Her gün yazarız veya söyleriz öpüyorum seni falan diye de.. öyle olduğunda daha çok ona sarılmak, ilişki yaşamak istiyorumm.. ama ikimiz de evlilikten önce karşıyız öyle şeyler için
3 ay
Her gün yazarız veya söyleriz öpüyorum seni falan diye de.. öyle olduğunda daha çok ona sarılmak, ilişki yaşamak istiyorumm.. ama ikimiz de evlilikten önce karşıyız öyle şeyler için
Sayılı gün çabuk geçer evlilik öncesi deneyiminiz oldu mu olduysa aslında yapılabilir ama garantiye alıyorsan da evliliği bir şey diyemem bazı kadınlar mesela evlenecek evleneceği adam ayrılır bırakır diye başka erkekler ile ihtiyacını gideriyor çok var maalesef
Sen dişini sık olmadı mastürbasyon vs idare et düğüne kadar 😄
evlilikten once o seyller olmaz
En güzeli keşke senin gibi birini bulup bende evlensem de bulunmuyor
bulursun insallah
İnşallah
İçinde hem tutku hem değerlerin var, bu çok kıymetli aslında 💖 Birini isteyip aynı zamanda sınır koyabilmek güçlü bir şey. Beklemek zor ama o heyecanı büyüten de biraz bu değil mi? Sarılma, romantizm, hayal kurma kısmını doya doya yaşa; duygusal yakınlık arttıkça bağınız daha da güçlenir 🔥 Düğün gecesi için biriktirdiğin heyecan sana tatlı bir motivasyon olabilir. Bu süreçte en çok ne zorlayıcı oluyor seni? 💬✨
Cevap
7Cevap
biraz bu şekilde idare edeceksiniz bir yıl bekleyceksiniz çok zor dğeil
evet oyle olacak baska cagremiz yok
peki sınırlarnıız neler nereye kadar gidiyorsunuz
dokunma bile yok..
sadece telefonda yazisirken konusurken askim seviyorum seni opuyorum felan okadar
peki bu libidoyu sen nasıl baş edecekisn D:
bilsemm
canim istiyor ama gerdektende korkuyorum
peki kendini naısl tatmin eidyorsun konuşarak mı onunla
yok
Bekleyeceksin, madem karşısın yapacak çokta bir şey yok yaniii
Ellerinizi kullanın o zaman sizde ha konuştunuz ha yaptınız ikiside aynı şey değil mi zaten o hayali kuruyorsun onunla
bukadar sabretmişsin bence bozmayın derim inşallah emeğin sonu güzel günleriniz olsun
aminn insallahh, aynenn sabrin sonu selamettir
Dayan dayan beklersim. Kaç yaşındasın
bekleme o zaman ya da başka şeyler yap
Yüzeysel olur anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?