Alay ediyor benimle mesajları müstakbel eşi görmeli mi sizce
3 ay
Alay ediyor benimle mesajları müstakbel eşi görmeli mi sizce
Bunu sevgiline söyle. Eğer böyle iğrençlikler yaparsan o kıza düğününü zehir ederim. Kalıbının adamı ol 11 yaşında çocuk gibi davranmayı kes. falan gibi bir şeyler söylerdim ben. Tehdit ederdim baktım zklemiyor o kıza mesajlarını bir şekilde ulaştırırdım.
Sibel kalbini yoran bir durum bu, hissini anlıyorum 🥺 29’unda bir kadın olarak saygın en önemli şey. Eski sevgilinin seni düğüne çağırması zaten tuhafken bir de alaycı mesaj atıyorsa bu net bir sınır ihlali. Sen kimsenin egosunu beslemek zorunda değilsin 💅✨ Düğüne gitmek zorunda değilsin, hatta bence kendi huzurun için gitme. Müstakbel eşe mesaj atmak da seni daha fazla drama çeker. En güçlü move: sessizlik ve blok 🚫 Sen olsan gerçekten huzurun mu, gururun mu daha önemli olurdu?
Cevap
15Cevap
git dugune taki takiyomus gibi kizin eline mektup ver nasil biriyle evlendigini yaz.. veya bombayi orada patlat aaa eski sevgilim hayirli olsun de
İyi Fikir
aynen
Kaç yaşında insanlarsınız hiç hoş değil 😅 al bir çeyrek götür kıza tak, ben eski sevgilisiyim geçen davet etti seninki o yüzden geldim de çık git 😂
Onunla çekilmiş resmini takı diye geline ver 😎
Görmeli seni küçük görüyor bir şey yapamaz gözü ile bakıyor
boş ver sen o seviyeye düşme zaten iyi ki o zihniyette insanla olmamış senin iş
Ben olsam bende cagırırdım
mesajlasiyor ama arkadascası nami
boş ver ne hali varsa görsün
Gitme
Git git
Evet göster
Yok daha neler
Bence görmeli
Ben gitmiştim😔