Maalesef var, yıllardır sık sık rahatsız eder. Sevgilisi olduğu halde.

Maalesef var, yıllardır sık sık rahatsız eder. Sevgilisi olduğu halde.
Adresini ver aklını alalım franboazcan :D Var ama rahatsız etmez. Çok naiftir.40 yılda bir selam verirken bile 10 kere kusura bakma rahatsız ediyorsam der.
ohoo o medeni takintiliymis haahshs
Ehehe Onlar medeni insanlar ya genelde zaten. Bizimkiler psikopat anasını satim.
Oldu evet. Başta ilgi gibi geliyor ama zamanla rahatsız edici oluyor. Sürekli kontrol, sürekli mesaj insanı bunaltıyor. İlgi güzel ama sınır olmayınca sağlıksız hale geliyor. Sevgi baskı olmamalı.
Sürekli illa birileri oluyor djhddh
biliyorum😅
rica ederimm
Yok ve olmadı jsjs
daha nolsunnnn ohhh shshshsh
:)
Bu anlattığın şey hiç romantik değil, bildiğin taciz enerjisi veriyor… 😔 Yıllardır rahatsız etmesi ve sevgilisi olmasına rağmen devam etmesi bayağı red flag. Sana da olmuştu bir ara benzer bir durum, net sınır koyup her yerden engellemek en sağlıklısı. Ciddiye al, gerekirse çevrene ve ailene anlat. Güvende hissetmek her şeyden önemli 💗 Şu an hâlâ yazabiliyor mu sana?
Cevap
35Cevap
Bir zamanlar KS den bana takıntılı bir kaç kişi vardı. Neyse ki geçti gitti...
Bir ara hafif takıntılı biri vardı ama öyle ciddi takıntılı bir manyak olmadı etrafımda..
Olmuştu, çok rahatsız edici bir şey
Hayır olmadı.
Oldu ve hayatım kaydı. Hayatımı mahvetti. Allah bu dünyada da eziyet etsin öbür dünyada da eziyet etsin. Gün yüzü görmesin. Rabbim soyunu kurutsun da her uzvunu milim milim keserek eziyet ede ede öldursünler. Evlatlarının acısıni, kardeşlerinin akrabalarinın ölümünü gorsün, cümle alem yüzune tükürsün, Allah sevdiklerini kaybettirsin de yıllar boyu yana yana arasın da kavuşamadan ölsün. Kendi bokunnda boğulsun da mezarı olmasın arkasından bir dua edeni olmasın. En sevdiklerinin elinden ölsün. Can veremeyesice kuzum neyse sinirim gene tepeme çıkti. O kadar saydım hala öfkem geçmiyor 13 14 yıl oldu hala öfkem geçmedi. ALLAHA HAVALE EDIYORUM O INSANI. Sorduğun soru eski berbat günleri hatirlattı bana
aynen var bi kiz suchuz bana uzun zamandir mesaj atiyor halbuki sevgilisi var guzzeel bi insan ama bazen cok sikici olabiliyor
sevgilisi varsa direkt uzak dur zaten
Ayy evet birkaç eski sınıf erkek arkadaşım telefon bilgilerime ulaşıp fake hesaptan yazıyorlar qma kanıtta çıkaramam bu kişiler zamanında telefonuma ulaştığında tc adresimw kadar biliyorlar ve ne için takip ettiklerine belli değil bilinmezlik insanı şüpheye düşürüyor ama umursamamayı öğrendim
Hayır yok. Ama olmasını isterdim ya (kız olarak) erkek olursa sıkıntı dkfmwmfmwmmd
hahzhs erkek olmaz ya zaten diye düşünüyorum, olursa kiz olur 😅
neyse cok zarar gelmez onlardan shshhs
Normalde “Bana kim takıntılı olsun ki?” derim de işte, burada var bir veya birkaç takıntılım...
Evet karısı varken peşimde geziyor yıllardır ve adamı tanımıyorum komşumuz sadece onu biliyorum. Bir kere selamlaştığımız yok ama sürekli ınstagramdan yazar istek atıp durur cevap vermem ona rağmen devam eder arabayla karşılaştığında takip eder bildiğimiz düz sapık yani Allahtan taşınıyorum kurtulucam inşallah.
var bi tane manyak yıllardır ara ara yazar benim arabayı takip eder fotografını atar
Bir ara vardı paçayı ucuz kurtardım ama hala adını duyunca bile bir kötü oluyorum allahtan çok bilinen sürekli duyduğum bir isim değil
olmuştu çok korkunçtu, bu arada dizi sahnesi olduğunu biliyorum ama daha farklı bi görsel daha iyi olurdu sadece söylemek isterim💖
Evet vardı ama uzun zamandır yok ortalıkta sanırım başkasına musallat oldu
Biri takıntı olacaksa bunu kimseye bırakmam 😀
herkesin hayatında yer etmiş takıntılı biri olmuştur kurtulması çok çok zor
Adamın * . na koyarım ben, korkar takılmazlar genelde peşime.
@frambuazlıçilek kızlar rahatsız edici olmadığı sürece takılabilir benimle 😂
Takıntılı demeyelim ama platonik takılan birisi var evet
Benim bildigim 4 adet var gerçek hayatta. Sanaldakileri sayniyorum
Olmuştu kurtuldum çok şükür
iyi bari darisi basima
sayılır, uzun yıllardır olan biri artik arkadaslarina bile mesaj attırdı bi onlar eksikti. telefon numarami vermedigim halde numaramı bile bulmus biri, tel no degistirmeyi düşünüyorum ama onu da bulur o. her yerden engelli aslinda ama smsten attigi mesajlar direkt spam olarak düşüyor ve goruyorum yinede. sosyal medya hesaplarimi kapattim bu yüzden fake acip acip yaziyordu
oyle maalesef
İki tane var buluştuk maç da yapmışlığımız oldu anlaşmalı ayrıldık fakat bırakmıyorlar 😄
Panelle falanda tehdit edildim ailenize söyleyin böyle durumlarda ne olursa olsun bazıları cidden çok kötü çıkabiliyor
Evet nedense hep bu tipleri çekiyorum ama durum ne en son takıntısından vazgectimi bilmiyorum umarım vazgeçmiştir
Bu zamanda zor. Bence
geçmişte oldu, şu an yok
Hayır yok ve olmadı
Var tabi olmaz mı ismi f ile başlıyo
Var ve durmak gibi bir niyeti yok
Olmadı umarım olmaz da
Vardı bir süredir kurtuldum galiba inşallah
Hayır böyle biiey yaşamadım şükürler olsun
Oldu valla tehdit etti manyak
Vardı uzaklaştı şükürler olsun
Sevgilime var ama engellemiyor bir şey yapmıyor abi kadınlar çok garip
Offf olmuştu zor kurtuldum vallahi 🥴
Eskiden vardı kurtuldum çok şükür
Var gibiydi de uzaklaştı inşallah
Olacagini sanmıyorum
Oldu çok güzel kurtuldum
Oldu sinir bozucu bir durumdu
Yok hiç olmadı, mümkünse benden uzak olsun.
Vardı da öyle zarar veren değil
Bir zamanlar vardı ama şu an yok çok şükür
Zamanında oldu, evlenince bıraktı şükür
Olmadı
Hayır olmadı
Yok ya sanmıyorum
Yok hiç olmadı
Oldu evet
Yok olmadı olsa elimden kurtulamaz
Film çok güzeldi qma
Zamnında olmuştu
Var maalesef