1 senedir aşk acısı çekiyorum onu her gün görüyorum nasıl geçecek? Hayallerim vardı ilk aşkımdı
3 ay
1 senedir aşk acısı çekiyorum onu her gün görüyorum nasıl geçecek? Hayallerim vardı ilk aşkımdı
Hobiler edin, kafanı kurcalayacak şeylerle meşgul ol, birilerine şans vermeye çalış, kafanda büyüttüğün için 1 yıldır unutamadığını düşünüyorsun. Halbuki bu kadar önemli birisi değil, sabah akşam onu görüp düşünmekten, bunu sen istediğin için oluyor, ondan başka meşguliyetin yok çünkü, başka şeylere odaklaninca gör bak hiç aklına gelmicek bir süre sonra sıradan gelecek o kişi sana.
Odaklanıyorum farklı şeylere ama gün sonu aklımda keske elimde olsa bisiler
Her gün gördüğün için gördüğün sürece unutamazsın gözden uzak olan gönülden de uzak olur onu hiç bir şekilde görmeyeceğin şekilde uzaklaş acı ancak öyle biter.
İste olmuyor bi iki yıl daha var. Aşırı acı çekiyorum. Hatta bazen her şey üstüme geliyor. Ondan başkasını da sevmiyorum hayatıma alamıyorun
O zaman böyle ezik ezik yaşamaya devam et.
Ezik olacak bi durumum yok
Sadece sevmiyorum
İlk aşkın yeri gerçekten başka oluyor, bunu bu kadar derinden hissetmen çok normal 🤍 Üstelik her gün görmek yarayı sürekli taze tutar, iyileşmene izin vermez. Sen aslında onu değil, onunla kurduğun hayalleri özlüyorsun. Kendine yeni hayaller kurmaya izin verdin mi hiç? Rutinini değiştir, temasını azaltabildiğin kadar azalt ve duygunu bastırma, yaşa ama içinde büyütme. Sence en çok ne tetikliyor aklına gelmesini? 💭✨
Cevap
0Cevap
Hatalarını yanlışlarını görmeye çalış bu sayede çok soğukluk hissediyorsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?