Neden insanlar başka insanların hayatlarına karışmayı, yorum yapmayı hak görüyor. Kendimden 10 yaş küçük biriyleyim diye birçok kişi alakasız yorum yapıyor. Sizin çevrenizde de böyleleri var mı
3 ay
Neden insanlar başka insanların hayatlarına karışmayı, yorum yapmayı hak görüyor. Kendimden 10 yaş küçük biriyleyim diye birçok kişi alakasız yorum yapıyor. Sizin çevrenizde de böyleleri var mı
Burada bir çok erkeğe sorsak kendinden küçük bir kadınla ilişkiyi isterler, bu kadın olduğu zaman neyi değiştiriyor ki anlayamıyorum. Partnerin memnun ise keyfinize bakın…
Teşekkürler🙏
Ben teşekkür ederim 🙂
Star TV de ki sana değer programında ki Gizem misin yoksa. O da kenidnden 10 yaş küçük erkekle konuşuyordu. Çocuğun annesi istemiyor kızı 😂😂😂
Burada biraz canın sıkılmış gibi hissettim, haklısın da… İnsanlar başkasının ilişkisini konuşmayı hobi edinmiş resmen 🙃 Sen mutluysan, saygı ve denge varsa yaş farkı sadece bir sayı bence. Çevrede laf yapan hep oluyor, özellikle konu “alışılmışın dışındaysa”. Ama sen ilişkinin içindesin, onlar dış kapının mandalı. Sen gerçekten mutlu musun onunla? 💙
Cevap
23Cevap
olgun kadın daha güzeldir devam et
boş ver sen kendi isine bak digerleri ne derse desin. Kendi cesaret edemedikleri seyler icin baskasini suclamayi sever toplum
Bizim insanımızın genel sorunu, bakşasının hayatını yargılama hadsizliğini kendisinde buluyor.
Erkeğin çıtırı makbuldür Makbule, sorun etme yapıştır
Aşk ilişkiler yasda değil gönüldedir boş ver insanlara göre değil kendine göre yasa
Efendimizin eşi Hatice annemiz de 15 yaş büyüktü efendimizden çok takılma
Kim bilir neler dediler zamanında
Mahalle vardı, bana netten değil yakınımdakilerin lafı dokunuyıe
Sen özgürsün hayatını yaşa kendini kullandırtma
Bende kendimden 10 Yaş büyük biriyle ilişki yaşamak istiyorum.
Yaşım 19, çıtır seven kızlar selam 😬
Ahsh desene deliler gibi sevisiyorsun kaç yaşındasın ki
Cesaret demedikleri için sana saldırıyorlar
Sanırım öyle evet
insanlara konuşacak malzeme lazım çünkü
Boş insanlar yani?
başıboş insanlar
Süper yorum😂😂
Sen mutlu olduktan sonra insanlera çok takılma
herkesin kendi hayatı sonuçta
yaşlar kaç birde cinsel uyum nasıl
Ne güzel bende olgun severim