Lise birde aşık olduğum çocuğa karşı aşırı takintiliydim Allah'tan biraz azaldı ama hala bazen fotoğraflarina Instagramina ya da ne biliyim WhatsApp ina falan bakasim geliyo günlüğümde hala ondan bahsediyorum lise biteli 3.5 sene oldu ama hep kaderin onu karşıma çıkarttığına inandım hatta en son diplomamı almaya gittiğim gün öyle sıradan bı gündü onunla karşılaştım yaa başkasıyla değil onunla. o gün onu son görüşümdü... bir daha hiç karşılaşmadık ama üzerimden bu yükü atamıyorum az kaldı gibi ama olmuyo çok ağır bir yük bu arkadaslar herhangi bişey olduğunda falan ilk o geliyo aklıma.. eskisi gibi onun düşüncesiyle yatıp onun düşüncesiyle kalkmiyorum ama hala var içimde ona karşı bı takıntı nasıl kurtulucam ben... zamana mi bırakayım yani tavsiye verir misiniz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim 12 yıldır öyle biri var, hiçbir şekilde unutamıyorum.. hala hayallerimde
İnşallah benimde öyle olmaz geçmiş olsun
Olmasin, kimler gelip geciyor ama o hep aklinda cekilir çile değil
Kesinlikle... sonra insanin yanındakine de sadakati kalmiyor
aynen öyle hep bir çıkmaza giriyorsun.. çaresiz kalıyorsun.. unutturacak birini arıyorsun bulamıyorsun da...
Çocuklukta saçma şeyler hatalar yapılır halbuki sevmek neymiş aşk neymiş bilmiyormuşuz çocuk aklı işte
Aynen doğru ama en saf duygularımla sevmiştim ve anladım ki insan bir daha asla o yaştaki gibi birini sevemiyor... o kadar çok istiyorum ki yeniden birini seviyim aşık oliyim o kadar çok ki anlatamam
Güven yok sadakat yok bacım ne yapabilirsin inşallah öyle biri çıkar karşına
Gerçekten yoğun duygular hissetmişsin. Keşke bir adım atsaydın belkide karşılık verirdi ve kendisini gerçekten seven bir insanla tanışmış olurdu.
Biliyordu zaten onu sevdiğimi ve aynı ziniftaydik bana nasıl acı cektirecegini de biliyordu... milletin camına taş atsalar koştu ama benim evim yandı neredeydi o zmn yoktu çünkü her zmn benden daha önemli kişiler olmuştu
Yani gerçekten temiz saf şekilde seven insanlar sevilmiyor diyorlar cidden katılıyorum bu lafa. Keşke birisi böyle beni sevseydi be.. umarım hakkınızda hayırlısı olur yani o kişiyi geride bırakıp ileriye bakmaya çalışın derim ben.
Gündüzleri ileri geceleri geri gidiyorum 😞
İşte demesi kolay zaten ben de size dedim ama kendim de uygulayamiyorum geceleri benim içinde kabus gibi ama bir umut belki birgün düzeliriz ve yolumuza bakabiliriz umarım.
Hep bir gün belki karşılarız umudu...
Umut fakirin ekmeği
Öyle tabi. Yapicak birşey yok :(
karne gününe kadar her şey aynı ya, sen ben misin dhwjdhwjhdn
Olabilir tanışalım
İkimizde gizliyiz ama jsjsj
insta vermek ister misin
Aşko önce burdan konuşalım mı hesabın adı ne mesaj atıyım
megaaloneangelme (kullanıcı adımın kusuruna bakma, baya eski bdhwjhsajn)
Bulamadım ki 😂
sen söyle bari
Kızlardasormasınm sjsjjs
Allah korusun birisi takıntılı 3 yıldır beni rahatsız ediyor kurtulması güç yapma öyle şeyler
Başka birini bul sevmesende takil
Yapıyorum zaten ve biliyorum belkide onunla beraber olsaydık anlasamayacaktik ama bunu bile bilmiyorum
Takıntı gittikçe azalır sen devamlı meşgale bul hobi bul
Yaz ona konuş madem zor değil ya.
😂😂😂eskiden neler neler yapmadım ki... aşkta gurur olmaz dedim cesaret cesaret dedim içimde kalmasın bazen tek ihtiyacın 20 saniyelik deli cesaretidir dedim kendime ah ah her seferinde ya küfür yedim ya engel ve aynı siniftaydik gurur murur kalmadı bende o zamanlar... şimdi aşık mıyım ya da seviyor muyum emin bile değilim ama belkide karşımda görsem hüngür hüngür ağlarım belki de yüzüne bile bakmam eve gelip ağlarım hiç belli olmaz ama asla asla asla birdaha ona yazmam... her yere onu yazarım ama ölsem ona yazmam ☺️
Başka erkeklerle flört etmeyi denedin mi hiç?
Daha yeni birisinden ayrıldım
İşte bi öncekini unutmak için yenisi lazım :) takıntılı bi tipsin sen
Aşıksındır bence ondan unutmamışsındır.
Şimdi bazı fotoğraflarina bakıyorum ama bişey hissetmiyorum eski anılardan baska
Hayır