Resmi olarak o artık benim eşim, fakat düğünümüze yaklaşık 1 sene var uzak yerlerde yaşıyoruz. Nikahtan sonraki günlerden birinde bize kalmaya geldi eşim. Ailem bizi ayrı ayrı yatırdı. Eşim olduğu halde beraber uyumadık çünkü düğünümüz olmadı. Ailem sığ mi bakıyor yoksa doğru olanı mı yapıyor bilemedim ama biz de iki yetişkin insanız ve absürt bir şey yapıp kendimizi riske atmayız hele ki aile evinde.. Mesela ben onun yaşadığı şehre onu görmeye gitmek istiyorum fakat ailemden çekiniyorum göndermeye ekler diye ki büyük ihtimal göndermeyecekler sebebi düğün olmadan aynı evde kalamazmisiz. Eşim oldu daha rahat görüşürüz sanmıştım ama asıl nişanlıyken daha rahat gorusuyormusuz. Nikahı da lojman, tayin sebebleriyle kıydık. Sırf bu hareketlerinden dolayı kıymaz olaydım diyorum bazen. Ne yapsam bilemedim. Çok özledim onu ve yanına da gitmek istiyorum ama öyle bir haftalığına felan hayatta göndermezler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İmzayı atmışsınız olay bitmiş. Aynı evde ayrı yataklarda kalmak ne ya
Gerçekten şaka gibi, ne yapicam bilmiyorum
O senin artık nikahlı kocan. Ailen buna saygı duymak zorunda. Resmi olan nikah zaten, düğün değil ki
Tabiki öyle, düğün göstermelik. Ama benim ailem saygı duymuyor sanırım. Düğün olmadan beraber uyuyamayiz ve onun yanına uzun süreli gidemem en basitinden açıklamak gerekirse.. Oysaki şu an ailemin dinen de bana karışmaya hakkı yok ama kafam çok karıştı ne yapicam bilmiyorum 🥲
Seni anlayabiliyorum. Baskıcı ailelerde böyle sıkıntılar olabiliyor. Umarım bir an önce düğününüz olur da kurtulursunuz
Teşekkür ederim umarım
Siz evli değilsiniz ki. Sadece evrak işleri için imza atmışsınız o kadar.
Gerçekten şu an formalite evlilik gibi
Gibisi fazla
:)
Düğün formalitedir. Aslolan nikahtir. Nikahlı kocan aynı yataktada yatarsın görmeye de gidersin.
Keşke bunu aileme anlatacak birileri olsa :)
Sen anlat onlarında sıkıntısı el ne der. El tamam, bırakın insanlar istediği gibi yaşasın.
El ne der evet tek dertleri bu :) Ben aynı evde kalalım diye bir şey demiyorum ama en azından rahat rahat görmeye gidebileyim, Türkiye'de yaşamak zor :D
Onun için insanlar akın akın avrupaya gidiyor.
maalesef
O gelemez mi. Ya da 1-2 günlüğüne sen gitsen.
Eee niye evlendiniz ya?
:))
Düğünü neden geciktirdiniz iyi misin
Onun aile büyükleri yurt dışından bir seneye gelebiliyor o yüzden
Öyle bahane mi olur ya ne saçma
Yani ailesiz düğün mü olur :) bize kalsa biz düğün istemiyorduk hatta konuştuk bile ben sade bir nikâha okeydim ama aileler illa olacak diyorlar.
Siz birbirinizi bi şekidle sever ben sana diyim bir sene elleşmedn koklaşmadan geçmez ben olsam beklemem ev kiralar otel kiralar karı koca olurum keşke nikah yapıp en azından üç beş kişi çağırsaydınız
Nikâh yaptık zaten ve gelen de çok oldu herkes nikahlı olduğumuzu biliyor fakat illa bı düğün olacak. Bizim buralarda düğün olmayınca bir şey olduğu anlamına geliyor. Saçmalık. Aramızda şu zamana kadar bir şey geçmedi düğün istemedik borç, harç olacak diye ve gereksiz geldi gözümüze ama gel gör ki aileler illa olacak diyor..
Yazık size
Bende yazık olduğunu düşünüyorum. Madem aileler istedi borca onlar girsin diye de düşünmek istemiyorum ama eşim de şimdi ev eşyası felan almaya uğraşıyor düğün vs düşünmek bile istemiyorum
Kolaylıklar dilerim arada çocuğa eller başkasına kaçmasın
nasıl ıdare edıyorsun
İdare ediyormuşum gibi yapıyorum
ısteklımısın
Eşimi görmeyi isterim istediğim zaman gideyim isterim mesela ama olmuyor
seninkide arsızlık yani kudurmuş gibi :D
Neden arsız olayım eşim o benim görmek isterim :)
ailene anlat normalse :D
Normal tabi ama onların sığ düşünmeleri anormal :D
Allah iyiliğini versin şaka Bi yana sabır diliyorum zor valla :D
Aşırı saçma olmuş
1 yıl çok erken 🙃
Bu yaza yapacaktik normalde ama eşimin ailesi yurt dışından gelemedi işlerden ötürü bu yüzden seneye kaldı