymiş
Cevap sahibi+1 yılseni bu duruma soktuğu için 😉😉
Cevap sahibi+1 yıldelikanlıysa mesaj atar bana top
Soran+1 yılben onu hiçbir kötü duruma sokmam
Soran+1 yılnapcan allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılkizim bir s. gt ya yemez gotunuz ozele gelmeye burdan otersiniz korkak kopekler
Soran+1 yılhe he hehe
Cevap sahibi+1 yılananinkiii gurursuz
+1 yılTek başına dışarı bile çıkarmam öyle kıskancım.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası