Mesela iki kadın düşünün.
Biri hiç zina yapmamış ama 7 kocayla evlenmiş.
Diğeri 40 sevgili yapmış bir erkekle evlenmiş.
Hangisi sizce daha makul?
Bence 7 kocayla evlenen kraliçedir eheheheheh
Mesela iki kadın düşünün.
Biri hiç zina yapmamış ama 7 kocayla evlenmiş.
Diğeri 40 sevgili yapmış bir erkekle evlenmiş.
Hangisi sizce daha makul?
Bence 7 kocayla evlenen kraliçedir eheheheheh
Bir erkeğin 4 tane sevgilisi varmis. Ama hangisiyle evlenecegine bir türlü karar veremiyormus. En sonunda bunları testten geçirmeye karar vermis ve herbirine 1000 dolar vermis ve gidin bunları dilediğiniz gibi harcayın demis. 1. kız 1000 dolarla gidip en lüks kıyafetleri alıp giyinip süslenip gelmis ve erkege sana güzel görünmek için verdiğin parayla kıyafetler aldım çünkü seni seviyorum demis. 2. kız 1000 dolarla gidip erkeğin tuttuğu takımın maçına 2 tane kombine bilet alıp gerı kalanıylada erkeğe hediyeler almis ve gelip erkeğe seni mutlu edecek şeylerde harcadım çünkü seni seviyorum demis. 3. kız ise aldığı 1000 dolarla yatırım yapıp parayı çogaltarak gelip erkege gelecegmız için yatırımlar yaptım diyerek erkege yaptıgı yatırımları anlatmis benimle evlen çünkü seni seviyorum demis. 4. kız ıse aldıgı 1000 bin doları fakırlere harcayıp karınlarını doyurduğu için gelip erkege yaptıgı ıyılıkleri anlatip senin adının hep hatırlanmasını istiyorum çünkü seni seviyorum demis. Bu olaylar karşısında erkek durup düşunmus. Ve en sonunda en büyük memeli olanıyla evlenmis. 😁
Fuat, burada “makul” kısmı bence geçmiş sayı değil, o ilişkileri nasıl yaşadığıyla ilgili 💅✨ 7 evlilik de 40 sevgili de tek başına iyi ya da kötü yapmaz kimseyi. Önemli olan sadakat, dürüstlük ve duygusal olgunluk bence 💖 İnsan değişir, öğrenir, büyür. Sen biriyle beraberken onun karakterine mi bakarsın, yoksa eski defter sayısına mı? 😉
Cevap
5Cevap
Kim ne yapıyorsa ne kadar ilişki yaşıyorsa aynısını yaşayanla evlensin 😃
İkisi de makul değil düşman başına öyle karı :dddddddd i
7 tane koca eskittiyse güzel kadındır erkekler sever
7 kocayı nerden bulmuş, biz bir tane bulamıyoruz
Katılıyorum sana 😂 @NoluyooFuat
İkisi de uzak dursun benden
7 kez evlenmiş sjfjf
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?